• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bana embriyoloğum transfere almadan önce " yarın öğlene kadar tutunur" demişti :)
Transfer günüm 23' ü... Daha 6 asır var:) Pek de yakın değil aslında...
Allahim o gunleri bize şöyle söyletsin ay benimki 3.gun tutundu biliyorum filan diye:))) olsun canim benim safaga 9 gün var. allahim hayirli haberlerini buraya yazmayi nasip etsinnnn

Al işte doktoruma gene gıcık oldummmmmm bana göstermedi bişiy
Bide benim iki tanesini aynı anda verdi ayrı ayrı değil hatta ben şüphelenip sordum iki tane mi diye eveeeeeeet dediker uyuzlarrr
du kız senin doktoru sen pozitifi aldıktan sonra tabi hep beraber toplanıp yolalım :D hem saçını hem başını ne dersin :52:

Bide benim iki tanesini aynı anda verdi ayrı ayrı değil hatta ben şüphelenip sordum iki tane mi diye eveeeeeeet dediker uyuzlarrr

hepsi aynı jelin içinde. tek seferde konuyor. zaten hızla getirip aktarıyor Dr..

Son düzenleme:
Allahim o gunleri bize şöyle söyletsin ay benimki 3.gun tutundu biliyorum filan diye:))) olsun canim benim safaga 9 gün var. allahim hayirli haberlerini buraya yazmayi nasip etsinnnn
o zaman ilk haberi ben veriyorum... cuma günü saat 16 da randevum. ama o gece gezcekmişiz tozcakmışız..... ben ancaaa ertesi gün söylerim size. telefonum da akılsız da benim :52: ben benden akıllı şeyleri sevmiyom pek

Ay banada ayni bi anda verdiler canim zaten oyle verilirmis birbirlerine embiryologla bagirip temiz dediler bebekleri iyi gorebilmek icin hava boşluguna koyuyorlarmis eger hava boslugunun icinde gelmeyip laboratuvarda kalsiysa ayriyetten tekrar gonderiyorlar

yumurta toplama işleminde anestezi altında oluyorsun, çıkınca anestezi geçene kadar sorun yok sonra hangi taraftan çok toplamışsa orası daha yoğun ağrıyor. ama ağrı kesik kesik geliyor ve adet sancısı gibi .ben ultrasonda bebişlerin hemen görülmediğini biliyorum dediğim gibi onların içinde bulunduğu bir jel var onu yerleştiriyorlar o jel ultrasonda parlak görünüyor, bulut gibi, onu hemen gösterdiler .inşallah o günleride görürsün. kaç yaşındasın?

anladım cnm ben en cok yumurta toplama ıslemınden tırsıyorum :) 28 yasındayım esımde 34 yasında canım ben daha once 2 asılama denedım olmadı esımde morfolojı ve hız sorunu vardı haalda cok ıyı degıl degerler zaten varıkosel amelıyatı olmustu.ınsallah benımde gun saydıgım gunler olsunn

ya izmirden bi buzdolabı çıkcak değil ya, hepiniz mi (yada hepimiz mi? ekmeğini yedim suyunu içtim, bulaştı azcık) böyle sıcakkanlısınız ya :52:

kesınlıkleee katılıyıorum sana cnım ızmırın suyundan ıcende vazgecemezmıs zaten ben 18 yasında temellı geldım ondan oncede 2 sene gelı gıtme olaylarım olmustu sımdı baska sehırde yasarmısın derseler allah mecbur bırakmasın ama ıstemem hersey kolay ızmırde yada ben sevdııgm ıcın oyle gelıyor bana :)

kesınlıkleee katılıyıorum sana cnım ızmırın suyundan ıcende vazgecemezmıs zaten ben 18 yasında temellı geldım ondan oncede 2 sene gelı gıtme olaylarım olmustu sımdı baska sehırde yasarmısın derseler allah mecbur bırakmasın ama ıstemem hersey kolay ızmırde yada ben sevdııgm ıcın oyle gelıyor bana :)

ya şimdi bursanında hakkını yemiyim, burayı da çok seviyorum ki ben. çok huzurlu bi kent. izmir bambaşka bi şehir ya, izmir bi yaşam şekli gibi. evet rahat; her açıdan. şimdi ordayken burayı burayken orayı özlüyorum. enteresan yahu....

Son düzenleme:
aksam aksam sizlerinde moralinizi bozmak istemem ama sonucum negatif cıktı :43::43::43::43::43:
21 adet yumos toplandı 16sı döllendi, 2 adet 8 hücreli transfer edildi ama olmadı :43::43::43:
vardır bunda da bir hayır deyip sakin olmaya çalısıyorum ama helak oldum aglamaktan

benım için bi ışık olmustu, yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olmustum tekrar hayata baglandıgımı hissetmiştim tedavilere gide gele..
hayatta herşey kısmet diyerek döndüm gene kendi karanlık dünyama.

hepsi bitti işte, bana kalansa kabarık ekstre borçları, bi kaç enjektör izi ve biraz umut kırıntısı...

ve en kötüsü de tekrar deneyecek ne sabrım var ne gücüm ne de gözümde yaş...

anladım cnm ben en cok yumurta toplama ıslemınden tırsıyorum :) 28 yasındayım esımde 34 yasında canım ben daha once 2 asılama denedım olmadı esımde morfolojı ve hız sorunu vardı haalda cok ıyı degıl degerler zaten varıkosel amelıyatı olmustu.ınsallah benımde gun saydıgım gunler olsunn

hiç dert etme, çok gençsin. ben 38 yaşımdayım

o zaman ilk haberi ben veriyorum... cuma günü saat 16 da randevum. ama o gece gezcekmişiz tozcakmışız..... ben ancaaa ertesi gün söylerim size. telefonum da akılsız da benim :52: ben benden akıllı şeyleri sevmiyom pek

Ayy saati nasıl 4 yaparsın bilmiyorum canim biz test gunu eşimle 8 de hastaneye gideceğiz :) ayyy tatlım iyi haber olsunda sabahta duysak olur tabi eve gelince geçte olsa yazsan biz sabah gözümüzü acar acmaz görürüz;)))bu arada test gunlerimiz icin bilgi aldi arkadaş daha hazirlamadimi acaba goremedim de ben

Tıbbın ileripiyle değil kuzum bhcg değeri 1000 olmadan embiryo kese yapmıooo o ışığıda görsen ne işe yaricak tıtup tutmadı görünmez o yüzdennnn n

Ya fantezi yaptım canııııım. Bir an önce 1000 olsun, bizim olsun.

Fantezi kurban ıolsun sana değerin 1000değil 10000000000........ Olsun inşallah :16:

Ayrı vermiyorlar canımcım, ince bir kanülün içinden geçip yerleşiyor şekerler.

He ii o zaman ay ne bilim insanın güveni kaçınca herşeyi sorun edebilme potansiyeli böle bişiy işteeee:9:

du kız senin doktoru sen pozitifi aldıktan sonra tabi hep beraber toplanıp yolalım :D hem saçını hem başını ne dersin :52:

Evet evet evet ay çok sevdim bu fşjri:46::46::46:

hepsi aynı jelin içinde. tek seferde konuyor. zaten hızla getirip aktarıyor Dr..

Ben bilmem arkadaş aynı gçn isterim haberi telefonu akıllı arkadaşın vardır o ekipte vallahi bak hemen söle küserim yoksa:19::19::19:ben sana odaklanmışım burda siftah yapacaz diye alalalalala

Ay banada ayni bi anda verdiler canim zaten oyle verilirmis birbirlerine embiryologla bagirip temiz dediler bebekleri iyi gorebilmek icin hava boşluguna koyuyorlarmis eger hava boslugunun icinde gelmeyip laboratuvarda kalsiysa ayriyetten tekrar gonderiyorlar

Neyse benimki ii bişiy yapmış o zaman çok günahını almayayım benimde tüpü kontrol ettiler kaldı mı diyeee:1:
İyi yaaa içim rahatladı valla sağolun zaten bana birini yarım yamalk ölesine koydu ay bak düşündükçe hala kızıyorummmm:47:

aksam aksam sizlerinde moralinizi bozmak istemem ama sonucum negatif cıktı :43::43::43::43::43:
21 adet yumos toplandı 16sı döllendi, 2 adet 8 hücreli transfer edildi ama olmadı :43::43::43:
vardır bunda da bir hayır deyip sakin olmaya çalısıyorum ama helak oldum aglamaktan

benım için bi ışık olmustu, yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olmustum tekrar hayata baglandıgımı hissetmiştim tedavilere gide gele..

hepsi bitti işte, bana kalansa kabarık ekstre borçları, bi kaç enjektör izi ve biraz umut kırıntısı...

hangı kelıme hangı soz tesellı verırkı bılemedım cok uzuldum :( Allah buyuk cnım ıcını ferah tut sen gucum sabrım yok derken rabbım ınsallah yazmıstır onu sana en saglıklı en hayırlı sekılde nekadar kendını uzme desemde fayda degıl bılıyorum ıcınde tutma agla zaten rahatla ama unutma herseyde vardır bı hayır ıcını ferah tut rabbım sabır versın

[
hiç dert etme, çok gençsin. ben 38 yaşımdayım

45 yasına kadar doktorlar artık umıtlı bakıyo bence sende dert etme yasını yumurta rezervın ıı olduktan sonra bence senın kuzucuk tutuncak ve hıc bırakmıcak benım ıcımden oyle gecıyo 2 tanemı transfer edıldı?kacıncı deneme?

Canim ne desem seni teselli etmeyecek bunu cok iyi biliyorm böyle durumlrda annemizin bacimizin bile söylediği zorumuza gider içimizden deriz siz ne anlarsiniz diye icimizden geciririz ateş düştüğü yeri yakar allahim dan tek istiyecegim allahim içine ferahlik versin acini tez zamanda hafifletip bitirsin

Valla canım ne söylesem boş biliyorum çok üzüldüm inan
Senden tek ricam şimdi ağla üzül acını nasıl yaşicaksan öle yaşa ki rahtla atlat bugunleri
Biliyorum şimdi zor ama vazgeçmek yok bunu hep aklının bi köşesinde tut sonraki ay olmazsada belki dier ay belki diğer yıl en hayırlısı ne zamansa o zamanda mücadele edicek ve yılmicaksın allahın izniyle bebiş hatta bebişlerin en hayırlıs zamanda seninle olacak buna ben canı gönülden inanıyorum snede inancını kaybetme sakın

45 yasına kadar doktorlar artık umıtlı bakıyo bence sende dert etme yasını yumurta rezervın ıı olduktan sonra bence senın kuzucuk tutuncak ve hıc bırakmıcak benım ıcımden oyle gecıyo 2 tanemı transfer edıldı?kacıncı deneme?

2 tane transfer edildi. ilk denememiz. zaten maddi açıdan tekrar yapamam

Gerçekten ne denir bilmiyorum. Biz de senin sonucunu merakla bekliyorduk. Allah tez zamanda yaşadığın acıyı unutturacak güzellikte günler göstersin.

kızlar 2e çok yüksek çıkınca transfer iptal mı ediliyor :18::18::18:bi arkadaşımın öyle olmuşta 5 binin üstündeymiş iptal edilmiş :30:pzt günü benim de e2 testim sanki kağıtta 9 binlerde falan gibiydi çok net göremedim ama içime kurt düştü bi kere :18::18:

Back
X