2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

benim de ilk denemem. acayip tecrübesizim. tek tecrübe ettiğim şey, bi tomar yazı okuyup video izlemek oldu, eşim bikaç gün daha evde kalsan ice baby'mizi sen dondurup kendi kendine transfer edecek düzeye gelcektin bişey kalmamıştı dedi en son. e her okuduğunu adama da empoze etmeye çalışırsan olcağı bu. okuyon anlıyon bide bana özet geçiyon ya hayranım bu azmine diyodu

hehehe :))) o kadar da tecrübesiz değilmişim. gerçi benim iğne ve ilaçları merkez iken veriyodu ama ben her defasında saf saf baka kalıyodum. şekerim hhiiiiiiiiiiiiççççççççççççç endişe etme. hepsini sana tek tek anlatacaklar ve hatta uygulamalı gösterecekler. o insülin iğnesi olanları göbeğinden kendin vurcan. böyle diyince bi garip ama hiç acımıyo, skin ol. ilaçlarını sev :)))) onlar seni bebeklerine kavuşturcak vesileler unutma. sevgi göster onlara. sizi güveniyorum bak de, gelin benim yumurtaların hakkından de onlardan tırsmaaaa

canım benım ya benım 2 asılamam oldu hıc boyle enterasan ıgneler yoktu ınsulın ıgnelrı olanları gobegımden tamam dıgerler kalcadanmı bıde ıgnelerımı merkeze goturmem gerekıcek sanırım anlatıo gostermelerı ıcın havalar serınlese barı ozamana kadar sevıyorum sevmezmıyım esım gelınce bak babası bır dolu ıgnemız var ıkızler gelıcek bunların sayesınde dedım :)) adam aptall aptal suratıma bakıpp ıgnelerı oldugunda neler dıceksın korkuyorum dedı :)))

isimler farklı ama amaçları aynı anladığım kadarıyla, evet diğerleri kalçadandır muhtemelen. benim ilaçlarla seninkiler farklı. ama burada bi çok kişiden aynı ilaç isimlerini duydum. onlar daha iyi bilir ben merkezden eve getiriyodum sıcaklarda; bi şey olmazmış, öyle demişlerdi. bi tek çatlatma iğnesini buz kalıbına bantladılar :)
ben çatlatma iğnesi vurulduğumda canım çok yandı, bacağım kasıldı kaldı, yürüdüm az da açıldı. o ara göbeğime eh sıpa sen bi gel, hiç bi aşında üzülmicem bas bas bağırıp ağlasanda kıs kıs gülcem sana demiştim :)))))) eşim de hıııııı kesin öyle yaparsın, sen sıpayı kucağıma atıp diğer taraf da ağlama da ikinizi birden susturmak zor olur demişti

Son düzenleme:

evet cnım amacları ıcerıklerı aynı sanrıım ılacların..benım asılamada olan catlatma ıgnemle aynı bu ovıtrelle acı hıssetmedımde bıraz yanmıstı benımde 5 dakıka kadar sonra gectı alkollu pamuk koyuyodum ıgne yerlerıme baya fayda gordum.. ahh cnım ahh nerde yapabılırmıyız :) bende ahh o bızıı bukadar bekletıyo bende her agladıgında meme ıcın onu bekletıcem dıyorum :)) benım esımde beklette goreyım senı dıye tehdıt edıyor :) sımdıden cok kıymetlıler :)

herkes hürreme daldı daldı galibaaa.... çocukları şimdiden dizilere mahkum etmeyinnnn, yazıktır :)

Ya anlamıyorsunuz beni ama yaaaa ben de göğüş möğüş hiç bir belirti yok, akıntı yok, kupkuruyum, sık idrar ne bilim hiç bişeee yok Diyom, Sadece regil sancısı gibi sancı var bu da beni endişelendiriyo işte. Allah allahh. 10 dk da bir keşin kanama başladı diye tuvalete iniyorum, nasıl rahat olabilirim.

Sendeki gibi diğer belirtilerle birlikte olup geçseydi anlardım. Beneklibonibon gibi hiç bişe olmasa yine anlardım. Ama sadece sancı tuhaf geliyo. Kullandığım ilaçların etkileri bile yok neredeyse.

Aman anlamazsanız anlamayın, inşallah bu stres siz yaşamayın da anlamayın tek, ben razıyım.

beneklibolibon, elmaveturta, simaybelinay... selam kızlar bugün nasılsınız.... neler yaptınız

Merhaba tatlım bugün cok gereğinim herkeze evde catasim var havadan nem kapar oldum sanirim gunlerdir ev halki disinda kimseyi gormedim evde bunalmaya mu basladim bilmiyorm igne yerlerim çok agridigi icin dışarı cikamiyorum insanlar zaten meraklı ne oldu niye böylesin filan diye sorarlar mutlaka ; ( sanki günler asır oluyor bi test günü geleydi ak koyun kara koyun anlasaydim şahane olacakti:)) sen nelr yaptin nasilsin

bak işte var, ben hep bunu yapıyom eşime, sonrada ya ilaç etkisi bu yada gebelik belirtisi, aman neyse ne, sonuçta ben haklıyım hıh diyiveriyom. şımartılasın mı varmışşş seninnnn :)))) aman be kuzum... ben de de var olan herşey geçti, niye geçtiii modu var. bak yenildim bugün kendime gittim hastaneye, ama işte kçük yerde olmanın dezavantajı . devlet hastanesi de bigün sonra veriyo. o yüzden içim içimi yemeye devam etcek anlıcağın şekerim.

endişe yok, ayrıca regl belirtileri dışında, akıntı ve batmalar bence gördüğümüz işlemlerin sonucu.... benim için tek olumlu yön, normalde regl günüm pazartesiydi bugün çarşamba ve hala olmadım o kadar.

gördüğün gibi sohbete devammmmm :))))

4+4 donduruldu benm ama beni tek gönderirse parçalarım onu valla bebişim üzüntüden düşerrrkaynanamda durdu durdu offffff bu günü buldu

bu günlerde geçecek canım allahın izniyle hepsini unutacağız
eşimin ailesi bilmiyo benmde kimsem yookk burda tek başımayım
benim de canım eşimin ailesi bilmiyor bilmesinler de zaten istemiyorum eşim de bu kararıma sağolsun saygı duyuyo benim burda ailem yok anneciğim bana bakmaya gelicek
valla bende bilmiyorum canım bana da hiç öğle bi iğne verilmedi :44:
canım ben şimdi yasin okudum buradaki arkadaşlar içinde dua ettim ALLAH kabul etsin inş
rabbim kabul etsin bitabem rabbim ettiğimiz dualarımız kabul etsin inş
amin canım inşallah, allahtan tek dileğim bu
inşşşşşş bitanem inşş
ben çatlatma iğnesinden önceki son iğneyi vurulduğumda (son olduğunu bilmiyodum) delik deşik oldum, valla yemeye içmeye korkuyorum ayol dedim doktor da hemşire de öldü gülmekten
aynen bacım ya benim şu an göbeğim de yer kalmadı yarın akşam o 4 iğneyi nereye yapacağım çok merak içerindeyim
hayırlsı olsun canım rabbim inş bebişlerini sana bağışlar burdan yorumları okuduğum kadarıyla 5. embriyosu en iyisi canım allahım yüzünü güldürdüsün inş darıı başıma
herkes hürreme daldı daldı galibaaa.... çocukları şimdiden dizilere mahkum etmeyinnnn, yazıktır :)

sorma pür dikkat et hem de

bana bitek eşim bakacak maalesef sonrasını bilemiyorm yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…