- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #2.321
Bana 1.5etti işteeeeee
ahahahahaaaa ne kadar özelim allahımmmmmmm görüonuz demi
![]()
hehehehehe senin ne kadar özel olduğunu anladık canım biz zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana 1.5etti işteeeeee
ahahahahaaaa ne kadar özelim allahımmmmmmm görüonuz demi
![]()
hehehehehe senin ne kadar özel olduğunu anladık canım biz zaten![]()
canım bana tek transfer edildi, cuma sonucumu alacağım. merkezim yasalardan dolayı dedi, "ayrıca da kistin var dolayısıyla ikisi tutarsa hayati risk olabilir" dediler o yüzden de ikna oldum açıkcası. yoksa bende isterdim ikiz olsun bi kerede iki bebiş.... ayrıca bazı merkezler biraz ısrar edince yaşa fazla bakmadan çift emriyo transfer ediyorlarmış...
ben her sabah bal-tarçın karıştırıp yiyorum bir yemek kaşığı kadar. yarım tatlı kaşığından az fazla da polen yutuyorum. ama ne kadar etkili hiç bi bilimsel açıklamam yok.
ilk denemen mi canim.nerde yPtirdin ins hyirli olur
ben her sabah bal-tarçın karıştırıp yiyorum bir yemek kaşığı kadar. yarım tatlı kaşığından az fazla da polen yutuyorum. ama ne kadar etkili hiç bi bilimsel açıklamam yok.
Amayacım senin bugün 12. Günse testin ne zaman olacak?
Ay çok heyecan yaptım, meraktan çatlarım ben şimdiii![]()
2. gün emriyosu ya, minicikti teyzesi; 3. gün 12 günde 5. gün 10 günde çıkıyo, ama ikinci gün 14 günde :) protokol de uzundu zaten. en çok ben bekliyeceğim galiba burda :) süre olarak.
Doktorun ne dedi sonucuna ??
hayırlı olsun şimdi ilk mutlu haber senden mi geldi tatlım![]()
sonucumu aldım hamileyim ama içim buruk
test sonucum 35.58 pazar günü tekrarlayacağız
Ben opuya girerken yanımda 28yaşında çok tatlı bi kız vardı opu sırası bekleyen .bi sürü yumurta toplaması olmuş ama içi boş çıkmış şindide iki tane var ama bilmiyorum dolu mu dedi.sonra kız opudan çıktı yan tarafta nasıl ağlıyo gidip soramadımda gene boş çıktı herhalde diye bekledim ağlaması geçsin diye.sonra gittim yanına yüzümü kızdırıp meğer sevinçten ağlıomuş ikiside dolu çıkmışş öle moral falan bozmak yok bu kez olmadı bi daha bi daha olmadı bi daha sakın ama sakınnnn bak ne güzel sana çare olacak domtoru bulmuşsun bileeeee kinse sana bitti bu iş hadi git dememiş
2 günün kalmış güzelim ya :)) merakla bekliyor olacağım yeğenimin haberlerini burda....
Ay bu arada benim 5. Gün embriyosu ve bugün 8. Gün . O zaman benim de 2 gün sonra çıkabilir![]()
Ama bana doktorum 13. Gün dedi yani Pazartesi. Anaammm nasıl beklenir ki yaa![]()
2 günün kalmış güzelim ya :)) merakla bekliyor olacağım yeğenimin haberlerini burda....
Ay bu arada benim 5. Gün embriyosu ve bugün 8. Gün . O zaman benim de 2 gün sonra çıkabilir![]()
Ama bana doktorum 13. Gün dedi yani Pazartesi. Anaammm nasıl beklenir ki yaa![]()
benimkini de heyecanla bekle :))))) niye bitek nazı heyecanla bekliyosunsenin sonucunu heyecenla bekliyorum haberin olsunnnkızacamsana
benimkini de heyecanla bekle :))))) niye bitek nazı heyecanla bekliyosun![]()