- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.401
rahim kalınlığında sıkıntı olmadığı için belki söyleme gereği duymamış olabilir dr un bilemem sorun olsaydı mutlaka söylerdi öyle düşün. benim dr her ultrasonda tek tek rahmimi kalınlığını sağda şukadar yumyum var solda şukadar boyutlarını söylüyo kişiden kişiye değişiyo tabi kimisine sorarsan söylüyo değişiyo yani dr tipleriamin canım sağol inş sende kavuşursun bebişine
Tamam canımcım, pozitifi bir göreyim sen kız bağır çağır hatta döv diye yanına bile gelirim ben senin:) şu regil olacakmışım gibi hallerim bir bitseydi hayır hayırlı, ben de pozitif düşünmeye başlayacaktım amasanki söküldü sökülecek gibi...
benmde yarın transferm var öyle heyacan yaptm ki anlatama eşimde yok evde işte hala ay çok heyacanlandm
Canım ya, nasıl da severim Cemal Süreya'yı. Ne güzel düşünmüşsün. Gece ben de kalçalarımın acısından uyuyamadım. 2 miydi 3 müydü bilmiyorum, sinirden ve acıdan ağlayasım vardı ki dalmışım. 5.45'te de mecburen ayaktaydım. Dinlenebiliyorken tadını çıkar.
kızzzlarrrrr ben napcaktım da yoldan döndümmm, aslında dönmedim gittim de....
böyle yazınca bi şey anlamadınız dimi? şöyle ki; leylalık var üstümde, sabah çıkarken anahtarı içerde bırakmışım malesefff :) eşim benden bi saat sonra çıkıyor, sen oyalan biraz dedi, onun anahtarı var, onunla girebileceğim eve. küçücük aasabamda bir adet özel sağlık polikliniği var. gittim kanda gebelik testi yapıyomusunuz dedim. yapıyoruz dediler ama bursa merkeze gönderiyoruz yarın bu saatlerde alırsınız sonucu. yarın mı dedim. e zaten cuma merkezde öğrencem o zaman kalsın dedim ve çıktım.... :)))) sonunda bulaştırdınız işte, hepsi sizin yüzünüzden, merak etmeye başladım bendeeee
Kizlar ben gulerken rahmimin odugu yer karnimin alt tarafi agriyo normalmi hala neyin agrisi anlayamiyorum bide o kisim kasiniyor gibi( anlam veremiyorum
beneklibolibon, elmaveturta, simaybelinay... selam kızlarbugün nasılsınız.... neler yaptınız
benmde yarın transferm var öyle heyacan yaptm ki anlatama eşimde yok evde işte hala ay çok heyacanlandm
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefa getirdiniz..
Amma elaki sizden bi ricam var..lütfen benim yarın opum var yarın transferim var yazmayın sadece.biz burdaki eski arkadaşlar darkındaysanız birbirimizin herşeyini biliyoruz çünkü genelde ilk mesajımız durumumuzun yani neden tüp bebek yaptırdığımızın kaçıncı olduğunun nerde nasıl gibi vs şeylerin özetini geçerek tanıştık sizden ricam daha iyi dostluklar ve daha faydalı paylaşımlar için böyle yapmanız yoksa kimse kimseyi tanıyıp takip edemiyor
Sevgiyle ve sağlıcakla kalın
NOT:ay ne kadar ciddi bi mesaj yazdım ilk defa acaba bu bi gebelik belirtisi olabilir mi ahahahahahaa
işe gidiyom 3 gündür şekerim. bi de o akıntı var, o kadar sık çişe koşuyodum ki zaten, lan acaba kaçırdım da onu bile mi fark etmedim diye düşünmeye başlamıştım. 15 -20 dk iç çamaşır değiştirmişliğim var. eşofmana çıkmıştı diyim sen anlaİki kilo hamsi tava yiyip herkesi şok ettimmmmm
Sen neler yaptın işe gidio musun ??
Bu arada benim su gibi akıntım çok arttı ya sıkıntı yapmaya başlicam hani o kadar var mı böle olan benden normal akıntı gelmio su gelio bikdiiniz sadece ekd sordu normal dediler bende ii demiştim ama miktarı arttı ondan şimdi sıkıntı yaptımmmm
kızlar dün 5. gün embriyosu transferim oldu.doktorum 2 tane koymayı uygun buldu.ve embriyoların kaliteleri için 100 üzerinden 90 alır dedi.bu nasıl sizce?iyi mi.birden bugün otururken belim ağrıyo ve hemen yatar pozisyona geçiyorum bunu yaşayan var mmmmmı?
beneklibolibon, elmaveturta, simaybelinay... selam kızlarbugün nasılsınız.... neler yaptınız
kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayrıca naza istediğin herşeyi yapabiliriz, yardıma varım. millet diyo ki regl dönemine benzer şeyler oluyo, gebelik belirtilerinde... bizim süper hatun da diyo ki şu regl olcakmış gibi belirtiler bi geçseydi.... sonra ben gibi olcak varya; göğsüm acıyodu şimdi acımıyo, batmalar geçti, bacağımda çekmiyo, acep acep acep noldu kiiii moduna gelcek rahat etcek. bırak biraz sızlasınlar kasık bölgelerin, şişsin memişler nolcak ki
kızlar dün 5. gün embriyosu transferim oldu.doktorum 2 tane koymayı uygun buldu.ve embriyoların kaliteleri için 100 üzerinden 90 alır dedi.bu nasıl sizce?iyi mi.birden bugün otururken belim ağrıyo ve hemen yatar pozisyona geçiyorumr bunu yaşayan var mmmmmı?
işe gidiyom 3 gündür şekerim. bi de o akıntı var, o kadar sık çişe koşuyodum ki zaten, lan acaba kaçırdım da onu bile mi fark etmedim diye düşünmeye başlamıştım. 15 -20 dk iç çamaşır değiştirmişliğim var. eşofmana çıkmıştı diyim sen anla
canım ailenden biri okuyabilir mi? adım bu arada şerife :)Ne güzel olurdu ama ben 8. Günümde hala duş a lsam mı diye düşünüyorum. Saçımı ıslatmadan dökündüm bir kere transferden 5 gün sonra. Abdest alamam ki(((
allah razı olsun canım... dağıtalım eşe dosta şu zor günlerimizde bize dua ederek yardımcı olsunlar...ben varım tatlım yarından itibaren bol bol okuma zamanın varr
canım allah razı olsun...ben okuyanları not alcam :)canım ben şimdi yasin okudum buradaki arkadaşlar içinde dua ettim ALLAH kabul etsin inş
kızlar dün 5. gün embriyosu transferim oldu.doktorum 2 tane koymayı uygun buldu.ve embriyoların kaliteleri için 100 üzerinden 90 alır dedi.bu nasıl sizce?iyi mi.birden bugün otururken belim ağrıyo ve hemen yatar pozisyona geçiyorum bunu yaşayan var mmmmmı?
merhaba, iyiyim, yemeği yedik hürremi izliyorum. ne bir belirti ne bir sıkıntı yok. günler geçmiyor. ben ayın 26 sına test gününe kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum .sen neler yaptın, var mı bir gelişme?
tatlımmmmm benimmmm 100 üzerinden 90 kötüyse ben kendimi bulduğum en yüksek yerden aşağı boşluğa bırakıyım. ikinci kalite tek emriyo ve ikinci gün emriyosu transfer edildi. ben böyle şeyleri hiç aklımdan geçirmedim. çok şükür dedim, en azından benimle :) ve 14 gün ben onlar benleymiş gibi davrnmaya devam edicem. gerisi bizim elimizde olan bi şii değil. seninde değerlerin gayet iyi. sakin olmaya çalış ve kafanı dağıtmaya bak. en öenmlisi sürekli yatmamak ve stressiz bir hayat.
merhaba, iyiyim, yemeği yedik hürremi izliyorum. ne bir belirti ne bir sıkıntı yok. günler geçmiyor. ben ayın 26 sına test gününe kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum .sen neler yaptın, var mı bir gelişme?
Ben diyomki bende sizde olanda yok genede sıkıntı yapmıom cillop gibi belirtilerini sıkıntı yapıolarr .memelrim gayet normal kasıklarımda batma yok midem bulanmıo iştahım maşallah belim ağrımıo uykum yok gayet hiperaktifim hatta daha ne sayayım işte hiç bişiy yok ama sıkıntıda yokkkkkk
Gayet güzel işte canım daha ne olsun bundan iyisi hiçbirimizde yok inanhayırlı uğurlu ılsun bebişmolsunlar sağlıkla inşallah..
He ya sorma ben de bugun dedim tanam öişte çişte kaçırmaya başladım tam olduuubeninkide pijamalarıma çıktı hep bugun neyse hakkmızda hayırlısı olsun artık inşallah..bu arada test gününe bişiy kalmamış ya seninnnn offf ne güzelllllll yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?