2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

hıı anladım canım benim bugün gonal f son çok şükür 3 kutu iğneyle işi bitirdik benim de geriden gelen minoşlar var bugün bende son onlar için yapıcam

Hakkımız da hayırlısı kuzum

kalçadan olan benimde sondu bugün çok şükür ondan kurtuldum bari geriden gelen minnoşlarda büyüsün inş hepsi toplancak ve döllencek kıvama gelsin inş annesi

amin canım hayırlısı

bende aynen senin gibiyim canım merkeze resmen uçarak gidiyorum ilk denemenin de vermiş olduğu heyecan merak ta var tabi inş sonumuz da böyle olur alllahım
lucrin çatlama önleyiciymiş iyice piskopata bağladım insanın aklına herşey geliyo

bende cetrotide kullanıyorum canım çatlama önleyici

cnm benım de 12 -13 gbi duruyor ama tabi toplarken artı süprizler oluyorumuş..
senın sayı da iiymiş maşallah cnm inşallah ya hepimizin içinde geçen bu allh dualarımızı kabul etsin inşallahh

sana da maşallah canım evet dr dedi yumurta çatlayınca içinden 2 hücre çıkabiliyomuş rakam artabilir ben yanlış anlamadıysam tabiki amin canım hepimizin dilekleri duaları kabul olur inş.

kalçadan olan benimde sondu bugün çok şükür ondan kurtuldum bari geriden gelen minnoşlarda büyüsün inş hepsi toplancak ve döllencek kıvama gelsin inş annesi

amin canım hayırlısı

ben daha hiç kalçadan iğne olmadım canım hep göbekten hep göbekten delik deşik oldum su içerken fışkıracak diye korkuyorum

benmde adım ayşegül bu arada buraya eşim keydetti ve annesinin adı yaaabiliyomusun gıcıklık bende degiştirmedim artık bu arada transferim yarınnnnnn oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy sabah arayacaklarmış ögleden sonra transfer yapılacakmış yaşıyorsa eger bu nick nasıl degişiyor bilgisi olan varmı

cnm benım de 12 -13 gbi duruyor ama tabi toplarken artı süprizler oluyorumuş..
senın sayı da iiymiş maşallah cnm inşallah ya hepimizin içinde geçen bu allh dualarımızı kabul etsin inşallahh

senin de yumoşlarının maşallahı var canım inş hepsi kaliteli olurlar canım

bende aynen senin gibiyim canım merkeze resmen uçarak gidiyorum ilk denemenin de vermiş olduğu heyecan merak ta var tabi inş sonumuz da böyle olur alllahım

bende cetrotide kullanıyorum canım çatlama önleyici

benim de ilk ve bende çok heyecanlıyım gidiş dönüş zahmetli oluyor 5 saat sürüyor ama sonu güzel olsun inş değer diyorum bu kadar zahmete 2 gecedir kendimi hamile görüyorum rüyamda daha önce hiç görmemiştim Rabbim hayırlar yazsın cümlemize de bana da aminnnn

kızlar benimde pazar günü toplanacak büyük ihtimalle yumoşlarım :) bugün gittim 7 tane yumurta gördü en büyüğü 16mm bunun ideali ne cuma gününe kadar biraz daha büyüt gel dedi :)

ben daha hiç kalçadan iğne olmadım canım hep göbekten hep göbekten delik deşik oldum su içerken fışkıracak diye korkuyorum

haline şükret dostum benim hem göbek hem kalça göbekten olsun ben razıyım kalçadan olan daha ilk vurunmada nakavt sol taraf kullanılamaz halde deri altında kanama yaptı nasıl morardı görsen korkarsın hemşire hanım sağolsun nasıl vurduysa damarımı delmiş ne ömrümde ilk kez gördüm böyle birşeyisu kaçırcaz ordan burdan desene fışkiyeeee

kızlar benimde pazar günü toplanacak büyük ihtimalle yumoşlarım :) bugün gittim 7 tane yumurta gördü en büyüğü 16mm bunun ideali ne cuma gününe kadar biraz daha büyüt gel dedi :)

cnm en az 18 mm ideal oluyormuş. her gun 1-1,5 mm büyüyorlarmış.
senın toplamanın pazar olması normal bu durumda ,
benımkıler dun 16,5 tu, cmtesiye gün verdi doktor oradan pay biçtim sana

hayurlısı olsun canım benim rabbim inşş bebişini sana bağışlar nasip eder hayırlara vesile eder

bizim de aynen canım git gel biraz zorlanıyoruz ama herşeye değer bebişimiz olsun da hepsi gelip geçer unutulur sizin yol baya uzakmış canım bizim git gel 2 saat sürüyo
ay hadi bakalım allahım hayırlara vesile etsin rüyan inş bebişinin habercisidir canım

kızlar dün çok endişeliydim progesteronum yüksekti bugün düşmüş çoooook şükür...bugün iğnelere başladım... birbirimize dua edelim isim isim :) yasin okuyalım

inşallah ama çok heyecanlıyım ne yapacam yarın kaynanayı sabah doktora ögleden sonra ben inşallah çakışmaz yoksa tek gidersem geberim eşimi

ay canım benim kıyamam ben sana hemşire de köküne kadar sapladı galiba hain bana belki transferden sonra kalçadan iğne verebilir :44:

valla canım fıskiye olduk gitti canım arkadan önden kaçsın gitsin

katılıyorum gerçekten kalçadan vurulan fena oluyor oturamıyorum şuan üstüne zavallının :))

ay canım benim kıyamam ben sana hemşire de köküne kadar sapladı galiba hain bana belki transferden sonra kalçadan iğne verebilir :44:

valla canım fıskiye olduk gitti canım arkadan önden kaçsın gitsin

Bende daha hiç kalçadan olmadım canlarr.
hep göbekten transferden sonra kalçadan iğnemiz olucakmış tutnmasını saglamak için progestan iğnesi, işte o zaman yandık

Son düzenleme:
senin sonucunu heyecenla bekliyorum haberin olsunnnkızacamsana

Tamam canımcım, pozitifi bir göreyim sen kız bağır çağır hatta döv diye yanına bile gelirim ben senin:) şu regil olacakmışım gibi hallerim bir bitseydi hayır hayırlı, ben de pozitif düşünmeye başlayacaktım ama sanki söküldü sökülecek gibi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…