• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar tedavim başladı ama her an bişi olacak da yarım kalacak tedavim die çooook korkuyorum lütfen duaa edin bana olmaz mı??????????????adım şerife...iğnelerin 3 günü. mümkünse yasin okur musunuz??

kızlar tedavim başladı ama her an bişi olacak da yarım kalacak tedavim die çooook korkuyorum lütfen duaa edin bana olmaz mı??????????????adım şerife...iğnelerin 3 günü. mümkünse yasin okur musunuz??

cnm öncelikle lütfen kötü üşünüp kötüyü çağırma sen,
okuyorum ben zaten hepimiz için dua ediyorum isminle de ederim tabiki, allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.
yaşın kaç cnm ilk kez mi deniyorsun tüp bebek

canım ben bugün hepimiz adına okudum kuran akşam yine okurum için rahat olsun kötü düşünme.... inşallah bi aksilik olmaz ve hayırlı sonuçlar alırız hepimiz:6::6:

Arkadaşlar selam ,Tüp bebek tedavisine yarın itibarı ile başlıyoruz.ama inanılmaz heyecanlıyım.1 kez aşılama da denedik ama olmadı.Tüp bebek tedavisine başlıyoruz ama yumurta toplama aşaması beni biraz ürkütüyor nedense.bu konuda görüşlerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.

Arkadaşlar selam ,Tüp bebek tedavisine yarın itibarı ile başlıyoruz.ama inanılmaz heyecanlıyım.1 kez aşılama da denedik ama olmadı.Tüp bebek tedavisine başlıyoruz ama yumurta toplama aşaması beni biraz ürkütüyor nedense.bu konuda görüşlerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.

bir de transferde 35 yaş üstü çift emriyo transferi yapmak daha mantıklı olur diyorlar.bu konuda da ne yapacağımı bilmiyorum başarı yüzdesini arttıran bir durum sanırım en azından 2 şans gibi??

Arkadaşlar selam ,Tüp bebek tedavisine yarın itibarı ile başlıyoruz.ama inanılmaz heyecanlıyım.1 kez aşılama da denedik ama olmadı.Tüp bebek tedavisine başlıyoruz ama yumurta toplama aşaması beni biraz ürkütüyor nedense.bu konuda görüşlerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.[/QUOTE

Hayırlı olsun canım, korkmana gerek yok zaten yumurta toplanırken anestezi yaptıkları için bişeyden haberin olmayacak, ama yumurta geçen yıl ben 1. denememi yapmıştım toplandıktan sonra benim çok ağrım olmuştu 20 yumurtam toplanmıştı aslında yumurtan ne kadarsa o kadar iğne giricek demek bakalım ama herşeye değer bebeğimiz olursa benimde muhtemelen salı günü toplanıcak yumurtalarım bakalım...:16:

6 kutu gonal f 2 kutu menopur ama yeterli değil 1 kutu var almak zorundayım rapor hakkım agustos da btti mecburen parayla alacağım:(( 5 kutu cetriete 1 kutu oviterelle .. başladım ama her an bişi olacak da yarım kalacak die çooook korkuyorummmm...dua edeer misinnn???

canım kotu duusnme lutfen hep ıyı dusun guzel dusun cekme negatıf olayları kendıne seve seve dua ederım yasınde okurum her namazımda burda tandııgm bıdlgıım butun arkdaslarımadua edıyorum senın ıcın ayrı olarak yasınde okurum sen uzme kendını ve stres yapma ıcını ferah tut lutfen hersey en hayırlı seklıyle olsun hakkımızda ıstanbuldaydın demı cnım esınde bır sorun varmıydı senın ?

bir de transferde 35 yaş üstü çift emriyo transferi yapmak daha mantıklı olur diyorlar.bu konuda da ne yapacağımı bilmiyorum başarı yüzdesini arttıran bir durum sanırım en azından 2 şans gibi??

35 yaş üstüne 2 embiriyo koyuluyo zaten ama bazı doktorlar insiyatif kullanıp 35 yaşın altındakilerede koyabiliyo bana ilk denemede tek koyuldu şimdi Allah nasip ederse 2 tane transfer edilicek evet şansı dahada arttırıyo diye düşünüyorum ben.

işin en zor kısmı , gün yaklaştıkça yani test gününe az bir zaman kalınca başlayan gergin bekleyiş. 2. - 3. günlerde sadece yazılanları okuyor ve test günü yaklaşanların endişelerini görüyordum sonra 4. ve 5. günde test yaptıracakların korkularını ve umutlarını bende yaşamaya başladım .6. ve 7. gün sonuçları iyi olanla sevindim kötü olanla üzülüp dertlendim. yarın 8. gün ve ben bir gün daha yaklaştıkça içimdeki hem tedirgin hem de mutlu tarafı sakinleştiremiyorum. adım adım yürüyorum belirsizliğe. arkamda, önümde, yanımda,aynı köprüye yürüyen kadınlarla, geriye asla bakamayan, titrek adımlar ve her an ağlayacakmış gibi duran gözleri dolu kadınlarla. umarım herkes için mutlu bir son vardır bu incecik köprünün sonunda. umalım ki yolun sonunda bebeklerimiz bizleri bekliyor olsun.

kızlar bende tüp bebek tedavisiyle meleğine kavuşmuş birisiyim.bende pco başlangici eşimde sperm azlığı ve morfoloji 1 idi.ama ok şükür kavuştuk.inş saglıklada alırız kucağımıza..buraya yazma amacım tedavim sırasında benim gibi olup olumlu sonucu alan var mı diye hep araştırırdım.sizlere yazmak istedim mevlam çıktığınız bu zorlu süreçte hepinize önce olumlu sonuç aldırmak ve sonrada meleklerini kucağına almak nasip etsin..sormak istedğiniz her konuda biliyorsam yardımcı olmak isterim..iyi akşamlar

Back