2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Güzel dileklerin için teşekkürler. Tüp bebekte korkacak bir şey yok, ben 3. ve inşallah sonuncusunu deniyorum. Rahat olmaya, kafaya birşey takmamaya çalış. Allah hakkında hayırlısını versin.

Ben de hapşurdum bugün yaaaa! Ne kadar dikkat etsek o kadar üstümüze mi çekiyoruz ne?

Kızlar apşırmaktan falan da korkmayın. İnşeAllah bir şey olmaz. Bir arkadaş transferin ertesi günü çok ağır grip olmuştu. Şimdi ikizlerini dünyaya getirdi.

bıran once gıt cnm bende bugun gıttım gecıkmıstı adetım doktorum ıyıkı gelmıssın yumurtan asırı buyumus catlıyamamıs gec kalınsaydı kıste donusurdu dedı gıt sende bence bekleme neyse hayırlısı o olsun hakkımızda

Sanırım kafa dağıtabilmek daha önemli canımcım:) stres bu saydıklarının hepsinden daha kötü vallahi... Test günün ne zaman dı?

Ben de hapşurdum bugün yaaaa! Ne kadar dikkat etsek o kadar üstümüze mi çekiyoruz ne?

Ay aleminiz kızlar yaa :) hapşurmaktan, öksürmekten bişe olmaz. Onlar vücudun doğal salınımları. Rahim kendini korur onlardan. Önemli olan dışardan darbe almayın, ağır kaldırmayın filan... Ben şu anda size bunu yazarken bile hapşuruyorum. Ayrıca transfer günü arka arkaya kaç kere hapşurdum ben :) hadi bakalım hapşurmaktan herkes negatifi gördü o zaman :))) seviyom sizi ben :)))

Heeeeey, kahverengi akıntın mı oldu? Tutunma kanaması demiyorlar mı ona? Hadi inşallah yarabbim. Güzel habere en yakınımız sensin sanırım. Allah sırayla hepimize yaşatsın müjdeli haberi.

dün azıcık oldu ama bir daha olmadı çok şükür. Ayrıca tutunma günlerini geçtim ben, bundan sonra renkli akıntı risk sanırım ... Ama iyiyim çok şükür :)

dün azıcık oldu ama bir daha olmadı çok şükür. Ayrıca tutunma günlerini geçtim ben, bundan sonra renkli akıntı risk sanırım ... Ama iyiyim çok şükür :)

Slm mail attım umarım almişındır buketozakbiyik@hotmail.com özelden mesaj hakkım yok bunu ben yeni aldım. eski olanın şifreyi hatırlayamadım. Crine jelden dolayı kahverengi olarak geliyo bu tutunmuş anlamına gelir

evlilik yildonumunuz kutlu olsun.daha nice senelere insaallah.bidahaki yildonumune bebeginle girmen dilegiyle..

Yarin benim de evlilik yildonumum.6 yil olduk bile..

amin canım biz yarın itibari ile 9 deviriyoruz

Tutunma kanamsı diye bir şey yok doktor öyle yerleşme kanaması var demişti doktorum transferden sonra kan gelebilir opudan kalan artık yapışmış kanları temizleyip spekulumla baya açıoruz ondan demişti benim bildiim kanamalar bunlar.
Siz beni bunalıma sokuosunuz vallahi yav hapşurmaktan öksürmekten gidiosa ben hiç test sonucunu beklemeyim dsha ilk günden gitti benimki hele bugune kadar hiç gitmediyse bugün gitti çok yoruldum bi sürü yol geldim eğildim kalktım vs vs sizin yapılmaz dediğiniz herşeyi ilk günden beri yapıyorum zaten hoş ne bileyim bence çok alaklı değil nasip aslındaa en azından ben öle inanıyorumm

Olsun, biz iyiye yorduk işte. Ben de gün içinde çok yoruluyorum iki gündür. Bir defa çok fazla merdiven çıkıyorum. Eğilip kalkıyorum da. Herşeye rağmen tutunsunlar istiyorum, hehehe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…