• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Histereskopide bir süre kanama benim de oldu. Rahme çizik attılar, ondan kaynaklanıyor. Sakın hapı kullanmamazlık etme. Hap yumurtaları da dinlendiriyor. Doktorunu dinle sen, uslu uslu denileni yap :49::emir_bebek:

olurmu öyle şey istesende kalamazsın rahmin içi yaralı canım hemen bşla dogum kontrol hapına korunmak amaçlı degil zaten şuan içecegin kiste yapışıklık ve adetini normale dödürmek için yoksa uzar kısalır günlerin:31:

çok teşekkür ederim arkadaşlar hemen başlıyorum ozaman hapa

kız halini anlamaz olur muyuz kuzum yaaaa :)))) anlıyoruz, hatta bi çoğunu kendimizden de biliyoruz da sana hak verirsek yada tekil konuşayım, sana hak verirsem bütün endişelerim su yüzüne çıkacak, biz burdayızzzz diycekler :33: yapcaklar bana. ondan, bi de duygusala bağlayıp melankolik mi takılalım şekerim???? istediğin buysaaa hemen o moda geçebilirim, bak bugün çok müsaitim :14:

madem bugün yaptıramazsın yarın birlikte yaptıralım olma mı? saat 12 de :54:

Seni anlıyorum bidenem. Haklısın endişeli biriyle oturup endişelenmek de hiç çekilmez yapar insanı :)
Aman dur, tam test öncesi melankolik filan olma. Za ti yarın sen iyice duygusala bağlarsın istemesende:) bugünden başlama üzme bebeğini...
Yarın gidebilecek ruh halim olursa olur valla :))

progesteron iğneleri psikolojimi dağıttı. kolay ağlamayan ben ,şu anda o filmi izliyorum ve aşkları için göz yaşı döküyorum.Allahım sen bana akıl fikir ver..bu ne yaa.valla kızım geldi demin,anne sacın falan mı var niye ağlıyorsun dedi,filmi işaret ettim,çocuk bana baktı baktı ,sana bir kahve yapayım dedi.. demiştir delirdi sonunda annem diye.gerçi tüm ev ahalisine dedim,psikopata bağladım diye,hazırlıklılar yani...

sakınnnnn ama sakınnnn prospektüsleri okuma zaten, vazgeçme ihtimalin var, ben kocama dedim, bundan böyle kullandığım tüm ilaçların prospektüslerini bana çaktırmadan al ve at. gerçi bakmadım yapmış mı ama :) bu arada rahatlamana da sevindim şekerim. mobilya tutkal falan.... nası bi, bi, bi akıldır bunları kendisine getiren :52:

ben de hiçbirini okumadım içim rahat :D

ee 9.muş işte daha alışkınız sonuçta:) evet yumurta falan kalmadı alına alına kaç kez gurkkkkkkkk diye yatar ki tavuk yine iyiydik :36:
ne diyim nezman hazır hissedersen git baklaım hakkımızda hayırlısı drum ben aglarken transferde ALLAH ın hazinesinde çok birtek sanamı vermeyecek sanıyorsun diye oda bana bagırıyordu doktorum :52::52:artık böyle bagrışa bagrışa anlaşıyoruzda:27:

hepimize versin rabbim hazinesinden amiiiiinnnnnnnn..

Hakikaten iyice deliye bağladık artık :) Allah'tan iyi ve bizim gibi deli doktorlara düşüyoruz :)
Senin durumun nedir şimdi?

bir şey soracağım, bu saatlerde uykusu gelen var mı? 3 gündür bayılıyorum uyku dan..acaba şekerim mi yükseliyor..ben bir de glifor 1000x2 kullanıyorum..

bir şey soracağım, bu saatlerde uykusu gelen var mı? 3 gündür bayılıyorum uyku dan..acaba şekerim mi yükseliyor..ben bir de glifor 1000x2 kullanıyorum..

Vücutta progesteron artdıkca uyku yapıyor. Belki de hamilelik belirtisidir. O zaman da vücut kendisi progesteron üretiyor ve inşeAllah uykulu günler seni bekliyor, hazırlıklı ol.

Elmaveturta bugun benimde 6.gunum.biraz gezdim alisveris yaptim yorulmusum.ic camasirimda pembemsi kan vardi.sendede var mi

Benimde 6, günüm ama ne bi lekenme ne bi kramp hic bisey hissetmiyorum cin gibiyim :))) hi tek göğsümde inalimaz agri şişlik var oda taaa transefirimden oncede vardi :)) banyo yaptinizmi elmaliturta ve zeris

Hakikaten iyice deliye bağladık artık :) Allah'tan iyi ve bizim gibi deli doktorlara düşüyoruz :)
Senin durumun nedir şimdi?

canım bugün transfer günümle birlikte 5.günüm bekliyorum işte uzun yoldan gelecek minicik misafiri:emir_bebek::
27eylül test tarihim hiç bişey hissetmiyorum sadece uykulu halim var onca ilaç aramayalım kızlarrr belirtiii:52::52:

Back
X