- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.081
hayırlısı canım. hiç sıkılma. bayram sana uğurlu gelir inşallah. ben şu an kendi derdime düştüğüm için sadece okuyorum yazılanları. biraz karnımı ağrıttım, ıkınma olayı yüzünden. kendime kızıyorum
Allah beterinden saklasın tatlım ya, dert etme. benim ikinci memleketimdir izmir; ön gençliğim orda geçti. önce bornova, sonra evka5, tire, evka5.... kısaca 10 yıl :)
hayırlısı canım. hiç sıkılma. bayram sana uğurlu gelir inşallah. ben şu an kendi derdime düştüğüm için sadece okuyorum yazılanları. biraz karnımı ağrıttım, ıkınma olayı yüzünden. kendime kızıyorum
işler yetişir boşver yorma kendiniiii....Uyukladım azcık, çok yorulmuşum ben bugün yaaa.
Bana geçen seferkinde duphalac diye bir ilaç vermişlerdi. Bu defa birşey vermediler. Sor istersen ilaç kullanıp kullanamayacağını. Herşeyden şüphelenir olduk artık:)
ön genclık derken gorende 60 yasında sancak senı :)))) cnm bende bornovadayım suanda aslen zonguldaklıyım ama 10 yıldır burdayım ve cok sevıyorum :)
benim 4. gün, cumartesi transfer oldum.canım kaçıncı günündü senin? bana kabız olursan bi ilaç ismi söylediler onu alırsın dediler, ben adını unuturum dedim, olursan ara demişlerdi. sen de merkezini bi ara sor istersen ne kullanabiirim diye
benim 4. gün, cumartesi transfer oldum.
amaaaannn tamammm yaaa, ergendim işte :)))) lise ve üniversite dönemi işte.
Acaba bebişleri ultrasonda görebiliyorlar mı? Eğer görebiliyorlarsa neden biz bekleme eziyetini yaşıyoruz? Göremiyorlarsa neden tıp o kadar da ileri değil? İlerlesin bu tıp. Her gün gidip ultrasona girelim, görelim ne durumda sevgili embriyolarımız.
Acaba bebişleri ultrasonda görebiliyorlar mı? Eğer görebiliyorlarsa neden biz bekleme eziyetini yaşıyoruz? Göremiyorlarsa neden tıp o kadar da ileri değil? İlerlesin bu tıp. Her gün gidip ultrasona girelim, görelim ne durumda sevgili embriyolarımız.
bendee senin test günün nezaman canım benim 27 eylül?
offf, bu kabızlık ile ne yapayım bilmiyorum. bütün gün tuvalete çıkamadım,demin girdim maalesef ıkındım, şimdi hafif bir ağrı var, moralim bozuldu. o kadar incir, kayısı yiyorum gene kabızım. ıkınınca bir şey olur mu acaba
Evet evet, normalde döllenmeyi 1. Gün olarak alırsak 5 ve 6. Günlerde tutunur. 3. Gn embriyosu transferin ardından 3 gün içerisinde 5. Gün embriyosu ise 1 gün içerisinde tutunur istisna durumlar hariç.
süper fıkır valla bayıldım kuzum :) bızım doktor carsamba gunu tv ye cıkmıstı emrıyolar nemlı ve karanlık ortam sever dıyor onlarıı ızlemek ıcın kamera sıstemlerı varmıs bolunmelerıne bakmak ıcın dısarı cıakrdıgımızda yavaslarla ısıgı sevmezler dıyor onlar ııcn kamera sıstemı uyguluyoruz hıc rahatsız etmıyoruz emrıyoalrı dıyor :)
ben ömrü hayatımda kabızlık nedir bilmem çok şükür sabah uyandığımda hemen bi çıkarım zaten, hatta buna sinir olurdum.... günde 2 kez mütemadiyen şaşmaz... dı... şimdi bi gün çıkmadım bende ama 2 kayısı yetti bana. az ıkındım hapşurdum öksürdüm diyonuz ya, yav bu kadar kolay mı vazgeçiyo canım bunlar annelerinden, yok daha neler
canım şuandamı görebiliyorlarmı ? yani transferden sonra ay ne diyosun kardeş aklımı karıştırdım?
Dr. um embriyoları yerleştirince hemen ultrasonda bana göstermişti. bak buradalar diye. aktardıkları sıvı içindeydiler ve sıvı sanki parıldıyordu . sizlere de gösterdiler mi ?
Dr. um embriyoları yerleştirince hemen ultrasonda bana göstermişti. bak buradalar diye. aktardıkları sıvı içindeydiler ve sıvı sanki parıldıyordu . sizlere de gösterdiler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?