Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büşrammm kuzummm sıraa bızeee gelıyooooooo:2::2::2:
Cokkk kotuyum buaralarr aılemdenn ayrlcamm ıyıcee stresee gırdımmm sen nasılsnnn kuzummmm
umarım hepımızzz cok mutlu olrszzzz aklımdasnzzzz
büşşşş veee arzummmmmm gıdıyooo bugun busunn kınasıı var sanırımmmm
büşramm okadar heyecannlıyım korkuyorum kıı umarım hepımızzz atlatrszzz hayrlısylaaa cok optum![]()
Yeni bir haftaya daha günaydin gelinler :) benim kaldi 18 gün ... oldum mu ben saskin bir yandan icim zip zip bir yandan hayatim degisiyor galiba diye huzun
nerelerdesin sen canım yaaa merak ediyorum girmiyorsunda.hani evinin resimleri nerde:)
ne durumda hazırlıkların kuzum ben öldüm bittim resmen
Valla hepimiz aynıyız canım koşuşturmada bir şey anlamıyorum ama içimde hep bir hüzün var![]()
büşrammmmm kuzummm
Pazardan berı ızınlıyım 4 gun yıllık ızne ayrıldım kuzummm evdekı bılgısayrn onu ceyızmle doldugu ıcın evdende gıremıyom ayrıcaa cok yogunum eve gıttı esyaları yerlestrrrzamanın nasıl gectıgını anlamıyom kuzummm henuz koltukalrım ve yemek yakımım gelmedı farklı bı ılden gelcegı ıcınnn oyuzdenn bı yatak odam kurulduuu hepsıı kurulsuunnn senın yardımınla yuklucemmmm kuzummmm
bnde öldüm bıttımmm bebegım
arzus ve busracıktaaa evlendılerr onlarrr hemencık gelıversndee bızee anlatsnlarr
Sen napıyon dızdın mı evını kuzummmm anecımm sımdıennn aglamaya basladııı cok uzuluyomBı yandandaa cok sevınıyommmmmmmm umarım hıc bı sıknntı yaasamadan atlatrzzz kuzucukkk
![]()
ay sorma kübüşüm ya.ölüyorum yorgunluktan bende.tüm eşyalarım geldi kuzum benim bir tek tv ünitemiz kaldı onuda daha alamadık.birde ufak tefek süs eşyalarıbelki bu hafta çeyiz çıkar yada sonraki hafta bilmiyorum tam olarak.ama çok güzel bir şey ya çok güzel bir duygu yani
benimkide çok üzülüyor.canım annem aklım hep onda.babamla sorun yaşıyorz.zaten yıldızımız pek barışık değildir ama bu aralar dahada sorunluyuz. Böle geçiyor işte günler canım
![]()
büşrammmmm pek bısıyın kalmamıss kuzummm onuda alırsnzz ...benmde sus esyalrm kaldııı hepsıı hazrrr sukurrama henuzzz ceyızımm cıkmadı evımdennn benım k.p.olmadıgı ıcınn nısanlımın dayısı flan gelıp cıkarcak oda suan sehır dısında muhtemelen haftaaya cıkar kuzummm ahhh annelerımızz onlarıı rabbım basımızıdannn eksık etmesın kuzummmmm
onlardan ayrlmak zor olcekk ama alıscazz ınsalahhh canım benım snde tatlı canını sıkmaaa babacıgınzlaa umarım herseyy yoluna grer canımınıcıııı...
![]()
Benimde bu hafta çıkıyor çeyiz canımYa ama valla çok çok zahmetli masraflı işlermiş para dayanmıyor ya.Allah tüm evlenenlere yardım etsin inş
Seninde bitmiş cnmmm ne kadaaaaann güzelllllll
Ben daha balayını ayarlamadım bile kuzum biliyonmu
işin kötü yanı bu yorgunluktan sonra birde içimde evime kavuşma özlemi çoğaldığından gitmekde istemiyorum sanki
![]()
Kolay gelsin tatlim, zor ve cok masrafli is aile kurmak ama olsun guzelde![]()
Balayina bende aman ne gerek var diyordum herkes muhakkak gidin en guzel tatiliniz olacak diyince bir gaz antalyada bir yer ayarladik. Sende kisacik da olsa ayarla bence bu kadar israr edenlerin bir bildigi vardir diye dusunuyorum![]()
Kuzum antalya işini biz yaza bıraktık artık olmadı kısmet değilmiş diyorum.Tekirdağ tarafına kaçabiliriz 3 5 günlüğüne o kadar![]()
benimde bu hafta çıkıyor çeyiz canımya ama valla çok çok zahmetli masraflı işlermiş para dayanmıyor ya.allah tüm evlenenlere yardım etsin inş
seninde bitmiş cnmmm ne kadaaaaann güzelllllll
ben daha balayını ayarlamadım bile kuzum biliyonmu
işin kötü yanı bu yorgunluktan sonra birde içimde evime kavuşma özlemi çoğaldığından gitmekde istemiyorum sanki
![]()
ahhh büşümmm benım ceyızımı goturmeye nıyetlerı yokkksurda 2 haftam kalmsss ama bıtek perde ve yatak odam evımdee k.v.napmaya calısyo anlamıyom nişanlımda arada kaldıı ama nişanlmla dunn bıraz tartstıkkk konsmuyrz hayr
bn zaten aılemden ayrlcam dıe uzuluyorumm bıde bunların bole yapması zorumaa gıdıyo kuzummmmm....nişanlmmm eve gıtmıyo dıyo 29 eylulee kadarr yatmdan yatmaya gıderım dıyeee off cok strestlıyım dun k.v.aradım dedım ben çalsıyorum her zaman musaıt olamıyorummmmmm en gec bu pazar ceyzm gıtcek dedımm artık sınırlerımı oynattılarr yaaa busummm bana duaaa etttttttttttt
![]()
ahhh büşümmm benım ceyızımı goturmeye nıyetlerı yokkksurda 2 haftam kalmsss ama bıtek perde ve yatak odam evımdee k.v.napmaya calısyo anlamıyom nişanlımda arada kaldıı ama nişanlmla dunn bıraz tartstıkkk konsmuyrz hayr
bn zaten aılemden ayrlcam dıe uzuluyorumm bıde bunların bole yapması zorumaa gıdıyo kuzummmmm....nişanlmmm eve gıtmıyo dıyo 29 eylulee kadarr yatmdan yatmaya gıderım dıyeee off cok strestlıyım dun k.v.aradım dedım ben çalsıyorum her zaman musaıt olamıyorummmmmm en gec bu pazar ceyzm gıtcek dedımm artık sınırlerımı oynattılarr yaaa busummm bana duaaa etttttttttttt
![]()
benım dugune 6 gun kaldı 800 km yol alacak ceyızlerım hala evde duruyo hala evde duruyo![]()
oyyy kuzum bende nişanlıma dedim söylede sizinkilere çıksın artık çeyiz diye yoksa benimkide kalırdı belki dert etme bunlarıMobilyaların gelmedi mi daha canım ya.Hangi eve gitmiyor kuzum kendi evinize mi annesine mi tam anlamadım:26:
sakin ol canim .... Ben senin yerinde olsam hic firsat vermem kayinvalideye ve nisanlim ile arami bozmam. Dugun sonrasi basina kalkmasinlar.
Soyle annecigine arasin kayinvalideni " dünür ceyizi cikarsak mi ki bu hafta malum az kaldi biz de dugun telasina daliyoruz ceyiz gitsin de diger hazirliklara baslayalim temizlik filan " desin. Gercekden ben once anneme kiziyordum ben konusurum benim dugunum ben hallederim diye. Ama baktim bana dunku cocuk gozu ile bakilip ciddiye alinmiyorum. Biraktim bu tür kontrolu annemin aile oh mis ne kirginlik ne darginlik
kendı memleketımdekı dugunumden sonra onun memleketınde dugunumuz olacak canımm bı kısmını otobus bagajı kıralayıp gonderecez bı kısmını burdakı dugun oraya gıderken akrabaların arabalarını sıkıstırıverecez![]()
kuzummm AYNEN VALLAA BENDEE DEDIMMMM ANNEN SENN CEYZINI SEERSNNNannesınn evıne gıtmıyoo
mobılyalarımzzz gelmedııı...AMA ŞÜKÜR HALLETKKK BARISTIK DEDIM BU BOLE OLMAZ DEDI MERAK ETME PZTSIII GELIP CEYZINI GOTRCEZZ DEDIM ANNENE SOLEE MASRAFA CIKARCKKK DEDIMMM BIRAZ CAZGRLIK YAPTM
KUZUMMMM NAPIM STREST TOPU OLDUMMMMMMMMM
BÜŞÜMMM BEN SENII COK OZLEDIMMM YAAAA![]()