• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Valla EDK cım ben 6. Günden beri çekiyorum o sancıyı, ama öyle hemen adet olunmuyomuş hiç korkma. Rahat ol ve şöyle düşün, "bunlar bebişimin inşaat halleri, o kendine ev yapıyor içerde acısını ben çekiyorum...."

Ahahaha, sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün. Ne güzel birbenzetme o öyle. Hamile naaaaz, hamile naaaaa, ehehe.

Naz, ağrıların devam ediyor mu?

Evet canım ediyor. Bugün ara ara kramplar şeklinde ama devam... Hiç korkma, olurmuş öyle. Bugün bana telefonda hemşirem "regil oldum olucam diye ilacı kesimler oluyo, geliyorlar ki pozitif" demişti. Nolur rahat ol, test günü yaklaştıkça ve riskli günler geldikçe geriliyor insan, rahat olmaya çalış ve pozitif düşün olur mu tatlım...

şu an için şans bizden yana bitanem inş hep böyle devam eder :16::16:opu dan sonra çok ağrı sızı oluyo canım acaba :44::44:

çok fazla bi ağrı olmuyormuş cnm:18:
ya zaten şu bayılma işi yok mu onu bi atlatsam ağrı sızıya hazırlıklıyım da:52:

Sağol canım, bugün gittim doktora ben de hapa geçtim. Akşam al, dedi. 18.30 akşam sayılır di mi?

genelde hep 6dan sonra alın diyorlar zaten iğneleride öyle yaptırıyorlardı, oh çok şükür sevindim buna rahatlarsın biraz :)

off .zaman geçmek bilmiyor.yatcam kalkcam 7. gün olacak...yarın herkesten güzel haberler bekliyorum.internetten çok güzel bebek resimleri indirip.cep telefonuma duvar kağıdı yaptım.bana bakan çok güzel bebekler var..inşallah Allah bana da nasip eder

ben anesteziye alışkınım canım bu 3. olacak :9::9::9:tırsmıyorum yani :1:
doğrudur canım o kadar yumurtaya iğne batırılılacak olacaktır tabi :18::30::53:

Sen bugun yaptırmadın ya alacaın olsun havuza atılmak farz oldu artık sana :47:

Korktum tatlım ya, çocuk gibi korktum ve kaçtım resmen nereye kadar kaçacaksam. :)

Test gününün adet günün ya da sonra olması önemli, bırak öyle kalsın erken yaptırma sen.

Aslında benim pazar test günm olsa tam adet günüm olacaktı ve daha garanti olacaktı. Ama arayıp çağırdılar işte merak ediyoruz diye:) bakalım ne zaman giderim artık :)

Yavrucum sen şimdi adet tarihinden sonra mı yaptırmış olacaksın testini? Ben adet tarihinden önce yaptırmış olacağım. Nasıl hesaplıyor bu doktor civanlar tarihleri? Kafam karıştı.

benim protokol upuzundu şekercim... hakkatten bakıyorum burda bi çok şey okudum ilk adette başlıyolar, ikinci adet tarihinde devam tedaviye, üçüncüsü sonuç günü oluyo. işte benim doktorda başladı reglin 3. günü, ikinci regl geldi geçti, tedaviye devam. sonra işte normalde ayın 16 sı regl tarihimdi, 28 günü ömrü hayatımda pek şaşmadı ki, 11 yaşından beri regl olurum. genelde burda adet tarihinden önce veya tam tarihinde test yapıyolar, benim doktor mu tuhaf sizinki mi bilemiyom.... amaaaannn zaten normal olsa doktor olur mu kız Allahaşkına

bayılmaktan korkma en eğlenceli kısım o :D rahim filminde bayıltmışlardı beni hoş ben kendimde bayılırdım boşuna masraf oldu :D

elinden damar yolu açıyorlar sonra iğne ile ilaç veriyorlar ordan biraz kolun ağrıyor ilaç verilirken anaaam noluyo ki diye düşünürken gidiyorsun sonra kendini pufuk bir yatakta buluyorsun eşin gözlerini pörtletmiş sana bakıyor film gibi hahaha :D

Korktum tatlım ya, çocuk gibi korktum ve kaçtım resmen nereye kadar kaçacaksam. :)

Test gününün adet günün ya da sonra olması önemli, bırak öyle kalsın erken yaptırma sen.

Aslında benim pazar test günm olsa tam adet günüm olacaktı ve daha garanti olacaktı. Ama arayıp çağırdılar işte merak ediyoruz diye:) bakalım ne zaman giderim artık :)

ben söyliyim canım yarın 12 de merkezdesinnnn şekerim :52:

Son düzenleme:
off .zaman geçmek bilmiyor.yatcam kalkcam 7. gün olacak...yarın herkesten güzel haberler bekliyorum.internetten çok güzel bebek resimleri indirip.cep telefonuma duvar kağıdı yaptım.bana bakan çok güzel bebekler var..inşallah Allah bana da nasip eder

Haklısın vallahi, önce zaman geçmiyor, saatleri sayıyorsun. Test günün yaklaştıkça da zaman geçmesin dursun istiyorsun :)) tuhaf hallerimiz işte... Doğurmadan normale dönmeyeceğiz biz :)))

Hala ne zaman giderim diooo yaaaaaaaaaa:47::47:
Çıldırtacan mı sen bizi bak bu kadar gebe merakta bırakılmaz bi yerimiz şişer(o nasıl oluosa bilmom hep diolar ya )günaha girersin bak olmaz
Sen yarınn bi güzel gidiosun bak tamam kı şekerimmmmmmm:27::27:

bayılmaktan korkma en eğlenceli kısım o :D rahim filminde bayıltmışlardı beni hoş ben kendimde bayılırdım boşuna masraf oldu :D

elinden damar yolu açıyorlar sonra iğne ile ilaç veriyorlar ordan biraz kolun ağrıyor ilaç verilirken anaaam noluyo ki diye düşünürken gidiyorsun sonra kendini pufuk bir yatakta buluyorsun eşin gözlerini pörtletmiş sana bakıyor film gibi hahaha :D

eet o sahneyi şuan kafamda canlandırdım da çok fena:53:
peki eşler ne zamn sperm veriyolar , biz çıkınca onların işleri bitmiş mi oluyor yani:17:

ben anesteziye alışkınım canım bu 3. olacak :9::9::9:tırsmıyorum yani :1:
doğrudur canım o kadar yumurtaya iğne batırılılacak olacaktır tabi :18::30::53:
Bayılmak cok guzel kızlar bi uyaniyosunyz hersey bitmiş:) ama agrı bende cok oldu sebebi de su: yumurtaların kabukları içeride kalıyor doktor sadece içindeki siviyla o sivinin icindeki hücreyi alıyor.. Kalan yumurta kabukları içleri doluymuş gibi çatlıyor e sayısı fazla olunca 1 güncük ağrıdan ölebilursiniz:)) bebetolar için deger ama:)
Bana doktorum boyle anlattı :)

Hala ne zaman giderim diooo yaaaaaaaaaa:47::47:
Çıldırtacan mı sen bizi bak bu kadar gebe merakta bırakılmaz bi yerimiz şişer(o nasıl oluosa bilmom hep diolar ya )günaha girersin bak olmaz
Sen yarınn bi güzel gidiosun bak tamam kı şekerimmmmmmm:27::27:

Resmen kahkahalarla güldüm ayol :))) güldürme beni yaaa: bak rahmim sallanıyor, sen şimdi rahminle migülüyon sen diyeceksin ama vallahi sallanıyor :))

konu mu değiştirmeye çalışıyosun sen? zaten merkezdeSİN yazacağıma merkezdeyim yazmışım.... sen diyorum yarın 12 diyorum merkezdesin diyorum.....

Yok canım yaa vallahi ciddi soruyorum. Oradaki küçük kız gerçekten hamile diye dizide paldır kültür evlendirdiler kızı da ondan sordum:)) yok mu izleyennnn ?

benim göğüslerimin her ikisininde dış yanları acıyor.bu öğleden sonra başladı.sanki gergin gibi.ama o kadar hafif bir gerginlik ki,belli belirsiz.progesterondan her halde. böyle olan var mı..Allahım acaba adet falan mı olacağım,normalde ne zaman olacağımı da bilmiyorum.

Back
X