2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Oyyy oyyu içim ciz etti nasıl merhametli kocaman yüreğin var allahim gönlüne göre versin ne desek zor olacak allahim insallah inşallah guzel haberlerini alalim allahim gönlüne ferahlik versin

Canım benim, sonuca çok üzüldüm. Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alıcaz. Bir bakarsın doğal yolla olur.

emin ol cnm hayırlısı böyledir,
Rabbim seni de çok bekletmiyecek artık bu yola baş koyduk biz elmizden geleni yapıyoruz,
elbet sen de bir gün anne olacaksın, hepimiz olucaz inşallah

canım yaaaaaaa

Hiçte üzülmedim işte tamam mı
Hatta şu an ağlamıyorumdaaaa
Ben kafayımyedim sen bana bakma neden ağlıyorum ben de bilmiyorum utanmasam herkes beni teselli etsin bile diyebilirim

Bu hormon manyaklığını bi kenara bırakıp asıl gerçek düşüncelerimi sölicek olursam bu yola daha yeni çıktık herşeye yeni başladık inandık hep inanmayada devam asla yılmak yok hep beraber bu zamanlrıda aşıp yarın doğuma gidiyoruz dicez gerçekten inandığım bu bu ay yada önümüzdeki yıl bilmiyorum tek duam tez zamanda olması..7
Ayrıca bu havuza atılacaın gerçeğini değiştirmiyoooo işteeeee

Rabbim hayırlı zamanda çifter çifter versin inşallah çok üzüldüm ağlayacagim şimdi. Rabbim üzerinize sabır yağdırsın canım

Çooookkk teşekkürler tatlım benim. Senin de güzel haberini alana kadar burdayız:) birlikte yaşayacağız o heyecanı inşallah:)

az önce 3 kere kuvvetli hapşırdım ve aniden çamaşırımda sıcak bir ıslaklık hissettim. hemen tuvalete koştum, beyaz bir akıntı gelmiş, hala devam ediyor, acaba bir şey olmuşmudur, Dr. a mesaj atsam mı yoksa bu normal mi... imdat.. acaip korktum.

Tatlım benim yaaaa nasıl sevinirim ki, birlikte kutlayacaktık((
iletinden metaneti olduğun belli ama yine de nolur sıkma canını. Inşallah senin de güzel habelerini birlikte alacağız burda. Yumoşlarını, transferini, test gününü birlikte takip edeceğiz. Sen yeter ki denemeye devam et. Yüce Allah'ım isteyene veriyor, sadece doğru zamanı bekliyor, İnan bana bu böyle. Sen istemeye ve mücadele etmeye devam et yeter ki.
Kuzum benim. Daha yeni başlıyoruz inşallah. Oluncaya kadar devam edecek güç versin Allah'ım...

Iki gün sonra tes derken 1 günü geçti zaten, yarın mı yapacaksın tekrar? Hiç belli de olmaz tatlım ya, sen yap yine de...

Ayrıca dondurulmuşlarının olmasına ç ok sevindim :) onlar da 5. Gündür muhtemelen. Doktorum bana demişti ki, bir embiriyo 5. Güne de gitse her 3'ünden 2'sinin genetik olarak bozuk olma ihtimali yüksek. Sana transfer edilen 2'si bozukduysa kalan 2' de biri mutlaka diğeri de belki sağlam. Bu durumda ikiz bile olabilir ha :) sen yeter ki umudunu koru... Çabuk toparlan ve yılbaşı sonrasına atma istersen. Bir de doktoruna gebelik aşısını konuşsana. Transfer öncesi yapılıyor, tutunması için....
Lütfen kötü düşünme ama....

6 kutu gonal f 2 kutu menopur ama yeterli değil 1 kutu var almak zorundayım rapor hakkım agustos da btti mecburen parayla alacağım( 5 kutu cetriete 1 kutu oviterelle .. başladım ama her an bişi olacak da yarım kalacak die çooook korkuyorummmm...dua edeer misinnn???

naz hayırlı olsun cok sevindim arkadasım Allah kucagına almayı nasip etsin inş. Darısı bizm başımıza bebişini iyi besle dikkat et bizm icinde dua et cok heycanlandm şimdi.

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Hepiniz için tek tek dua ediyorum, edeceğim de sürekli... Hep birlikte sevineceğiz Allah'ın izniyle...

Allahım bol bol sabır versin inşallah bidahaki sefere hamile kalırsın inşallaaah Allah yardımcımız olsun pes etmek yok yola devam..Allahım imkan verdikten sonra ümit her zaman vardır...

aynen naza katılıyorum, sen gene yaptır testini. inşallah % 5 lik kısımdasındır, değilsen de en azından donmuş bebişlerin var. hayırlı sonuçlar versin Allah. üzülme canım, biliyorum söylemek kolay ama elden ne gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…