- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.181
çok sevindim ne güzel daha az önce tüp bebek deneyen başka bi arkadaşıma senden bahsediyodum bi bakayım dedim ki hamilesin ne güzel, allah analı babalı büyütsün inşallah
Dr. a Whatsup dan mesaj attım.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Hepiniz için tek tek dua ediyorum, edeceğim de sürekli... Hep birlikte sevineceğiz Allah'ın izniyle...
kızlar tedavim başladı ama her an bişi olacak da yarım kalacak tedavim die çooook korkuyorum lütfen duaa edin bana olmaz mı??????????????adım şerife...iğnelerin 3 günü. mümkünse yasin okur musunuz??
Aman canim gelismeyi haberdar et merak ettim
kızlar tedavim başladı ama her an bişi olacak da yarım kalacak tedavim die çooook korkuyorum lütfen duaa edin bana olmaz mı??????????????adım şerife...iğnelerin 3 günü. mümkünse yasin okur musunuz??
ayyy inşallah bebeklerine iyi bak annesi bugün kaçıncı günün test ne zamanDr. um mesaj attı. hiç bir şey olmaz. onlar şimdiye kadar tutunmuştur dedi. inşallah.. testte belli olucak
ayyy inşallah bebeklerine iyi bak annesi bugün kaçıncı günün test ne zaman
Arkadaşlar selam ,Tüp bebek tedavisine yarın itibarı ile başlıyoruz.ama inanılmaz heyecanlıyım.1 kez aşılama da denedik ama olmadı.Tüp bebek tedavisine başlıyoruz ama yumurta toplama aşaması beni biraz ürkütüyor nedense.bu konuda görüşlerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.
bir de transferde 35 yaş üstü çift emriyo transferi yapmak daha mantıklı olur diyorlar.bu konuda da ne yapacağımı bilmiyorum başarı yüzdesini arttıran bir durum sanırım en azından 2 şans gibi??
Arkadaşlar selam ,Tüp bebek tedavisine yarın itibarı ile başlıyoruz.ama inanılmaz heyecanlıyım.1 kez aşılama da denedik ama olmadı.Tüp bebek tedavisine başlıyoruz ama yumurta toplama aşaması beni biraz ürkütüyor nedense.bu konuda görüşlerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.[/QUOTE
Hayırlı olsun canım, korkmana gerek yok zaten yumurta toplanırken anestezi yaptıkları için bişeyden haberin olmayacak, ama yumurta geçen yıl ben 1. denememi yapmıştım toplandıktan sonra benim çok ağrım olmuştu 20 yumurtam toplanmıştı aslında yumurtan ne kadarsa o kadar iğne giricek demek bakalım ama herşeye değer bebeğimiz olursa benimde muhtemelen salı günü toplanıcak yumurtalarım bakalım...
6 kutu gonal f 2 kutu menopur ama yeterli değil 1 kutu var almak zorundayım rapor hakkım agustos da btti mecburen parayla alacağım( 5 kutu cetriete 1 kutu oviterelle .. başladım ama her an bişi olacak da yarım kalacak die çooook korkuyorummmm...dua edeer misinnn???
evet açık beyaz, sarımtırak değil. yumurta akı gibi..
Arkadaşlar selam ,Tüp bebek tedavisine yarın itibarı ile başlıyoruz.ama inanılmaz heyecanlıyım.1 kez aşılama da denedik ama olmadı.Tüp bebek tedavisine başlıyoruz ama yumurta toplama aşaması beni biraz ürkütüyor nedense.bu konuda görüşlerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.
bir de transferde 35 yaş üstü çift emriyo transferi yapmak daha mantıklı olur diyorlar.bu konuda da ne yapacağımı bilmiyorum başarı yüzdesini arttıran bir durum sanırım en azından 2 şans gibi??
35 yaş üstüne 2 embiriyo koyuluyo zaten ama bazı doktorlar insiyatif kullanıp 35 yaşın altındakilerede koyabiliyo bana ilk denemede tek koyuldu şimdi Allah nasip ederse 2 tane transfer edilicek evet şansı dahada arttırıyo diye düşünüyorum ben.
Dr. um mesaj attı. hiç bir şey olmaz. onlar şimdiye kadar tutunmuştur dedi. inşallah.. testte belli olucak
Iyi hadi bakalim sevindim ay tutundu ne guzel bi kelime hep tutsunlar yavrularimiz bize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?