2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım kaçıncı günündü senin? bana kabız olursan bi ilaç ismi söylediler onu alırsın dediler, ben adını unuturum dedim, olursan ara demişlerdi. sen de merkezini bi ara sor istersen ne kullanabiirim diye

Allah beterinden saklasın tatlım ya, dert etme. benim ikinci memleketimdir izmir; ön gençliğim orda geçti. önce bornova, sonra evka5, tire, evka5.... kısaca 10 yıl :)

ön genclık derken gorende 60 yasında sancak senı :)))) cnm bende bornovadayım suanda aslen zonguldaklıyım ama 10 yıldır burdayım ve cok sevıyorum :)

ınsallah cnm bayramda guzel guzel ıgnelerımı yaparım sanırım canım korkma kabızlık cogu hamılelenın sıkıntııs zaten 2 tane kayısıyı kuru olcak cezvede 15 dakıka hasla cnım sonra hem suyunu ıc hemde posasını ye 20 dakıka bıle olabılır ıyıce ezılsın cok faydasını gorceksın ac karnına tuket mutlaka

Bana geçen seferkinde duphalac diye bir ilaç vermişlerdi. Bu defa birşey vermediler. Sor istersen ilaç kullanıp kullanamayacağını. Herşeyden şüphelenir olduk artık:)

bana da DUPHALAC kullanabilirsin dendi ama daha fazla kimyasal almıyayım dedim ama sonuç bu oldu. salaklığıma yanıyorum

Acaba bebişleri ultrasonda görebiliyorlar mı? Eğer görebiliyorlarsa neden biz bekleme eziyetini yaşıyoruz? Göremiyorlarsa neden tıp o kadar da ileri değil? İlerlesin bu tıp. Her gün gidip ultrasona girelim, görelim ne durumda sevgili embriyolarımız.

canım şuandamı görebiliyorlarmı ? yani transferden sonra ay ne diyosun kardeş aklımı karıştırdım?

süper fıkır valla bayıldım kuzum :) bızım doktor carsamba gunu tv ye cıkmıstı emrıyolar nemlı ve karanlık ortam sever dıyor onlarıı ızlemek ıcın kamera sıstemlerı varmıs bolunmelerıne bakmak ıcın dısarı cıakrdıgımızda yavaslarla ısıgı sevmezler dıyor onlar ııcn kamera sıstemı uyguluyoruz hıc rahatsız etmıyoruz emrıyoalrı dıyor :)

Ikınma sakııınnnn. Doktoruna sor kabızlık için şurup versin ya da şiş gez ama ıkınma lütfen.

Ben sabahları elime koca bir şişe suyu ve birkaç kayısıyı alıyorum. Bir ısırıp bir su içiyorum Volta atarken, işe yarıyor. Ama gün içinde beslenmene de dikkat etmen gerekli. Lifli gıdalar almalısın, bol salata mesela. Kanız yapacak şeyler yeme zaten sindirmen zor. Süt yerine yoğurt mesela.... V ayrıca sürekli yatma. Küçük yürüyüşler sindirim sistemini düzenler.

Önce doktoruna ilaç sor şekerim, ısınma sakın lütfen....

Evet evet, normalde döllenmeyi 1. Gün olarak alırsak 5 ve 6. Günlerde tutunur. 3. Gn embriyosu transferin ardından 3 gün içerisinde 5. Gün embriyosu ise 1 gün içerisinde tutunur istisna durumlar hariç.

Him bende bilemedigim biseyler var sandim ; ) ay bu bekleyis beni benden aldi saniyorum senin test günün yakin demi

Dr. um embriyoları yerleştirince hemen ultrasonda bana göstermişti. bak buradalar diye. aktardıkları sıvı içindeydiler ve sıvı sanki parıldıyordu . sizlere de gösterdiler mi ?

Amayacım ıkınmak öksürük hapşurmaktan gibi değil, ıkınmayaya dikkat lütfen... Lütfeeennnnn

yurtdışında bi arkadaşım dedi ki, eşi de çocuk doktoru.... en fazla 4 kez ultrasona sokarlarmış gebelikte. tamam ışınlar zararlı değil ama, o sinyaller uyuyan bebeği uyandırıyor, dürtüyor... vs. buda bebeğin agresif, hiperaktif olmasında etkenmiş. ama bakın bizim ülkemizde her ay her kontrolde ultrasonla bakılır. bi de yeni nesil çocuklara bakın..... sen bide hergün diyosun; oldu csanım var mı başka bi arzun

Dr. um embriyoları yerleştirince hemen ultrasonda bana göstermişti. bak buradalar diye. aktardıkları sıvı içindeydiler ve sıvı sanki parıldıyordu . sizlere de gösterdiler mi ?

ahh canımmcımm ben o evreye gelemedım daha adet olcam ınsallah ekımde bızım tup ınsallah banada gosterırler ama cok merak edıyorum cunku yumurta toplama ıslemınde acı yada sonrasında agrın oldumu senın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…