Ay çok özür dilerim görmedim tatlım ya
Doktorun Mustafa bahçeci mi?
Süreçte herhangi bir değişiklik yok. Yumurta toplama ve dölleme kısmı yapılıyor. Sadece cgh için 5. Gün embriyosu olması gerekiyor. Çünkü 3. Güm embriyo 8 hücreli olur, 4. Gün morula ve 5. Gün blast olur. Blast çok hücreli demektir. Yanılmıyorsam 140 hücre filan.
5. günde Embriyonun zarından minik bir delik açılıyor ve o delikten dışarı çıkan 4-5 hücre alınıp embriyo hemen donduruluyor. O alınan 4-5 hücre de Amerika'ya gönderiliyor. Yani senin tedavi sürecinde hiç bir fark yok. Sadece 5. Günden sonra test sonucunu bekliyorsun transfer için. Bir sonraki Redlinde çağırıyor seni ve rahim içi duvarı için bazı ilaçlar veriyor. Duvar kalınlığı uygunsa transfer yapıyor.
Bizim durumumuz o kadar vahim ki doktor bir de gebelik aşısı yaptı transfer öncesi.
İnşallah istediğin gibi olur bu sefer, ama bu test tutunma ihtimalini artırıyor diye yazıyor her yerde. Bana pek işlemiyor böyle şeyler, bir şekilde vücudum reddediyor ama tıbbın elinde olan her şeyi imkanlarımız dahilinde yapmamız gerek. Allah hepimiz için hayırlı bebekler versin inşallah.