2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

heh bende onları bulmaya çalışıyorum işte nasıl arama yapıcam bilmiyorum bütün msjları okumaya çalışıyorum ama direkt yaşayan tecrübesi bulamadım, çok çok teşekkür ederim şimdi bakıyorum hemen ^^

diğer arkadaşlarada teşekkür ederim tek tek alıntı yapmayı bilmediğimden kusuruma bakmayın lütfen :*

sana tek tek alıntı yapmayıda öğretiriz kuzum sen yeterki iste

alıntı ile cevapla kısmı var ya canım onun yanındaki kutucuk var içerisindee üstte 2tırnak işareti var onu tıklıyosun
en son mesela 1. kişiye bu işarete 2. kişide ise alıntı ile cevapla dersin yada sadece işaretledikten sonra konuya cevap veride tıklaya bilirsin

Valla ben bu hafif ağrı kısmına katılamicam çok çünkü ilk yarım saat sağlam karın ağrısı oldu bende hatta ağrı kesifi yaptılar öle geçti.bide ben 3 gün oturmakta gaz çıkarmak büyük tuvalet yapmakta ve hapşurmak gibi eylemlerde çok sıkıntı çektim ha herkeste aynı olmaz tabi ağrı eşiği diye bişiyde var ama zaten benim ağrı eşiğim çok yüksektir sölemesi ayıp mızlanmam kolay kolay.bide bence en önemli faktör toplanan yumurta sayısı .çünkü ne kadar yumurta o kadar saplanan iğne demek yumurtalığa.ha kesinlikle korkulacak bir işlem değil ama hafif denecek kadarda hafif değildi benimki

hahaha :) ilk deneme benim ki allah kısmet ederse, yani biraz tecrübesizim gözlerim pörtleye pörtleye okuyorum herşeyi çok heyecanlıyım birazda korkuyorum neler olacak diye :)

rahim filmini anestezi ile çektirmiştim onun gibi bişey ozaman bu oh çok şükür içim rahatladı allah razı olsun sizden :**

canım çok sağol. ne sıkıntı ne sevinç, nötr bir duygu. az önce narımı da yedim. ben de gebelik belirtisi de yok, olmama belirtiside. yalnız canım acaip paça çorbası çekiyor. ama sakatat riskli olduğu için yiyemem.

Son düzenleme:

oldu mu acaba *.*

evet orda haklısın, ben rahim filmi çektirirkende böyle tırsıyordum üzerinize afiyet azıcık tırsağım bu konularda :) ozamanda ağrısı olan lekelenmesi olanlar olmuştu çok ama bende olmadı, hiç anlamadım hatta hiçbişey olmamış gibiydi bu biraz daha farklı bi işlem ama inşallah yarabbim bunda da çok ağrım olmaz

-İnşaallllaaaaaaaah son denemen olur...Kucağın bebekle dolsun arkadaşım...

ama sen bana neden cevasp yazmıyorsun ki. bıktın mı benden sonuç kaç günde çıkyor çok merak ediyorum. bir de senin hemen ilk adetle transfer oldu mu?

aynen benekli bende sana katılıyorum benim cok zor geçti ama dediğin gibi yumurta sayım yüzündendi cünkü 24 yumurta toplandı ohss oldum filan baya zordu yani

ama sen bana neden cevasp yazmıyorsun ki. bıktın mı benden sonuç kaç günde çıkyor çok merak ediyorum. bir de senin hemen ilk adetle transfer oldu mu?

:))) güldürdün beni yahu...
Kusura bakma canım ya vallahi görmedim yazdıklarını bazen . Demekti yazılanları eski sayfalardan başlayıp okumam gerekiyor, ama ben son 1-2 sayfaya bakıyorum sadece:))

Sonuç derken cgh sonucunu soruyorsan eğer, hücreler gönderildikten 15 gün sonra dediler ama 13. Gün aradılar beni sonuç geldi diye.
Evet bir sonraki adetimde transfer oldu. Ama bazı değerlere ve rahim içi duvarının kalınlığına bakılıyor, eğer uygunsa transfer ediyorlar. Benim ilk adette oldu ama olmayabilirs di de...

Sen ne zaman transfer olacağına takıl ma canımcım, önemli olan sağlam embriyo yakalasınlar, transferin nasılsa olur...

Paça da içme istersen. Sakatat ve deniz ürünleri yeme. Ha birde çiğ balık, tuzda pişmiş balık filan da yeme. Ben de duyduklarımı satıyorum sana ama yememek lazım, nolur normaz...

Ay benim de hiç belirtim yok ve çok canım sıkılıyor. Gün geçtikçe belirtilere takılıyorum. Hadi ilk günler hemen çıkmaz diyodum ama bugün 8. Gün. Kanda baksam sonuç verebilir belki de ama hiç bir belirti yok (((

İdrar rengi su gibi, göğüslerde şişme, büyüme, hassaslaşma, ağrı hiç bişe yok. Şişkinlik, gaz yok. Göğüslerde damarlar filan çıkmadı. Sancı da yok artık. Akıntı filan da yok hiç(((

Sanırım tutunmadı kızım bana yaaa ((

Son düzenleme:
merhabalar kızlar bnde eylülde tüp bebege basladım ve transferimi oldum beklemedeyim şu anda heycanla Allah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş.

aynen benekli bende sana katılıyorum benim cok zor geçti ama dediğin gibi yumurta sayım yüzündendi cünkü 24 yumurta toplandı ohss oldum filan baya zordu yani

Haklısınız arkadaşım, yumurta sayısı fazla olunca sıkıntılı oluyor biraz. Ben de 1-2 yumurta olunca yerinden fırlayıp koşarak çıkıyorsun dışarı :)

Son düzenleme:
canlar hiçbir belirtiniz olmayabilir üzülmeyin lütfen..
benimde ilkinde hiç belirtim olmadı sayılır sadece 2 tane mavi damar vardı göğsümde o da kaç ay oldu hala duruyo göğsümde giden bebişimden tek hatıra o kaldı
onun dısında 1 gram agzı sızı hiç bişey yoktu kendinizde belirti aramamaya calısın lütfen

Alllllllaaaaahhhhhhhhhhhh olaya bak ohhh ohhhhhhhhhbunuda yapmasam kendime şaşardım zaten ohhhhhhh mis etmişim durumu gene ben transfer olduğum günden beri koç yumurtası yiyorummmmm canım çok çekio hattageceeşime kokoreç aldırıorum her zamanki gibi yapılmicak bir şeyi daha yamnaın gururyla sizleri selamlıyorummmmmm gelsin bana alkışlarrrrrr

İnşallah olmaz kuzum ya geçmiş olsun şimdidennnnnnn çokkkkk çıkar çıkmaz ya merak ederiz bizzzzzz

Ben de çok korktuydum olucam diye e2im birden fırladı herkes panik oldu diye benide panik ettiler ama olmadı şükür ya hoş o gebeliktede olan bişiymiş herhalde demi risk bitmedi yani ben öle duymuştummm ???

Bende de yokkkk bende de yokkkkkkkkkk
Napalım yani karalar mı bağlayalım yoksa yok diyorum sana boşverrrr olmuşla ölmüşe çare yok elden bişiy gelmez biz elimizden geleni yatık gerisi allahtan nasippppppppppben maddi manevi çok sıkıntı çektim hala çekiyorum kendi adıma bu yüzden tutunmadıysa ki bence tutunmadı ne yapayım.yaşım normal eşimde sıkıntı yok bi pcosum var o da hafif hali embiryom 5.gün birinci kalite daha ne yapayım yani hopladım zıpladım dicek şimdi bazı arkadaşlarda valla ben onda inanmıyorummm paraütle atlayan var benim bildiğim ben nasip kısmet ılduğuna inanıyorumelimden gelenide buydu daha fazla kendimi üzemicemmmmm bugunku kararım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…