2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

benekli bence de sence; onu yapma bunu etme meselesinden ziyade nasip kısmet herşey. tamam temkinli olalım elbet ama sürekli de diken üstünde olmazki... az önce de eşime söyledim cuma ne olur bilemem ancak o zamana kadar bunun keyfini çıkarıcam :) evet bunun keyfini çıkarmak lazım bence teorik olarak hamile olmanın, pratikte ne olur bilemem

amin cnm çok geçmiş olsun allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Geçmiş olsun canım umarim iyi sebeptendir ilk 3 gun icinde bebekler tutunurlar onu söylüyorsun demi canim

Evet evet, normalde döllenmeyi 1. Gün olarak alırsak 5 ve 6. Günlerde tutunur. 3. Gn embriyosu transferin ardından 3 gün içerisinde 5. Gün embriyosu ise 1 gün içerisinde tutunur istisna durumlar hariç.

Aynen beneklicim ya, ben de her bişey yaptım, hatta fazlasını... İlk gün tutu hapşuruk krizlerim.

Doktorunun sana dediğini bana da benim doktorum dedi. Transfer esnasında rahim ağzında kalan 1-2 damla kan dedi. Tutunma kanaması da olur aslında. Ama bunların her ikisi de ilk 3 gün olur. Neyse senin mangal nasıldı bakalım? Havuza neyim girmeye kalkmadın demi:))

sanırım sadece sen ve ben varız, sen okuyosan ben de tek başıma ilerleyemeyeceğime göre.... bekliyorum ben burda, hadi sen oku da gel

offf, bu kabızlık ile ne yapayım bilmiyorum. bütün gün tuvalete çıkamadım,demin girdim maalesef ıkındım, şimdi hafif bir ağrı var, moralim bozuldu. o kadar incir, kayısı yiyorum gene kabızım. ıkınınca bir şey olur mu acaba

amin tatlım da hayırdır noldu niye ağlıyon bakiyim... her gün bi ağlak buluyoz topik olarak zaten :)

aman bahanemı yok bıze canım aglamak ıcın :) bekledıgım adet gelmedı gelmemesıyel bırlıkte gec kalsaydım 3-4 tane kıstım olcaktı bugun doktora gıttım cnm yumurtam buyumus catlamams becerıksız sey doktor sokturucu ve ardından dogum kontrol hapı verdı 8 ekım kontrol bayram sonrasına kaldı yanı benım ıslem cnım oyuzdne sınırım bozuldu herseyde vardır bır hayır dıyorum ama allah artık gulsun yuuzmuze ınsallah tez zamanda

ben ömrü hayatımda kabızlık nedir bilmem çok şükür sabah uyandığımda hemen bi çıkarım zaten, hatta buna sinir olurdum.... günde 2 kez mütemadiyen şaşmaz... dı... şimdi bi gün çıkmadım bende ama 2 kayısı yetti bana. az ıkındım hapşurdum öksürdüm diyonuz ya, yav bu kadar kolay mı vazgeçiyo canım bunlar annelerinden, yok daha neler

izmir den olan kac kısı var acaba ya merak ettım :) kendıme yoldasmı aradım ne :)

Allah beterinden saklasın tatlım ya, dert etme. benim ikinci memleketimdir izmir; ön gençliğim orda geçti. önce bornova, sonra evka5, tire, evka5.... kısaca 10 yıl :)

Bana geçen seferkinde duphalac diye bir ilaç vermişlerdi. Bu defa birşey vermediler. Sor istersen ilaç kullanıp kullanamayacağını. Herşeyden şüphelenir olduk artık:)

hayırlısı canım. hiç sıkılma. bayram sana uğurlu gelir inşallah. ben şu an kendi derdime düştüğüm için sadece okuyorum yazılanları. biraz karnımı ağrıttım, ıkınma olayı yüzünden. kendime kızıyorum

ama geleli de bi o kadar oldu nerdeyse 2004 te döndüm ben malesef.... yine de severim kenti :) hatta ordan buraya atananlara hemşerimmmm diye sarılmışlığım vardır

valla ben de hayatta hiç kabız olmamıştım ama transfer sonrası, o kadar dikkatli olmama rağmen kabızım. ve hiç bir şey işe yaramıyor. sadece bu ıkınma esnasında oluşan basıncın bebişlerime zarar vermesinden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…