- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #2.381
benimkini de heyecanla bekle :))))) niye bitek nazı heyecanla bekliyosun![]()
Seninkini ben heyecanla bekliyorum bebeemm, hadi güzel haberlerini ver bize hayırlısıyla...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkini de heyecanla bekle :))))) niye bitek nazı heyecanla bekliyosun![]()
kızlar dün çok endişeliydim progesteronum yüksekti bugün düşmüş çoooook şükür...bugün iğnelere başladım... birbirimize dua edelim isim isim :) yasin okuyalım![]()
ay canım benim kıyamam ben sanahemşire de köküne kadar sapladı galiba hain
bana belki transferden sonra kalçadan iğne verebilir :44:
valla canım fıskiye olduk gitti canım arkadan önden kaçsın gitsin![]()
Tamam canımcım, pozitifi bir göreyim sen kız bağır çağır hatta döv diye yanına bile gelirim ben senin:) şu regil olacakmışım gibi hallerim bir bitseydi hayır hayırlı, ben de pozitif düşünmeye başlayacaktım amasanki söküldü sökülecek gibi...
![]()
kızlar dün çok endişeliydim progesteronum yüksekti bugün düşmüş çoooook şükür...bugün iğnelere başladım... birbirimize dua edelim isim isim :) yasin okuyalım![]()
Yine herkes mışıl mışıl uyumakta, kimimiz acısını, kırgınlığını aldı koynuna; kimimiz hayalellerini, ümitlerini sarıp sarmalamakta... ve ben yine bir başımaCemal Süreya'dan bir şiirler kapatıyorum geceyi...
Ayrıca: En geç ben yattığıma göre 11'e kadar uyumaya hakkım var, bu durumda sabah gürültü yapmayınız lütfen, sessiz olunuz...
Hepinize bol bebişli rüyalar...
Dalından kopan yaprakların
Sararan yanlarına yazdım adını
Sahte bir gülüşten ibarettin oysa.
Ve hiç bilmedin ellerimin soğuğunu.
Eylüldü.
Dili geçmiş bir zamandı yaşadığımız
Adımlarımızın kısalığı bundandı
Bundandı gözlerimin durgunluğu.
Sarı sıcak cümlelerde sözün kadar yalan,
Ellerin kadar ıssız,
Sen kadar zamansız molalar veriyordum
Ve çocuksu bir bencillikti hüznümüz.
Eylüldü.
İzlerini çizdiği zaman ansızın gidişin,
Şimdi yoktu bi anlamı suskunluğun.
Çırılçıplak kalakaldım sessizliğinin orta yerinde.
Sonra sesime yankı vermeyen uçurumlar kıyısında yürüdüm bir zaman
En çok sesini aradım.
Gözlerinse asılı bıraktığın yerdeydiler hâlâ.
Gözlerini sildi zaman..
Dedim ya... Eylüldü.
Savruluşu bundandı kimsesizliğimizin.
Cemal Süreya
canım kaynanan bekleyiversin bakalım senin işin daha önemli bebiş almaya gideceksininşallah ama çok heyecanlıyım ne yapacam yarın kaynanayı sabah doktora ögleden sonra ben inşallah çakışmaz yoksa tek gidersem geberim eşimi
arkadaşlar cuma sabah transferim yapılacak dualarınızı bekliyorum...
canım kaynanan bekleyiversin bakalım senin işin daha önemli bebiş almaya gideceksin
hayırlısı olsun canım inş rabbim bebeğini sana bağışlar![]()
yav herkesin doktoru rahim kalınlığı söylüyor galiba benim ki hiç söylemedi deli oldum şimdi. opu da oldum. inş evladini kucağına alırsın hayırlısıylakızlar toplamda kaç yumurta var sizde bende 7 yada 8 rahim kalınğı 10 geçmiş iyiymiş öyle dedi dr ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ÜÇÜMÜZDE GÜZEL HABERLER ALALIM AYNI GÜNLERDE İNŞ
ben daha hiç kalçadan iğne olmadım canım hep göbekten hep göbekten delik deşik oldum su içerken fışkıracak diye korkuyorum![]()
canım ben şimdi yasin okudum buradaki arkadaşlar içinde dua ettim ALLAH kabul etsin inş
yav herkesin doktoru rahim kalınlığı söylüyor galiba benim ki hiç söylemedi deli oldum şimdi. opu da oldum. inş evladini kucağına alırsın hayırlısıyla
acaba kalçadan vermediklerinde transferden sonra mi veriyorlar. eşim son gittiğimiz de doktora demişti kaçak olacak diye korkuyorum ne gülmüştüm ama. B-)
arkadaşlar cuma sabah transferim yapılacak dualarınızı bekliyorum...
Allah kabul etsin. Allah güzel haberler vermek nasip etsin tez vakitte.
maşallah canım çok sevindim senin adına tebrik ederim
allahım kucağına almayı da nasip etsin inşş
![]()
sonucumu aldım hamileyim ama içim buruk
test sonucum 35.58 pazar günü tekrarlayacağız
benmde adım ayşegül bu arada buraya eşim keydetti ve annesinin adı yaaabiliyomusun gıcıklık bende degiştirmedim artık bu arada transferim yarınnnnnn oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy sabah arayacaklarmış ögleden sonra transfer yapılacakmış yaşıyorsa eger bu nick nasıl degişiyor bilgisi olan varmı
ay canım benim kıyamam ben sanahemşire de köküne kadar sapladı galiba hain
bana belki transferden sonra kalçadan iğne verebilir :44:
valla canım fıskiye olduk gitti canım arkadan önden kaçsın gitsin![]()