• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım bana tek transfer edildi, cuma sonucumu alacağım. merkezim yasalardan dolayı dedi, "ayrıca da kistin var dolayısıyla ikisi tutarsa hayati risk olabilir" dediler o yüzden de ikna oldum açıkcası. yoksa bende isterdim ikiz olsun bi kerede iki bebiş.... ayrıca bazı merkezler biraz ısrar edince yaşa fazla bakmadan çift emriyo transfer ediyorlarmış...

ben hiç konuşmadım bu durumu ama isterim elbette.. ama sonra hayırlısı ile kucağıma gelsinde ister tek ister çift olsun farketmez diyorum aç gözlü olursam hiç tutmaz gibi geliyor..

daha önce görüşmeye gittiğim merkez 35 yaşın altına tek yerleştiriyoruz ama 2 kere tüp bebek denemesi var ve üçüncüyü deniyorsa ozaman iki tane yerleştirebiliyoruz demişti....

ben her sabah bal-tarçın karıştırıp yiyorum bir yemek kaşığı kadar. yarım tatlı kaşığından az fazla da polen yutuyorum. ama ne kadar etkili hiç bi bilimsel açıklamam yok.

bunu duyduğum iyi oldu bende yapayım o dediklerini ...

slm kızlar ben bütün gün pasta kurabiye yemek yaptm çamaşır yıkadm ve çok yorgunum yaa yarın da kaynanam geliyo onu doktora götürecekmişim hevesim ya doktora çok cumayada transferm var evm kaldı çok yorldum akşama konserve yapacam biraz daha onlar bilmiyor sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor

Amayacım senin bugün 12. Günse testin ne zaman olacak?
Ay çok heyecan yaptım, meraktan çatlarım ben şimdiii:25:

2. gün emriyosu ya, minicikti teyzesi; 3. gün 12 günde 5. gün 10 günde çıkıyo, ama ikinci gün 14 günde :) protokol de uzundu zaten. en çok ben bekliyeceğim galiba burda :) süre olarak.

2. gün emriyosu ya, minicikti teyzesi; 3. gün 12 günde 5. gün 10 günde çıkıyo, ama ikinci gün 14 günde :) protokol de uzundu zaten. en çok ben bekliyeceğim galiba burda :) süre olarak.

2 günün kalmış güzelim ya :)) merakla bekliyor olacağım yeğenimin haberlerini burda....:49:

Ay bu arada benim 5. Gün embriyosu ve bugün 8. Gün . O zaman benim de 2 gün sonra çıkabilir ;)

Ama bana doktorum 13. Gün dedi yani Pazartesi. Anaammm nasıl beklenir ki yaa :53:

Son düzenleme:
Ben opuya girerken yanımda 28yaşında çok tatlı bi kız vardı opu sırası bekleyen .bi sürü yumurta toplaması olmuş ama içi boş çıkmış şindide iki tane var ama bilmiyorum dolu mu dedi.sonra kız opudan çıktı yan tarafta nasıl ağlıyo gidip soramadımda gene boş çıktı herhalde diye bekledim ağlaması geçsin diye.sonra gittim yanına yüzümü kızdırıp meğer sevinçten ağlıomuş ikiside dolu çıkmışş öle moral falan bozmak yok bu kez olmadı bi daha bi daha olmadı bi daha sakın ama sakınnnn bak ne güzel sana çare olacak domtoru bulmuşsun bileeeee kinse sana bitti bu iş hadi git dememiş

teşekkür ederim bi gün olacak inanıyorum inşallah ben denizlideyim yarın ankaradaki prof.un görüşlerini almakla başlıcaz bakalım o ne önerecek bize

bende opu oldum geldim hafif kasık ağrısı ve lekelenme var. yarın haber bekliyorum. çok feci heyecanlıyım eşimde öyle :) 7tane yumurta varmış inşallah en hayırlısı olur hakkımızda.

2 günün kalmış güzelim ya :)) merakla bekliyor olacağım yeğenimin haberlerini burda....:49:

Ay bu arada benim 5. Gün embriyosu ve bugün 8. Gün . O zaman benim de 2 gün sonra çıkabilir ;)

Ama bana doktorum 13. Gün dedi yani Pazartesi. Anaammm nasıl beklenir ki yaa :53:

senin sonucunu heyecenla bekliyorum haberin olsunnn:1:kızacamsana

geçer geçer, bekle canım erken test yapma. doktorların vardır bi bildiği yoksa bize çin işkencesi derdinde olamazlar.... olamazzlar dimi ? düşünsene bunların bi topiği varmış benimki diyomuş misal "12 gün bekleyen son iki gün çatlamazya, bakalım ne zamana kadar beni aramıcak diye taaaa ayın 20 si gel dedim" diyomuş; seninki de, "oooo bizimkinin hem 5. gün emriyosuydu hemde 13. güne test verdim hehehehehe" diyomuş ve cadı gülüşü yapıyomuş bunları yazarken.... hem senin ki hem benimki.

ımmmm sanırım ilaçların yan etkilerinden biri hayal gücünün doruklarına çıkarması olabilir :)))))))))))))))

Son düzenleme:
nick belirlerken bi tomar şey denedim, kullanılıyo kullanılıyo kullanılıyo dedi en son ama yaaa olmaz ki diye düşündüm ve amayaa dedim kabul etti :) şimdi burda ayşegül diye başlayan bi nick gördüm ve demek istedim kiii "naber adaş" :DDDDD

Arkadaşlar benim cumartesi opu var allah nasip ederse inş. Az önce merional vurundum kalçadan evede yürüyerek çıktım biraz yokuş yoruldum tabi haliyle eve gelince wc ye girdim birde baktım ki çamaşırıma koyu sarımtırak bir akıntı gelmiş. Yumurta akı kıvamında akıntılar var zaten devam ediyo tuvalet kağına kan geldi akıntıyla karışık çok yoğun değil azıcık ama çok korktum neden böyle bişey oldu acaba yumurtam mı patladı ki noldu ki şimdi böyle noldu ki:53::53::53::53:

Back
X