2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar dün çok endişeliydim progesteronum yüksekti bugün düşmüş çoooook şükür...bugün iğnelere başladım... birbirimize dua edelim isim isim :) yasin okuyalım

Ne güzel olurdu ama ben 8. Günümde hala duş a lsam mı diye düşünüyorum. Saçımı ıslatmadan dökündüm bir kere transferden 5 gün sonra. Abdest alamam ki(((

ay canım benim kıyamam ben sana hemşire de köküne kadar sapladı galiba hain bana belki transferden sonra kalçadan iğne verebilir :44:

valla canım fıskiye olduk gitti canım arkadan önden kaçsın gitsin

sağolan canım sa nasıl sapladıysa gerçi on çok acımadı ama sonrasında 2-3 gün oturamadım kötürüm kalıcam diye korktum şükür olmadım.herkesin eli farklı kimisininkini hiç hissetmiyosun kimiside Allah ne verdiyse batırıyo evet ya şu nazlı bebişler gelsin yetr önden arkadan farketmez kaçanlarben antremanlıyım alıştım artık

benmde yarın transferm var öyle heyacan yaptm ki anlatama eşimde yok evde işte hala ay çok heyacanlandm

Canım ya, nasıl da severim Cemal Süreya'yı. Ne güzel düşünmüşsün. Gece ben de kalçalarımın acısından uyuyamadım. 2 miydi 3 müydü bilmiyorum, sinirden ve acıdan ağlayasım vardı ki dalmışım. 5.45'te de mecburen ayaktaydım. Dinlenebiliyorken tadını çıkar.

inşallah ama çok heyecanlıyım ne yapacam yarın kaynanayı sabah doktora ögleden sonra ben inşallah çakışmaz yoksa tek gidersem geberim eşimi
canım kaynanan bekleyiversin bakalım senin işin daha önemli bebiş almaya gideceksin
arkadaşlar cuma sabah transferim yapılacak dualarınızı bekliyorum...

hayırlısı olsun canım inş rabbim bebeğini sana bağışlar

kızlar toplamda kaç yumurta var sizde bende 7 yada 8 rahim kalınğı 10 geçmiş iyiymiş öyle dedi dr ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ÜÇÜMÜZDE GÜZEL HABERLER ALALIM AYNI GÜNLERDE İNŞ
yav herkesin doktoru rahim kalınlığı söylüyor galiba benim ki hiç söylemedi deli oldum şimdi. opu da oldum. inş evladini kucağına alırsın hayırlısıyla
ben daha hiç kalçadan iğne olmadım canım hep göbekten hep göbekten delik deşik oldum su içerken fışkıracak diye korkuyorum

acaba kalçadan vermediklerinde transferden sonra mi veriyorlar. eşim son gittiğimiz de doktora demişti kaçak olacak diye korkuyorum ne gülmüştüm ama. B-)

rahim kalınlığında sıkıntı olmadığı için belki söyleme gereği duymamış olabilir dr un bilemem sorun olsaydı mutlaka söylerdi öyle düşün. benim dr her ultrasonda tek tek rahmimi kalınlığını sağda şukadar yumyum var solda şukadar boyutlarını söylüyo kişiden kişiye değişiyo tabi kimisine sorarsan söylüyo değişiyo yani dr tipleri amin canım sağol inş sende kavuşursun bebişine

Allah kabul etsin. Allah güzel haberler vermek nasip etsin tez vakitte.

amin canım inş ALLAH buradaki bütün kardeşlerimize anneliği tattırır inş en kısa zamanda bizleri evlatsızlıkla sınamasın.hayırlı sağlıklı iki cihandada yüzümüzü güldürecek evlatlar ihsan eylesin ALLAH'ım

sonucumu aldım hamileyim ama içim buruk

test sonucum 35.58 pazar günü tekrarlayacağız

Çok güzel, çok sevindim. Hiç buruk hissetme kendini. Bir önceki denememde 5'in üstünde değer bekliyoruz, demişlerdi. 6 küsur çıkınca ertesi gün tekrarlamamı istemişlerdi. Eğer ikiye katlıyorsa ilk değer 5 dahi yetiyor, seninki 35, düşün! Çok büyük ihtimal ikiz değildir. Allah tamamına erdirsin. Darısı bizlerin başına.

kızzzlarrrrr ben napcaktım da yoldan döndümmm, aslında dönmedim gittim de....

böyle yazınca bi şey anlamadınız dimi? şöyle ki; leylalık var üstümde, sabah çıkarken anahtarı içerde bırakmışım malesefff :) eşim benden bi saat sonra çıkıyor, sen oyalan biraz dedi, onun anahtarı var, onunla girebileceğim eve. küçücük aasabamda bir adet özel sağlık polikliniği var. gittim kanda gebelik testi yapıyomusunuz dedim. yapıyoruz dediler ama bursa merkeze gönderiyoruz yarın bu saatlerde alırsınız sonucu. yarın mı dedim. e zaten cuma merkezde öğrencem o zaman kalsın dedim ve çıktım.... :)))) sonunda bulaştırdınız işte, hepsi sizin yüzünüzden, merak etmeye başladım bendeeee

memnun oldum adaş transferin hayırlı vede uğurlu olacak inşallah. pozitifi görüp güpgüzel bi gebelikten sonra sağlıcakla bebişini kucağına alasın inşallahhhh

evet ben mesaj attım bana mail ile geri dönüş yaptılar ama sonradan da dedim onca insan beni böyle tanıdı, aman ne gerek var boşver kalıversin dedim. sadece bir kez değiştirme hakkımız varmış.

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html burdan ayrıntılı bilgilere erişebilirsin

Son düzenleme:
ay canım benim kıyamam ben sana hemşire de köküne kadar sapladı galiba hain bana belki transferden sonra kalçadan iğne verebilir :44:

valla canım fıskiye olduk gitti canım arkadan önden kaçsın gitsin

ben çatlatma iğnesinden önceki son iğneyi vurulduğumda (son olduğunu bilmiyodum) delik deşik oldum, valla yemeye içmeye korkuyorum ayol dedim doktor da hemşire de öldü gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…