2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

çok teşekkür ederim içim ferahladı ıhlamur yok ama kuru inciri deneyeceğim :) normal mi yani böyle olmak?
Normail tabiki sadece kötü tesadüf zamanlama olarak :2:ıhlamur candır kuzum aldır sen eşine kaynat kaynat iç içine limon elma kabuğu falanda koy sonrada bal limon
cnm 1. kalite dediler dondurailirsiniz diyince bizde dedik donduralım:)inşallah bu tutarda ilerde kardeş yaparız..teşekkür ederim cnm herşeyin hayırlısı hepimiz için.inşallah hepimiz anne oluruz.

Ohhhh mis hayırlısı olsun çöpe atın diyenler varmış ben anlamıorum vallahi şaka gibi bende bir tane dondurdum o kadar kalmıştı napalım nasip

Ben çıldırırdımmm oohhhhhh missssssss

sanada geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin.kuru incir denedim iyi geldi biraz.. artık sıcak süt sıcak su içeceğim. spreyler yakıyor çok fena. artık tedavinin sonuna kadar bitmezse dayarım antibiyotiği

ahhh amin inşallah.inşallah bu bayramda 2+1 olarak bayram yaparız

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar. İşten geldim, iğnemi oldum, azcık evin içinde volta attım, bilgisayar başına oturdum yemeği bekliyorum. İki gündür işe gidiyorum ya, hem iyi hissettiriyor, hem de kötü. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum, bu iyi. Kötü tarafı ise araba sürmek sinir bozucu. Koruyamıyorsun kendini. Bu sabah adamın biri atladı önüme, ödüm patladı. Sinirlerim gerildi. Ayrıca günlerdir hapşurmayayım, öksürmeyeyim diye uğraşıyorum. Bugün hem öksürdüm, hem hapşurdum. Sizde durumlar nasıl?

Merabalar.ben eylulun son gunu guzel haberler almayi umuyorum.bugun dondurulmusla 2.denemede transferim oldu.bakalim hayirlisi.bugun yatiyorum yarin is var

Heeeeey, kahverengi akıntın mı oldu? Tutunma kanaması demiyorlar mı ona? Hadi inşallah yarabbim. Güzel habere en yakınımız sensin sanırım. Allah sırayla hepimize yaşatsın müjdeli haberi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…