- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.021
Normail tabiki sadece kötü tesadüf zamanlama olarak :2:ıhlamur candır kuzum aldır sen eşine kaynat kaynat iç içine limon elma kabuğu falanda koy sonrada bal limonçok teşekkür ederim içim ferahladı ıhlamur yok ama kuru inciri deneyeceğim :) normal mi yani böyle olmak?
cnm 1. kalite dediler dondurailirsiniz diyince bizde dedik donduralım:)inşallah bu tutarda ilerde kardeş yaparız..teşekkür ederim cnm herşeyin hayırlısı hepimiz için.inşallah hepimiz anne oluruz.
Halısın amaya, sürekli yatmak yanlış. Sadece arabayla dışarı çıkıp gündelik hayata dönmem artık teste kadar. Evin içinde ya da spor ayakkabısında bahçede site içinde dolaşmak iyi bile gelebilir.
Yatınca vücudun dolaşım sistemi zayıflar, yani kan dolaşım olması önemli, dolaşım iyiyse rahme kan pompalanır. Böyle olması gerekir rahmin kuvvetli olması için. Aralarda küçük ev işleri, evde 5-10 dk lık yürüyüşler iyi gelir yani.
Bana embriyoloğum şöyle dedi; rahim kendini en iyi koruyan organdır. Ve transfer edilen şen ayaya kalkınca düşebilecek bir şey değil. Onu gözle göremezsiniz dahi. Rahim işlemden hemen sonra kendini kapatır zaten. Önemli olan tutunup tutunmaması...
Bugün sancım daha az çok şükür ve en azından evdeyim, çıkmadım. Merak etmeyin arkadaşlar :) bir de iyi ki varsınız. Şu dönemde siz olmasanız çıldırırım herhalde :)
cnm ben bir haftadır çekiyorum doktor asla hiç bi ilaç alamazsın dedı bana tedavi süresince,
bende bitki çaylaeı ile idare ettim,
gunde 1 ılık sıya 1 limon sıktım içtim bide, sadece burun spreyı alıp kullanabilirsin dediler bana,
şimdi daha iiyim cnm geçmiş olsun,
ilaç kullanmadıkça yumurtaya bi zararı olmaz merak etme,
cnm çok geçmiş olsun öksürüğün de geçer inşallah,
havlucan die bir bitki kökü var cnm onu tarçın ve zencefille birlkte kaynatıp içtim ben öksürüğe bire bir tavsiye ederim.,
ben de ucuz atlattım ,
transferın hayırlı olsun şimdiden,
kurban bayramında hepimiz çifte bayram yaşarız inşallah
Vallahi ben transfer gününe kadar her şeyi yaptım, koli taşımak da dahil :)) inşallah bu sefer istediğin gibi olur ...
yorgunum biraz YARIN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ
nice nice musmutlu yıllaraaaaaaa.
cnm evlilik yıldönümün kutlu olsun eşinle vede bu sene beişinle uzun sağlıklı seneleri,n osunnnnnnsağol canım sağlıkla huzurla
cnm evlilik yıldönümün kutlu olsun eşinle vede bu sene beişinle uzun sağlıklı seneleri,n osunnnnnn
:123::123:
yorgunum biraz YARIN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ
Normail tabiki sadece kötü tesadüf zamanlama olarak :2:ıhlamur candır kuzum aldır sen eşine kaynat kaynat iç içine limon elma kabuğu falanda koy sonrada bal limon
inş canım inşşşşşşşşşşşş
inşallah bir sonraki kutlamalarınız bebekleriniz kucağınızdayken olur
bir ömür mutlu huzurlu olun inşallah
Sağolasın canım.. Yarını iple çekiyorum
canım ,sakın korkma ,üzülme.bak insanın şanssızlığı 3 kere olur.3 kere olan negatif talihsizliğin 4. de kırılacak ve pozitif olacak ve bebeğini kollarına aldığında bu günler sana çoook uzak ,adete rüya gibi gelecek..
Şanssızlık 3 kere olmasın, bu benim 3. denemem
merhabalar bende 3. tüp bebekuygulaması için dün doktora gittim iğneyle yumurtlama işlemine başladık allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzünü güldürsün
hiç merak etme ve üzülme ,bence vucudun 2 kere deneyip ,hazırlandığı için 3. de olucaktır.reaksiyonlar azalıyor çünü.inşallah Allah kalbindeki bebeği kucağına almanı sağlar
Ay öyle sancım vardı ki tatlım ya... kesin bitti bu iş, kanamam başlar birazdan dedim çıktım evden. Bir de benim iş yayıncılık ve depo sayımı yapıyorduk, o kitap kolilerini kaldırdım, eğilip kalkıp kitap saydım falan . Bir yandan ağladım bir yandan kitap saydım, elemanlar da ne yapacaklarını şaşırdı :) ama onlar benim çocuklarım gibi, üzüldüler onlar da.... bugün 7. Gün , çok şükür kanamam olmadı, ağrım da düne göre daha az. Kahverengi akıntı olmadı birdaha Ama sıcak basmaya başladı, dün gece sıcaktan döndüm durdum. Ateşimi ölçüyorum 36, bişe yok arama göğüslerim filan yanıyo. Hayırlısı artık, sürekli dua ediyorum, Kızım bana tutulmuştur inşallah:))))) hepimiz kucaklarımıza alırız inşallah. Doğum sonrası aynı ekip yeni topik açarız artık bebiş bakımıylailgili falan :))))
Merabalar.ben eylulun son gunu guzel haberler almayi umuyorum.bugun dondurulmusla 2.denemede transferim oldu.bakalim hayirlisi.bugun yatiyorum yarin is var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?