2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

inşallah öyledir öyle olmasını umud ediyorum..

sizleri düşünün ki bizde anne olduk topiğine bekliyorum herkesin paylaşımları umudumu sabrımı artırıyor tabi isterseniz herkesin en yakın zamanda meleğine kavuşması dileği ile

Ay sen beni depresif yapıon valla amayyaa ile birleşip kötü planlarım var hakkında (havuza atmak gibi)ama kızının hatrı büyük işte ondan bişiy yapmıommmaz kaldı şunun şurasında kaç gün allah aşkına kötü düşünme yaaaa lütfennnnn

benmde yarın transferm var öyle heyacan yaptm ki anlatama eşimde yok evde işte hala ay çok heyacanlandm

Ay kıyamammmmmm bende tek başımaydım yransfer sonrası çok iyi anlıyorum seni üstelik kimsem toktu evdede yanlızdımmmgitmeden herşeyi yemek içmek ayarladıydım ben erişim seviyelerine bile dikkat etmiştimm sende öle yap istersen baya rahat oluo.kaç tane yavrun kalmıştı senin en son unuttum ben

Kaç tane kaldı senin bu iğnelerden daha ne kadar olcakmışın ki

Ayyyyyyy keşke hemen çıkan bi yer olaymış o gazla iimiş dicem demiyorum sustumofffff çok merak ettim bendeeee ama ya neyse gününü beklemek en iyisidir mantıklı olalımmmm en iisi evt evet

Kizlar ben gulerken rahmimin odugu yer karnimin alt tarafi agriyo normalmi hala neyin agrisi anlayamiyorum bide o kisim kasiniyor gibi ( anlam veremiyorum

Bendede oluodu canım endişe etme

beneklibolibon, elmaveturta, simaybelinay... selam kızlar bugün nasılsınız.... neler yaptınız

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefa getirdiniz..
Amma elaki sizden bi ricam var..lütfen benim yarın opum var yarın transferim var yazmayın sadece.biz burdaki eski arkadaşlar darkındaysanız birbirimizin herşeyini biliyoruz çünkü genelde ilk mesajımız durumumuzun yani neden tüp bebek yaptırdığımızın kaçıncı olduğunun nerde nasıl gibi vs şeylerin özetini geçerek tanıştık sizden ricam daha iyi dostluklar ve daha faydalı paylaşımlar için böyle yapmanız yoksa kimse kimseyi tanıyıp takip edemiyor
Sevgiyle ve sağlıcakla kalın

NOT:ay ne kadar ciddi bi mesaj yazdım ilk defa acaba bu bi gebelik belirtisi olabilir mi ahahahahahaa

beneklibolibon, elmaveturta, simaybelinay... selam kızlar bugün nasılsınız.... neler yaptınız

İki kilo hamsi tava yiyip herkesi şok ettimmmmm
Sen neler yaptın işe gidio musun ??
Bu arada benim su gibi akıntım çok arttı ya sıkıntı yapmaya başlicam hani o kadar var mı böle olan benden normal akıntı gelmio su gelio bikdiiniz sadece ekd sordu normal dediler bende ii demiştim ama miktarı arttı ondan şimdi sıkıntı yaptımmmm

kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayrıca naza istediğin herşeyi yapabiliriz, yardıma varım. millet diyo ki regl dönemine benzer şeyler oluyo, gebelik belirtilerinde... bizim süper hatun da diyo ki şu regl olcakmış gibi belirtiler bi geçseydi.... sonra ben gibi olcak varya; göğsüm acıyodu şimdi acımıyo, batmalar geçti, bacağımda çekmiyo, acep acep acep noldu kiiii moduna gelcek rahat etcek. bırak biraz sızlasınlar kasık bölgelerin, şişsin memişler nolcak ki

kızlar dün 5. gün embriyosu transferim oldu.doktorum 2 tane koymayı uygun buldu.ve embriyoların kaliteleri için 100 üzerinden 90 alır dedi.bu nasıl sizce?iyi mi.birden bugün otururken belim ağrıyo ve hemen yatar pozisyona geçiyorum bunu yaşayan var mmmmmı?

işe gidiyom 3 gündür şekerim. bi de o akıntı var, o kadar sık çişe koşuyodum ki zaten, lan acaba kaçırdım da onu bile mi fark etmedim diye düşünmeye başlamıştım. 15 -20 dk iç çamaşır değiştirmişliğim var. eşofmana çıkmıştı diyim sen anla

tatlımmmmm benimmmm 100 üzerinden 90 kötüyse ben kendimi bulduğum en yüksek yerden aşağı boşluğa bırakıyım. ikinci kalite tek emriyo ve ikinci gün emriyosu transfer edildi. ben böyle şeyleri hiç aklımdan geçirmedim. çok şükür dedim, en azından benimle :) ve 14 gün ben onlar benleymiş gibi davrnmaya devam edicem. gerisi bizim elimizde olan bi şii değil. seninde değerlerin gayet iyi. sakin olmaya çalış ve kafanı dağıtmaya bak. en öenmlisi sürekli yatmamak ve stressiz bir hayat.

merhaba, iyiyim, yemeği yedik hürremi izliyorum. ne bir belirti ne bir sıkıntı yok. günler geçmiyor. ben ayın 26 sına test gününe kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum .sen neler yaptın, var mı bir gelişme?

Ben diyomki bende sizde olanda yok genede sıkıntı yapmıom cillop gibi belirtilerini sıkıntı yapıolarr .memelrim gayet normal kasıklarımda batma yok midem bulanmıo iştahım maşallah belim ağrımıo uykum yok gayet hiperaktifim hatta daha ne sayayım işte hiç bişiy yok ama sıkıntıda yokkkkkk

Gayet güzel işte canım daha ne olsun bundan iyisi hiçbirimizde yok inan hayırlı uğurlu ılsun bebişmolsunlar sağlıkla inşallah..

He ya sorma ben de bugun dedim tanam öişte çişte kaçırmaya başladım tam olduuubeninkide pijamalarıma çıktı hep bugun neyse hakkmızda hayırlısı olsun artık inşallah..bu arada test gününe bişiy kalmamış ya seninnnn offf ne güzelllllll yaaaaaa

Ne güzel olurdu ama ben 8. Günümde hala duş a lsam mı diye düşünüyorum. Saçımı ıslatmadan dökündüm bir kere transferden 5 gün sonra. Abdest alamam ki(((
canım ailenden biri okuyabilir mi? adım bu arada şerife :)

ben varım tatlım yarından itibaren bol bol okuma zamanın varr
allah razı olsun canım... dağıtalım eşe dosta şu zor günlerimizde bize dua ederek yardımcı olsunlar...
canım ben şimdi yasin okudum buradaki arkadaşlar içinde dua ettim ALLAH kabul etsin inş
canım allah razı olsun...ben okuyanları not alcam :)

rabbim emeklerini ve emeklerimizi boşa çıkartmasın :) maşallah inş tutar sen tutacak gözüyle bak pozitif düşünnnnn!!!

Belirtisizler klubüne hoş geldinnnnnnnnn

canım ne biliyim ben pek anlamıyorum bu kalite işlerini ilk denemem benim.inşallah sende bende ve diğer kızlarda bu ay alsınlar hayırlısıyla o pozitif sonucu.bel ağrısı normal mi canım daha transferimin birinci gününde?

tüm gün evde oturmayın, hele ki yalnızsanız çıkın yürüyün, parka falan gidin ne biliyim. her an ev çok daha bunaltıyo, sürekli kendini dinlemeye çalışıyo insan, acaba mı diyo. zaman da geçmiyo. puzzle falan alın ne biliyim. bak o zevkli oluyo. hem konsantre de olmak gerekiyo. zaman da geçiyo böylece. ben de bi gelişme yok şekerim ya. cuma olcak inşallah. tek iyi gelişme, annem bi rahat bi insan oldum ben sorma geç. sıradan bi memurum ama şube müdürü falan dinlemeden aklımdan geçeni laaaaapppppppppppppp diye söylüyorum. çok relaks bi şii oldum ben böyle. ilaçlarımı sevmeye mi başladım nedir

herkesee ıyı aksamlarrr kızlar bugun doktorumun yazıdıgı ıgnelerı aldım ve tırstım (( onlar nasıl oyle ya herbırınden 4 er 5 er tane yazmıs masalllah elı bol bızım doktorun daha erken olmasına ragmen raporum yuzunden recetemı erken yazdı doktor buzdolabında sakla ıgnelerı dedı 8 ekıme kadar ama ben o ıgnelerden bı halt anlamadım bukadar salak olabılcegımı bılmıyordum gonal f menopur cetrotide ve ovıtrelle verdıgı ıgneler menopurdan 4 kutu cetrotıden 5 kutu yazms menopurun her kutusunda 5 ıgne var (gonal f de her kutuda bır tane ama ıcınde 3-4 tane ınsulın ıgnesı var

ay gerçekten mi çok sevindim inşallah hayırlı olumlu sonuçlar alırız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…