- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.301
Paça da içme istersen. Sakatat ve deniz ürünleri yeme. Ha birde çiğ balık, tuzda pişmiş balık filan da yeme. Ben de duyduklarımı satıyorum sana ama yememek lazım, nolur normaz...
Ay benim de hiç belirtim yok ve çok canım sıkılıyor. Gün geçtikçe belirtilere takılıyorum. Hadi ilk günler hemen çıkmaz diyodum ama bugün 8. Gün. Kanda baksam sonuç verebilir belki de ama hiç bir belirti yok(((
İdrar rengi su gibi, göğüslerde şişme, büyüme, hassaslaşma, ağrı hiç bişe yok. Şişkinlik, gaz yok. Göğüslerde damarlar filan çıkmadı. Sancı da yok artık. Akıntı filan da yok hiç(((
Sanırım tutunmadı kızım bana yaaa((
Alllllllaaaaahhhhhhhhhhhh olaya bak ohhh ohhhhhhhhhbunuda yapmasam kendime şaşardım zaten ohhhhhhh mis etmişim durumu gene ben transfer olduğum günden beri koç yumurtası yiyorummmmm canım çok çekio hattageceeşime kokoreç aldırıorum her zamanki gibi yapılmicak bir şeyi daha yamnaın gururyla sizleri selamlıyorummmmmm gelsin bana alkışlarrrrrr
Bende de yokkkk bende de yokkkkkkkkkk
Napalım yani karalar mı bağlayalım yoksa yok diyorum sana boşverrrr olmuşla ölmüşe çare yok elden bişiy gelmez biz elimizden geleni yatık gerisi allahtan nasippppppppppben maddi manevi çok sıkıntı çektim hala çekiyorum kendi adıma bu yüzden tutunmadıysa ki bence tutunmadı ne yapayım.yaşım normal eşimde sıkıntı yok bi pcosum var o da hafif hali embiryom 5.gün birinci kalite daha ne yapayım yani hopladım zıpladım dicek şimdi bazı arkadaşlarda valla ben onda inanmıyorummm paraütle atlayan var benim bildiğim ben nasip kısmet ılduğuna inanıyorumelimden gelenide buydu daha fazla kendimi üzemicemmmmm bugunku kararım bu
Valla nazcım umuyorum bebişin seninledir ve herşey gönlünce olur o kadar istiyorum burdaki herkesin gebelik haberi almasını anlatamam.benim sizden ayrıldığım bi konu var benim için anne olamamak diye bi kavram yok ben bir değil bikaç çocuğun annesi mutlaka olucam ha benim genetiğimi taşısınlar diye çok uğraşıorum yaklaşık bikaç yıl daha uğraşır üzülür ve yıpratırım kendimi ama baktım olmuyo mutlaka bebeğim hatta bebeklerimolacak.daha dün eşime söledim çinde kız bebekkeri atıolarmış iki tane alalım diye ne gerek var kendi yurtlarımız bebek dolu gider alırız olmuosa dedi.bizim annemin de dahil ailecek düşüncemiz hep böleydi.
arkadaşlar yumurtanız bile toplanabiliyosa halinize şükredin benim buğün yumurta toplama günümdü hiç bir yumurta hücresi toplanamadı 2 yumurtam vardı sadece onlarında içi boşmuş. Yarım kaldı tedavi. Umudum kırıldı 24 yaşındayım ama yumurtalık yaşım 45 doktorum öyle söylüyor sürekli kistim oluşuyor çaresiz kaldım artık. Doktorum daha değişik protokoller uygulanabilir dedi ve ankarada bi doktor önerdi bana. Hiç birşey yapasım gelmiyor çalışıyorum 2 gün rapor aldım ama işe bile gitmek istemiyorum kendimi eve kapatmak istiyorum sıkıldım insanların sorularından anlamsız bakışlardan... Anlayamazlarki beni anca benim gibi olan beni anlayabilir.....
kızlar bişi soracağım yumurta toplama işlemi yapılana kadar spor yapmanın sakıncası olmaz dimi...
Bide ben gün içerisinde sık sık kapve tüketiyorunm siz benden bu konuda bilgilisiniz bi sakıncası varmıdır şuanki durumum için...
bunu duyduğum iyi oldu ben hiç düşünmemiştim kafeini... Henüz yumurtalardım toplanmadığı için aklıma gelmemişti açıkcası...cnm sporun zararı olmaz bence ama kahve içme derim çunku içinde kafein var, çayı da azalt yada çok açık iç diyorlar.
Kola neskafe yani bildiğin kafeinli içeceklerden uzak durmakta fayda var..
eliptik bisiklette 30 dk yapıyorum çok ağır değil ama terletiyor işte..çok ağır spor yapma bence ama yürüyüşü doktorlar öneriyorlar...
Paça da içme istersen. Sakatat ve deniz ürünleri yeme. Ha birde çiğ balık, tuzda pişmiş balık filan da yeme. Ben de duyduklarımı satıyorum sana ama yememek lazım, nolur normaz...
Ay benim de hiç belirtim yok ve çok canım sıkılıyor. Gün geçtikçe belirtilere takılıyorum. Hadi ilk günler hemen çıkmaz diyodum ama bugün 8. Gün. Kanda baksam sonuç verebilir belki de ama hiç bir belirti yok(((
İdrar rengi su gibi, göğüslerde şişme, büyüme, hassaslaşma, ağrı hiç bişe yok. Şişkinlik, gaz yok. Göğüslerde damarlar filan çıkmadı. Sancı da yok artık. Akıntı filan da yok hiç(((
Sanırım tutunmadı kızım bana yaaa((
Yok mu bu tarihlerde başlayacak olanlarrr
bunu duyduğum iyi oldu ben hiç düşünmemiştim kafeini... Henüz yumurtalardım toplanmadığı için aklıma gelmemişti açıkcası...
Yumurta rezervi demişken ben 33 yaşındayım bana 15-20 tane toplarız senden dedi doktor fazla olmaz dedi.. Normal değerlerin altındayım sanıyordum bende kendimi ama buradan okuduklarımdan anladım ki önemli olan sayısı değil kalitesiymiş... Inş benimkilerde sağlam çıkar.. Cumartesi günü kontrola gideceğim iğnelerimin 5. Gününde yani bakacaklar ne durumda yumurtlamam diye takviye yapacaklar son durum ne ise.. Hayırlı rabbim .,.
ilk denemen mi canim.nerde yPtirdin ins hyirli olursonucumu aldım hamileyim ama içim buruk
test sonucum 35.58 pazar günü tekrarlayacağız
benimde normal kohtrollerimde 6-7 arası çıkıyordu .. yaşıma göre 10-12 olması gerekiyormuş sanırım.. şuan ilaçlarla yumurta sayısını artırıyorlar anladığım kadarı ile ...benim doktor bana acıcık olumsuz konuşunca ben öyle düşündüm. yaşına göre değerlerin biraz altındasın demişti rezerv konusunda..canım doktor bana tüm kontrollerde 6 yumurta olduğunu söylemişti, boyutlar birbirinden biraz farklıydı ama çok değil. 3 yumurta toplandı. 2 si döllendi, biri transfer edildi.... o yüzden sayıya takılma, takılacaksan da şöyle diyim, benceee gaaayetttttt iyi durumdasın
haaa bu arada 32 yaşındayım
ilk denemen mi canim.nerde yPtirdin ins hyirli olur
benimde normal kohtrollerimde 6-7 arası çıkıyordu .. yaşıma göre 10-12 olması gerekiyormuş sanırım.. şuan ilaçlarla yumurta sayısını artırıyorlar anladığım kadarı ile ...benim doktor bana acıcık olumsuz konuşunca ben öyle düşündüm. yaşına göre değerlerin biraz altındasın demişti rezerv konusunda..
sana da tem embriyo mu nakledilecek... ben en azından iki nakledilsin istiyordum ama yaşım tutmadığından sanırım tek nakledilecek ...
kendiliğinden ikiz olma ihtimali varmı acaba ???
ben her sabah bal-tarçın karıştırıp yiyorum bir yemek kaşığı kadar. yarım tatlı kaşığından az fazla da polen yutuyorum. ama ne kadar etkili hiç bi bilimsel açıklamam yok.arkadaşlar yumurtaların büyümesi için takviye bildiğiniz birşey var mı?
evet ilk denememdi canım maslak acıbademde yaptırdım
evet ilk denememdi canım maslak acıbademde yaptırdım
Kuzum bana bu değere düşük ama olabilir yinede iki gün sonra belli olur demişlerdi şimdiden bozma moralini sakın ikiye katlarsa tek bebek bikaç gün geç tutunmuş deriz ayyyyy hadi inş hayırlı haberlerrrrr olsun n
canım bana tek transfer edildi, cuma sonucumu alacağım. merkezim yasalardan dolayı dedi, "ayrıca da kistin var dolayısıyla ikisi tutarsa hayati risk olabilir" dediler o yüzden de ikna oldum açıkcası. yoksa bende isterdim ikiz olsun bi kerede iki bebiş.... ayrıca bazı merkezler biraz ısrar edince yaşa fazla bakmadan çift emriyo transfer ediyorlarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?