- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.041
Kizlar 2 kez siddetli hapşırdim ; ( transeferim cumartesi olmustu simdiye kadar kendimi engelledm ama bu sefer yapamadim hapsirirken rahmin acidi cok korktum(((*
öncelikle transferi gerçekleşenlerin hayırlı sonuçlar almasını diliyorum rabbimden kızlar benim tedavi kasıma sarktı sizden bir ricam var bana birazcık bilgi verir misiniz ben çok korkuyorum tüp bebekten özellikle iğnelerden uykularım kaçıyor artık düşünmekten
Ben de hapşurdum bugün yaaaa! Ne kadar dikkat etsek o kadar üstümüze mi çekiyoruz ne?
iki kere yaptım ilkini adetim iki gün geçince yaptım negatifdi diğerini ise ilk testten bi hafta sonra oda negatifdi şimdi tam 45 gün geçti ama doktora gitmeye korkuyorum daha doğrusu sonuçtan korkuyorum beş yıldır öle şeyler yaşadım ki resmen ayaklarım gitmiyo yaaaa ben ne yapcam
Selam arkadaşlar. İşten geldim, iğnemi oldum, azcık evin içinde volta attım, bilgisayar başına oturdum yemeği bekliyorum. İki gündür işe gidiyorum ya, hem iyi hissettiriyor, hem de kötü. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum, bu iyi. Kötü tarafı ise araba sürmek sinir bozucu. Koruyamıyorsun kendini. Bu sabah adamın biri atladı önüme, ödüm patladı. Sinirlerim gerildi. Ayrıca günlerdir hapşurmayayım, öksürmeyeyim diye uğraşıyorum. Bugün hem öksürdüm, hem hapşurdum. Sizde durumlar nasıl?
Ben de hapşurdum bugün yaaaa! Ne kadar dikkat etsek o kadar üstümüze mi çekiyoruz ne?
Heeeeey, kahverengi akıntın mı oldu? Tutunma kanaması demiyorlar mı ona? Hadi inşallah yarabbim. Güzel habere en yakınımız sensin sanırım. Allah sırayla hepimize yaşatsın müjdeli haberi.
dün azıcık oldu ama bir daha olmadı çok şükür. Ayrıca tutunma günlerini geçtim ben, bundan sonra renkli akıntı risk sanırım ... Ama iyiyim çok şükür :)
dün azıcık oldu ama bir daha olmadı çok şükür. Ayrıca tutunma günlerini geçtim ben, bundan sonra renkli akıntı risk sanırım ... Ama iyiyim çok şükür :)
yarın 11 de yumurta toplama işlemi var giderken yanımda bişey götürmeme gerek varmı?
yorgunum biraz YARIN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ
evlilik yildonumunuz kutlu olsun.daha nice senelere insaallah.bidahaki yildonumune bebeginle girmen dilegiyle..
Yarin benim de evlilik yildonumum.6 yil olduk bile..
yarın 11 de yumurta toplama işlemi var giderken yanımda bişey götürmeme gerek varmı?
15 dk arayla yapıyoruz bende yaptım feci yandı :-( çarşamba günü toplanacak ınş kavuşuruz evlatlarımıza.
hayır canım hiç bir şeye gerek yok. zaten bi uyuyosun bi uyanıyosun herşey olmuş bitmiş bile.....
hayırlı olsun opun canımm yok gerek olmaz hiç bir şeye zaten ameliyat önlüğü ile gireceksin
Sanırım kafa dağıtabilmek daha önemli canımcım:) stres bu saydıklarının hepsinden daha kötü vallahi... Test günün ne zaman dı?
Tutunma kanamsı diye bir şey yok doktor öyle yerleşme kanaması var demişti doktorum transferden sonra kan gelebilir opudan kalan artık yapışmış kanları temizleyip spekulumla baya açıoruz ondan demişti benim bildiim kanamalar bunlar.
Siz beni bunalıma sokuosunuz vallahi yav hapşurmaktan öksürmekten gidiosa ben hiç test sonucunu beklemeyim dsha ilk günden gitti benimkihele bugune kadar hiç gitmediyse bugün gitti çok yoruldum bi sürü yol geldim eğildim kalktım vs vs sizin yapılmaz dediğiniz herşeyi ilk günden beri yapıyorum zaten hoş ne bileyim bence çok alaklı değil nasip aslındaa en azından ben öle inanıyorumm
ayyy inş kolayca biter gider.. bundan sonra gün saymak kolay geçer inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?