- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #3.221
seni ve o heyecanı çok iyi anlıyorum tatlım... Bu duyguyu yıllarca yaşadığımdan anlıyorum. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. ınsan kendini görüveriyor birden karşıdakinın yerinde.... Bu da bize güç, inanç, ümit ve direnç veriyor. Sonunda da istediğimiz yere gidiyoruz allah'ın izniyle.
Aynı empati bazen de çok üzüyor bizi işte, bugün amayaya üzülmem gibisık sık çıkmaya çalıştım siteden bugün, kortum stres ve üzüntünün zarar vermesinden ama gerçekten üzüldüm çok
![]()
bana 1 hafta önce bu günkü yaşadığım ruh hallerimi biri anlatsa kıçımla gülerdim, hayatta inanmazdım. Düşünsene yıllardır uğraşıyorum. Bu 9. Ve son tüp denemem. Bu olmazsa anne olamayacağım diyorum. Doktor artık donör diyor, çünkü yumurta yok. Bu embriyonun o tek yumurtasını 7. Ay iğne ilaç ve 7 opu dan sonra zor buluyorum ve allah büyük ya işte duyuyor çığlığımı ve umudumun bittiği bir anda tutunuveriyor bebek.
Ve ben sırf evde yatarken oyalanmak için birkaç gün önce girdiğim sitedeki (kaldı ki kimse kimsenin adını bile bilmiyor) tanımadığım bir kızın negatif haberine üzülüyorum ve hayalini bile kurmaktan vazgeçtiğim bu büyük günün sevinci burkuluyor. Birkaç gün önce sorsalar dı bana ne hissedersin diye dünya umurumda olmaz derdim.
Ama öyle olmuyor, neden biliyor musun karşıda kendimizi görebiliyoruz çünkü. Sen neden eşine annene söylüyorsun beni, çünkü kendini, kendi yaşayacağın mutluluğunu görüyorsun bende...böyle bir şey işte....
Ve ben hala aileme söylemedim (ki 1 ay daha söylemeyeceğim) arkadaşlarıma söylemedim, ama koşarak size haber verdim. Işte bu yüzden buradaki herkes çok içten ve samimi. Bu yüzden ailelerimizde bile paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz.
Ay, zatı duygusalım, seni de şeyettim sanırsamama sen bunlara hiiiiçççç takılmıyorsun şimdi.... Napıyoruz, üzülsek de toparlanıyoruz hemen ve amayayı da, sevilmedimi de toparlıyoruz değil mi?
Sonra kendimize dönüyoruz ve içimizdeki bebeği düşüyoruz. Onu üzmüyoruz. Olumlu düşünüyoruz ve tes gününü heyecanla, mutlu ve umutlu bekliyoruz.
Darısı sana tatlım benim. Senin sonucunu bekliyorum şimdi ümitle ve heyecanla. Hadi kutlayalım önce sonucunu, sonra sen bana kızacaksın daha, unutma.... :))
sana ne kadar çok sevındıysem amaayaa yada okdar üzüldüm işte