2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Dr. um embriyoları yerleştirince hemen ultrasonda bana göstermişti. bak buradalar diye. aktardıkları sıvı içindeydiler ve sıvı sanki parıldıyordu . sizlere de gösterdiler mi ?

evet tüm transferi izledim. eşime de ışığımı aldım geldim dedim; ışık derken demişti

Valla anacım havuzada girersem hepinizin efsanesi olacadım ama dedim bu kadarınıda yapmasam ii fil kadar yedim herkes şoka uğradı dahada olsa yerim hatta o kadar iştahlıyım milletin midesi bulanır iştahı kesilir ben fil oldum alın size belirti ahahahahasenin kahverengi bence o kalanların jel yüzünden gelmesitydi adet olsa bugunde gelirdi iyi biy bence p yüzden sıkıntı yok sen bi daha çukurlara gir bende havuza girecem anasını satayımmmm

amin tatlım da hayırdır noldu niye ağlıyon bakiyim... her gün bi ağlak buluyoz topik olarak zaten :)

Ağlamak yok demedim ben bugun aaaaaaaaa hiç laf söz dinlemiosunuz arkadaşşşşşşş

Ikınmamak için tuvaletini yaparken derin derin nefes alıyorum ben güzel taktik sende dene bak çok işe yarıyorben su süt katısı incir aynı anda yiyorum öle anca fayda ediyor

izmir den olan kac kısı var acaba ya merak ettım :) kendıme yoldasmı aradım ne :)

Ben karşıyakalıyımmmmmmm sayılır mı

Bana geçen seferkinde duphalac diye bir ilaç vermişlerdi. Bu defa birşey vermediler. Sor istersen ilaç kullanıp kullanamayacağını. Herşeyden şüphelenir olduk artık:)

Bana onuda vermediler tabiki ahahahahahahama içebilirsin diye biliom gebelerede onu veriolar çünküüüü

bana da DUPHALAC kullanabilirsin dendi ama daha fazla kimyasal almıyayım dedim ama sonuç bu oldu. salaklığıma yanıyorum

Yok artık takılma boşver allahın izniyle bişiy olmaz inş

Süper olurdu vallahi 3 gunden sonra miki miki demezdik onumuzu gorurduk şahane olurdu ama adamlar kan testi bile yapmamiza bile izin vermiyorlar göbeğim kaşıniyor acaba yatmaktan kilo almaktan mi

Bu durumda nasıl olsa hiperaktif olacaklar, ha biraz az ha biraz çok:))

Amayacım ıkınmak öksürük hapşurmaktan gibi değil, ıkınmayaya dikkat lütfen... Lütfeeennnnn
tamam canım ya, dedim ya ben bilmediğimden.... sabah kalktığım gibi iki bardak ılık su içiyorum ben, gün içinde de çok u içerim zaten normalde ve daha önce de dediğim gibi Allaha çok şükür hiç sıkıntı çekmedim.

[QUOTE=BenekliBonibon;319403
Ben karşıyakalıyımmmmmmm sayılır mı

sayılır tabı cnm sayılmazmıı karsıyakadamı yasıyosun pekı? bende bornovadayım

Evet, şu anda görebiliyorlar mı merak ediyorum. Süper olmaz mı? Görür rahatlarız.

iyi olurdu valla içerde ne ediyon sen hesabı ama zaten onlar gömüldü biryere yuva yapıyor okadar içinide görmez ultrasyon güzel güzel keseyi oluştursun büyüdükçe çıkar ortaya keseyi buzdolabına asıp günlerce sevdigimi bilirim inş bu kez sımsıkı tutunur terketmez beni

Yerleştirirken gösteriyorlar. Çok hoşuma gitmişti o ışık.

Benim yattigim yere nasil embiryolari getirdiler nasil içeri attilar goremedim tek gördüğüm ultrasona bakiyordum sirayla kaydiklarini gördüm hatta eşime sanki parktaki kaydiraktan kayiyolarmis gibi dedim hic gözümün önünden gitmiyor o görüntü

Tıbbın ileripiyle değil kuzum bhcg değeri 1000 olmadan embiryo kese yapmıooo o ışığıda görsen ne işe yaricak tıtup tutmadı görünmez o yüzdennnn n

yumurta toplama işleminde anestezi altında oluyorsun, çıkınca anestezi geçene kadar sorun yok sonra hangi taraftan çok toplamışsa orası daha yoğun ağrıyor. ama ağrı kesik kesik geliyor ve adet sancısı gibi .ben ultrasonda bebişlerin hemen görülmediğini biliyorum dediğim gibi onların içinde bulunduğu bir jel var onu yerleştiriyorlar o jel ultrasonda parlak görünüyor, bulut gibi, onu hemen gösterdiler .inşallah o günleride görürsün. kaç yaşındasın?

Al işte doktoruma gene gıcık oldummmmmm bana göstermedi bişiy
Bide benim iki tanesini aynı anda verdi ayrı ayrı değil hatta ben şüphelenip sordum iki tane mi diye eveeeeeeet dediker uyuzlarrr

Aman öyle olsun, bak yeğenime bişe olursa sorarım hesabını, o benim tatlı yeğenim :)

Bana embriyoloğum transfere almadan önce " yarın öğlene kadar tutunur" demişti :)
Transfer günüm 23' ü... Daha 6 asır var:) Pek de yakın değil aslında...

evet canım doktorum Mustafa Bahçeci. sen memnun musun merkezden ve mustafa beyden. ben bikez gittim şu ana kadar. kist çıktı bu ay başlayamadık. yumurtalar topandıktan sonra adet oluyorsun ya hemen başlanabiliyor mu transfere ilk adetle. sonuçlar kaç günde çıkıyor.

kızlar bugün hastaneye gittim tedavie başlamak için..ama progesteron değerim 2,36 doktor yüksek dedi.. adetimin 2, günüydü tüp bebek tedavi süresince kaç olmalı lütfen acil yardım edin!!!! belki de yine tedavi başlamadan yarım kalacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…