- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.221
seni ve o heyecanı çok iyi anlıyorum tatlım... Bu duyguyu yıllarca yaşadığımdan anlıyorum. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. ınsan kendini görüveriyor birden karşıdakinın yerinde.... Bu da bize güç, inanç, ümit ve direnç veriyor. Sonunda da istediğimiz yere gidiyoruz allah'ın izniyle.
Aynı empati bazen de çok üzüyor bizi işte, bugün amayaya üzülmem gibisık sık çıkmaya çalıştım siteden bugün, kortum stres ve üzüntünün zarar vermesinden ama gerçekten üzüldüm çok
bana 1 hafta önce bu günkü yaşadığım ruh hallerimi biri anlatsa kıçımla gülerdim, hayatta inanmazdım. Düşünsene yıllardır uğraşıyorum. Bu 9. Ve son tüp denemem. Bu olmazsa anne olamayacağım diyorum. Doktor artık donör diyor, çünkü yumurta yok. Bu embriyonun o tek yumurtasını 7. Ay iğne ilaç ve 7 opu dan sonra zor buluyorum ve allah büyük ya işte duyuyor çığlığımı ve umudumun bittiği bir anda tutunuveriyor bebek.
Ve ben sırf evde yatarken oyalanmak için birkaç gün önce girdiğim sitedeki (kaldı ki kimse kimsenin adını bile bilmiyor) tanımadığım bir kızın negatif haberine üzülüyorum ve hayalini bile kurmaktan vazgeçtiğim bu büyük günün sevinci burkuluyor. Birkaç gün önce sorsalar dı bana ne hissedersin diye dünya umurumda olmaz derdim.
Ama öyle olmuyor, neden biliyor musun karşıda kendimizi görebiliyoruz çünkü. Sen neden eşine annene söylüyorsun beni, çünkü kendini, kendi yaşayacağın mutluluğunu görüyorsun bende...böyle bir şey işte....
Ve ben hala aileme söylemedim (ki 1 ay daha söylemeyeceğim) arkadaşlarıma söylemedim, ama koşarak size haber verdim. Işte bu yüzden buradaki herkes çok içten ve samimi. Bu yüzden ailelerimizde bile paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz.
Ay, zatı duygusalım, seni de şeyettim sanırsamama sen bunlara hiiiiçççç takılmıyorsun şimdi.... Napıyoruz, üzülsek de toparlanıyoruz hemen ve amayayı da, sevilmedimi de toparlıyoruz değil mi?
Sonra kendimize dönüyoruz ve içimizdeki bebeği düşüyoruz. Onu üzmüyoruz. Olumlu düşünüyoruz ve tes gününü heyecanla, mutlu ve umutlu bekliyoruz.
Darısı sana tatlım benim. Senin sonucunu bekliyorum şimdi ümitle ve heyecanla. Hadi kutlayalım önce sonucunu, sonra sen bana kızacaksın daha, unutma.... :))
canımmm ne nedir ki rabbim böyle nasip etmiş daha vakti zamanı gelmemişgeç olsun da hayırlı sağlıklı olsun canım
neyse kızlar, ben gidip yarimle ilgileniyim azcık... öporum hepinizi
sana ne kadar çok sevındıysem amaayaa yada okdar üzüldüm işte
al bi ağlayan daha... Bak kızıcam ama, senin göbeğinde ışığın yokmu? üzme bakiyim yeğenimi? O daha annesine tutunmaya çalışıyo.
Kızlar tekrarlıyorum rabbim beni ilerleyen safhalarda daha çok üzülmeyeyim diye korudu. Hepsi bu. Ağlamaktan ve üzülmekten vazgeçin. Dualarımı kabul etti rabbim. Hem nazda aynı şeyi söylüyo ve beni dinlemi, hatta sallamıyo bile ama göbeğinde 140 koldan ona sarılmış yeğenimi üzüyo. Bana dua edeceksiniz sadece. Rabbim gönlümdekini ikinci denememde nasip etsin ve sağlıkla doğuma kadar beni götürsün ve sonra da güle oynaya ice baby'mi büyüteyim diye. Yapmayın kızlar, nolurrr yaaa.
ay ben kime ne diyom ki burdanaz benim yazdıklarımı okumuyo mu acep ????? 9 kez denemişsin canımın içi 9..... hiç ama hiç bir şeyin bu sevinci buruklaştırmasına izin vermeyeceksin. demedim mi ben üzülmüyorum diye. ulen ben diyom ki millet diycek üzülmedi bile hatun, sen ne diyon ya.... sevineceksin hemde tamamı tamamına, tüm hücrelerinde hissederek, ben çok sevindim senin için, hem nasıl anlatamam. canım sen çok güçlü bi kadınsın. her babayiğidin harcı değil onca kez denemek. ben daha 1 kez denemişim. ilk deneme de zaten zor, ayrıca 2. kalite 2. gün emriyosu. galiba ben zaten hazırdım bunu duymaya, şaşırmadım. o yüzden de sarsılmadım. onca zaman, para, emek harcamışsın, senin de dediğin gibi hiç tanımadığın hatta adını bile bilmediğin(ayşegül ben memnun oldum ) bi hatunun derdine düşüp sakın ama sakın sevincini gölgeleme. lütfen.....
Yok canım yaaaa pazardıda pazartesi yaptırcam acillerde uğraşamam pazartesi kendi kliniğimden yaptırcam
www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi şunu imzana eklesen bizde görelim bebik ne durumda
InşeAllah son neqatifin olur bu. Senin de pozitif haberini kutlayacağımız zaman gelecek inşeAllah. Kendini brakmaman çok iyi, ancak lütfen güçlü olmaya çalışma. Zor bir durum. Ağlamak istiyorsan sakın kendini tutma, yoksa uzun süre etkisinden kurtulamazsın. Ben bir kere o hatayı yaptım.
hamilesin ozaman inşş:))
naz yumurta yokken nasıl opuya soktular seni demekki transferlerin çogu iptal oldu seninki farklıymış
öyleyse size birazcık kendimden bahsedeyim kızlar, yapı olarak benim durumum budur, babam vefat ettiğinde 2 damla aktı sadece. çünkü bu takdiri ilahii. kaçarı olunmayan bir durum. evden babamla birlikte çıkmıştık, ablam ve annemde vardı. annemle ben bi süre sonra döndük, babamla ablam kaldı. yaklaşık bir sat sonrada babamın vefat haberi geldi. bi on dakika kadar durup komşumuza gittim. ablam babamla birlikteydi, hastanede, durumu anlattım, ne yapmak lazım onlar hastaneden gelmeden burayı hazırlayayım dedim. adamcağız şaşırdı. ama böyleyim. hayat getirir sende yaşarsın, hepsi bu. istesem de başka türlüsü çok zor. bu yüzden bununla başa çıkmayı öğrendim önce. yani ağlayamayıp içine dert edersen nolur, o dert seni yer. bu olmasın diye(çocukluğumdan beri böyleyim çünkü) bir çıkarını buldum kendimce. bu durum bana acı vermiyor, ruhsuz yada duygusuz değilim. hatta kendimce şiirler de yazmışlığım vardır, kitap çıkarmayı düşünüyodum hatta. canım yanar, üzülürüm ama acımı çok kısa yaşar, duruma mantıklı bi açıklama bulur ve devam ederim. şimdide böyle. mantıksız gelebilir. ama olay budur. iyi geceler....
öyleyse size birazcık kendimden bahsedeyim kızlar, yapı olarak benim durumum budur, babam vefat ettiğinde 2 damla aktı sadece. çünkü bu takdiri ilahii. kaçarı olunmayan bir durum. evden babamla birlikte çıkmıştık, ablam ve annemde vardı. annemle ben bi süre sonra döndük, babamla ablam kaldı. yaklaşık bir sat sonrada babamın vefat haberi geldi. bi on dakika kadar durup komşumuza gittim. ablam babamla birlikteydi, hastanede, durumu anlattım, ne yapmak lazım onlar hastaneden gelmeden burayı hazırlayayım dedim. adamcağız şaşırdı. ama böyleyim. hayat getirir sende yaşarsın, hepsi bu. istesem de başka türlüsü çok zor. bu yüzden bununla başa çıkmayı öğrendim önce. yani ağlayamayıp içine dert edersen nolur, o dert seni yer. bu olmasın diye(çocukluğumdan beri böyleyim çünkü) bir çıkarını buldum kendimce. bu durum bana acı vermiyor, ruhsuz yada duygusuz değilim. hatta kendimce şiirler de yazmışlığım vardır, kitap çıkarmayı düşünüyodum hatta. canım yanar, üzülürüm ama acımı çok kısa yaşar, duruma mantıklı bi açıklama bulur ve devam ederim. şimdide böyle. mantıksız gelebilir. ama olay budur. iyi geceler....
sinirleri benim gibi ani inen çıkan var mı
kızlar 1 saat önce eşim gel temiz hava alalım dedi, tamam dedim giyindim, tam kapıdan çıkarken eşim tv deki filme takıldı. o anda bana ne oldu bilmiyorum, bir bağırdım, avaz avaz, sinirimi bozma diye. şok oldu, vurdum yatak odasının kapısını çarptım ağladım .kendim bile neden öyle çıldırdım bilmiyorum. sonra başım ağrıdı ve midem bulandı sinirden, 15 dakika önce sakinleştim. eşim hiçbir şey demedi, gel çıkalım dedi, mahçup olduğum için yok dedim, şimdi gecelikle oturdum, yazdım, böyle aniden büyük bir öfke ve sinir yaşayan var mı yoksa ilaçlardan mı
Olmaz mı, elbette vardır. Ben varım mesela. Dışarıda kurtlar vadisindeki adamlar gibi olan eşim evde anlayışı ve sakinliği ile kuzu kesilmese hayatta atlatamazdık bu süreci.
Eşiniz sizi anlayacaktır, emin olun...
bende bende yaaaa offfffffffff bu ilaçlar maaffetti bizii gülüyom bi aglıyom kasıklarmda haff agı varrr
aynen sadece ağrı kısmı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?