2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

hiç sanmam ama merkezini bi ara sor tatlım, başka bi şeydir

kızlar bugün kont vardı nihayet cumartesi opum var sabah 9.30 alıcaklarmış şimdilik herşey yolunda inş böyle devam eder
bu akşam son gonal f vuruluyorum cetroditeyle beraber yarın akşam da 11 de 3 tane iğnem var allahım yardımcımız olsun inşş hepimizin
rahim kalınlığı da 9.9 mm olmuş

canım seninle aynı günün opumuz var allahım ikimiz de yardımcısı olsun inş sonumuzda böyle hayırlı olur yalnız ben dr merional diye bişey vermedi :44::44:

Cnm benım de cumartesi opu var, hadi hayırlısı,
benım de yumurta akı kıvamında yoğun akıntım var o ii bişeymiş de kanama hakkında bi bilgim yok doktorunu arasana

canım seninle aynı günün opumuz var allahım ikimiz de yardımcısı olsun inş sonumuzda böyle hayırlı olur yalnız ben dr merional diye bişey vermedi :44::44:

cnm aynen 3ümüz de aynı gün olucaz
bende perşenmbe akşamı çatlatma iğnemi vurulucam yumurtalarım 16,5 mm id dün,
heyecan var bende ama yaa, pek rahat diilim:26:

Son düzenleme:

cnm yarın akşam benım sadece çatlatma iğnem var snın 3 iğnen ne peki

canım ben sabah aşkam lucrin göbekten günde bir de merional vurundum bugün merional sondu yumurtaları büyütmak için verdi en büyüğü 24 mm olmuş benim geriden gelen 3 tane var onları büyütmeye çalışıyo dr bakalım hayırlısı

Cnm benım de cumartesi opu var, hadi hayırlısı,
benım de yumurta akı kıvamında yoğun akıntım var o ii bişeymiş de kanama hakkında bi bilgim yok doktorunu arasana

hayırlısı olsun canım hepimiz için. yarın çatlatma iğnemi olcam bende kanama dediğim o akıntının içinde çok az bişey geldi şuan normal arasam mı aramasam mı bilemedim benim dün gittiğimde yumurtalardan biri 24 mm olmuştu o patlamış olabilir mi ki saçma belki ama insan herşeyden nem kapıyo zor bir süreç

cnm aynen 3ümüz de aynı gün olucaz
bende perşenmbe akşamı çatlatma iğnemi vurulucam yumurtalarım 16,5 mm id dün,
heyecan var bende ama yaa, pek rahat diilim:26:
evet canım üçümüz için de hayırlı olur inşş benim de yumoşlar 18,15,19,13 diye değişiyo canım
peki niye rahat değilsin kuzum :44:
cnm yarın akşam benım sadece çatlatma iğnem var snın 3 iğnen ne peki

ben canım çatlatma iğnesinin 4 birini yapıcam hepsini yapmıcam diğerleri de decapeptyl canım

yok yok sen kötü düşünme, yumurta baskılayıcı yani çatlama önleyici mutlaka kullanıyosundur ya olmaz öle bişe cnm ama aklına takılmasın diye arayabilirsin ,
bende geçen gün doktoru yumurta akı kıvamında akıntım var acaba yumurtalarım mı catladı dıye aramıstım ama hiç bişe olmamış onlara
her şeyden nem kapıyoruz işte doğru sölüyosun

hıı anladım canım benim bugün gonal f son çok şükür 3 kutu iğneyle işi bitirdik benim de geriden gelen minoşlar var bugün bende son onlar için yapıcam

hakkımız da hayırlısı kuzum

kızlar toplamda kaç yumurta var sizde bende 7 yada 8 rahim kalınğı 10 geçmiş iyiymiş öyle dedi dr ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ÜÇÜMÜZDE GÜZEL HABERLER ALALIM AYNI GÜNLERDE İNŞ

ne biliim cnm ya heyecenlıyım işte inşallah herşey yolunda gider,
benım yumurtaların hepsi aynı boyuttaymış dr çok beğendi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için bol bol dualar ediyoorum,
hepimizinki güzel sonuçlanır inşallah çok kolay geçer..

lucrin çatlama önleyiciymiş iyice piskopata bağladım insanın aklına herşey geliyo

ne güzel işte 3ünüz birden verirsiniz hayırlı haberi
ay inşşşş bitanem inşşş allahım hepimize nasip etsin o güzel haberi vermeyi
kızlar toplamda kaç yumurta var sizde bende 7 yada 8 rahim kalınğı 10 geçmiş iyiymiş öyle dedi dr ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ÜÇÜMÜZDE GÜZEL HABERLER ALALIM AYNI GÜNLERDE İNŞ

benim sağ da 8 sol da 9 canım minnaklarım var dr 20 bulur dedi benim rahim kalınlığım bugün 9.9 olmuş dr çok çok iyi hatta olması gerekenden de fazlaymış inş canım bebiklerimiz bizi hiiiç bırakmaz canım

cnm benım de 12 -13 gbi duruyor ama tabi toplarken artı süprizler oluyorumuş..
senın sayı da iiymiş maşallah cnm inşallah ya hepimizin içinde geçen bu allh dualarımızı kabul etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…