• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

hemde nasıl be canım :69: :69:

pamuklara sarılmayı sarmalanmayı bekliyorum neredeyse öyle özel öyle önemli hissediyorum ki kendimi :9: :9:

kazasız belasız bir de atlatırsak inşallah tamam.. Rabbim ağız tadı versin inşallaaaahhhh :16:

Amin rabbim mutlu yuvalar nasip eylesin herbirimize bol kahkahali , gözyasi olacaksa da mutluluk gozyasi olan amin amin

büşraaa iletini bugün gördüm ve beni ilk kez ağlatan sen oldun :14: :14: :14: :14:

evet meleğim gidiyorum cuma günü.. :5: :5: :5:
yarın müzikleri teslim etmek için düğün salonuna gideceğim ve perşembe kına gecem :14: çok tuhafım çok..

iyi akşamlar güzeller...
ve bugün aşık oldugum gelinliğimi teslim almış bulunuyorum hayırlı ugurlu olsun ıns simdiden sabırsızlandım:16::16:

sevinç hüzün birbirine karışmış durumda herşey hazır şimdi kınayı beklemedeyiz... gözyaşının sel olup gitmesine 2 günüm kaldı... benim kınam gündüz olucak ve devamında da gelin alma olucak yani ailemden kına gunu ayrılacagım:2::2:...
çok garibim kızlar sevdiğimi düşününce hiçbir sorun yok mutlu bır hayata gıdıyorum ama ya geride bıraktıklarım onların hayatı yıne tatsız tuzsuz devam edıcek annem babam kardesım:(... gidiyorum ama arkamda uzgun bırakıyorum hepsını.. gözlerinin içlerine bakmaya gelmiyo hemen gozyası sel olup gıdıyor ....
hayatta her şey tamam olmuyor... bir yarımız hep eksikk...

iyi akşamlar güzeller...
ve bugün aşık oldugum gelinliğimi teslim almış bulunuyorum hayırlı ugurlu olsun ıns simdiden sabırsızlandım:16::16:

sevinç hüzün birbirine karışmış durumda herşey hazır şimdi kınayı beklemedeyiz... gözyaşının sel olup gitmesine 2 günüm kaldı... benim kınam gündüz olucak ve devamında da gelin alma olucak yani ailemden kına gunu ayrılacagım:2::2:...
çok garibim kızlar sevdiğimi düşününce hiçbir sorun yok mutlu bır hayata gıdıyorum ama ya geride bıraktıklarım onların hayatı yıne tatsız tuzsuz devam edıcek annem babam kardesım:(... gidiyorum ama arkamda uzgun bırakıyorum hepsını.. gözlerinin içlerine bakmaya gelmiyo hemen gozyası sel olup gıdıyor ....
hayatta her şey tamam olmuyor... bir yarımız hep eksikk...

gece gece sulu göz oldum :ssz::2: Sorma bende de ayni duygular var ki ben suan ailemden ayri yasiyorum ama her tatil de eve giderim annemin babamin dizi dibine. Simdi evlenince ben her tatil her vakit buldugumda gidemeyeck miyim? Sevgilimin ailesinin yanina da gitmek gerekecek :14:
Tatlim hem aglar hem giderim misali gidicegiz biz anlasilan.

canııımmm konya cok güzel biyerdirr ben 3 yıl kaldım orda.. alışırsın zamanla.. zafer var adını doğru diyorumdur umarım çarşı orası herşey orada.. tanışırsın zamanla komşuların falanda olur :)

ay işlh dedıgın gıbı olurda alısırım zamnla :5:

bırde konyada 3yıl kaldıgını soylemıssın konyada balayına gıdecegımız bıyer arıyorum

ama otel istemıyorum

dağ evı sakın bıyer aklımdakı kocıskomla basbasa sakınce kafamı dınlemek istıyorum oyle bıldıgın bıyer varmı dıye bı soru sorssam hanı tatıl koyu gıbı huzurlu bıyerrrr :16::16:

Arzummmm,Büşrammm aramızdan ilk ayrılanlar siz oluyorsunuz.Son günleriniz kalmış.İyi değerlendirin annenizle,babanızla,kardeşlerinizle vakit geçirmeye çalışın.Zaman yaklaştıkça bunun ne kadar değerli olduğunu anca anlayabildim ben.İnş herşey gölünüzce olur.Sorunsuz kazasız belasız atlatırsınız şu günlerinizide.Son günlerin stresiyle sakın eniştelere cazgırlık yapmayada kalkmayın:1:belki telaştan giremiyceksiniz ama balayından dönünce biz yine burda olucaz:16:Allah ikinizide eşlerinizle bir yastıkta kocatsın.Başınızı bir yastığa koyduğunuzda nasıl heycanlıysanız bir ömür aynı duygularla yaşayın.:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

gece gece sulu göz oldum :ssz::2: Sorma bende de ayni duygular var ki ben suan ailemden ayri yasiyorum ama her tatil de eve giderim annemin babamin dizi dibine. Simdi evlenince ben her tatil her vakit buldugumda gidemeyeck miyim? Sevgilimin ailesinin yanina da gitmek gerekecek :14:
Tatlim hem aglar hem giderim misali gidicegiz biz anlasilan.

ah bu geceler zaten iyice düşündürüyor insanı...
evlilik kolay degil emek sabır ilgi sevgi vs vs bir çok şey istiyor gerçekten yani yaşayacagımız mutluluklarında hesabının bir şekilde verilmesi gerekiyor...hayat işte canım hem aglıcaz hem gülücez yapcak bişey yok :2:

Arzummmm,Büşrammm aramızdan ilk ayrılanlar siz oluyorsunuz.Son günleriniz kalmış.İyi değerlendirin annenizle,babanızla,kardeşlerinizle vakit geçirmeye çalışın.Zaman yaklaştıkça bunun ne kadar değerli olduğunu anca anlayabildim ben.İnş herşey gölünüzce olur.Sorunsuz kazasız belasız atlatırsınız şu günlerinizide.Son günlerin stresiyle sakın eniştelere cazgırlık yapmayada kalkmayın:1:belki telaştan giremiyceksiniz ama balayından dönünce biz yine burda olucaz:16:Allah ikinizide eşlerinizle bir yastıkta kocatsın.Başınızı bir yastığa koyduğunuzda nasıl heycanlıysanız bir ömür aynı duygularla yaşayın.:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

yaa büşimm son günler geldi çattı...
cuma kınam ve evden ayrılma..cumartesi düğünümüz ve sonunda da kavuşmanın mutlulugu ve onun kokusuyla uykuya dalmak... :38:
duygular tavan yemin ederim...gelinliğime bakıp bakıp duruyorum değişik duygularla..

gerçekten bazı duygular dışardan göründüğü gibi değildir ya bu da onlardan biri...
hiçkimse bunları yaşamadan gelin olmanın nasıl bişey oldugunu bilmez...
hele o gelinliğin içinde hissettiklerimiz... bembeyaz gelinlikle tertemiz duygularla yaşamış olduğun hayata, acısıyla tatlısıyla baglı oldugun ailenle artık daha az sey paylasacak olcagını bile bile elveda demek, yepyeni umutlarla mutluluklarla dolu olacagına ınandıgın bembeyaz bir sayfaya sevdiğin adamla adım atacak olmak... bunlar gerçekten anlatılması güç şeyler yaşayamayanın bilemeyeceği duygular taşıyo...:5::5:

Aminnnn kuzum inş herşeyimiz sorunsuz güzl geçer dileklerin için teşekkür ederimm ayyy sen sımdı boyle tatlı tatlı konusunca da ıyıce heyecan yapıyorum anlatamam:16::16: düğünden sonra vakit bulup girebildğim an bütün duygularımı sızle tekrar paylaşmayı cok ıstıyorum...bakalım hayat ne sekılde surucek Allah kımsyı utandırmasın saglıkla huzulra dolu bır hayat yasamayı nasip etsin inş.Amin:16:

ah bu geceler zaten iyice düşündürüyor insanı...
evlilik kolay degil emek sabır ilgi sevgi vs vs bir çok şey istiyor gerçekten yani yaşayacagımız mutluluklarında hesabının bir şekilde verilmesi gerekiyor...hayat işte canım hem aglıcaz hem gülücez yapcak bişey yok :2:

Dügünden sonra ilk vakit buldugunda geri bekliyoruz seni buraya:) Nasil bir duyguymus gelinlik , sevdigine evet demek, dügün günü heyecani hepsini ama hepsini anlat burada bize olur mu ?
Benimde 23 kaldi .... Hem heyecanli mutlu hem sulu göz dugusalim .... Dun annemle konustum ; "ben vaz mi gecsem , evlenmesem de sizin kuzunuz olarak dizinizin dibine mi yerlessem" dedim:5:. Anacigimi gozleri doldu onu da duygulandirdim , ama sonra saniyesinde "sus bakiyim deli kiz " diyip susturdu beni :1:

Amin insallah bitanecimmm :16: :16:
Çok teşekkür ederim canım büşrammm
Yarın kınam var heyecandan elim ayağım tutmuyor uyuşuk tüm hücrelerim..

Ve hüzün.. Çok garip duygular bunlar yaaa Rabbim kazasız belasız atlatmayı nasip etsin.. Ara ara gelmeye çalışıyorum sizleri ihmal etmemek adına.. :34:
Ankara büşramm sana da çok çok mutluluklar diliyorum Allahım utandırmasın..

Dügünden sonra ilk vakit buldugunda geri bekliyoruz seni buraya:) Nasil bir duyguymus gelinlik , sevdigine evet demek, dügün günü heyecani hepsini ama hepsini anlat burada bize olur mu ?
Benimde 23 kaldi .... Hem heyecanli mutlu hem sulu göz dugusalim .... Dun annemle konustum ; "ben vaz mi gecsem , evlenmesem de sizin kuzunuz olarak dizinizin dibine mi yerlessem" dedim:5:. Anacigimi gozleri doldu onu da duygulandirdim , ama sonra saniyesinde "sus bakiyim deli kiz " diyip susturdu beni :1:
Tabiki canim ilk firsatta yasanilanlari yazmak istyorum bende buraya sabirszlanyorum hatta bi an önce gelsn artik günümüz zaman gecmio sanki neyseki yarin sevdicekle kavusuyoruz beraberken zaman hzli gecer..:))ah gelinciklerde annecikler hep ayni canim benim:)) annecgmi öpmeye bile gelmio koklaya koklaya öpuyo snra gelsın gozyasi kolay degl hc ayrilik..:(

Arzuşumuz gelin oldu gitti bugünnnnn:2::2::2::2:
Mutluluklar kuzum.:3::3:

Yarında büşramız gidiyor.SAnada mutluluklar canım:3::3:

iyi akşamlar güzeller...
Ve bugün aşık oldugum gelinliğimi teslim almış bulunuyorum hayırlı ugurlu olsun ıns simdiden sabırsızlandım:16::16:

Sevinç hüzün birbirine karışmış durumda herşey hazır şimdi kınayı beklemedeyiz... Gözyaşının sel olup gitmesine 2 günüm kaldı... Benim kınam gündüz olucak ve devamında da gelin alma olucak yani ailemden kına gunu ayrılacagım:2::2:...
çok garibim kızlar sevdiğimi düşününce hiçbir sorun yok mutlu bır hayata gıdıyorum ama ya geride bıraktıklarım onların hayatı yıne tatsız tuzsuz devam edıcek annem babam kardesım:(... Gidiyorum ama arkamda uzgun bırakıyorum hepsını.. Gözlerinin içlerine bakmaya gelmiyo hemen gozyası sel olup gıdıyor ....
Hayatta her şey tamam olmuyor... Bir yarımız hep eksikk...

kuzummmm umarım cok ama cok mutlu olrsnnn bugun senın gunun:21::21::21:

Aklım sende ve arzumda oda bugun sevdıcegıne kavusuyorrr

umarımmm dugunlerınızzz ıstedgnz gıbı gecerr ve sorunsuzz gecerr kuzummmmmm
sen mutlu oldugun surece aılendee senınle bırlıkte mutlu olcakk unutmaaa alıscaksnn bak benım ıkızımdee antalyada cok sukur mutluu ozlem oluyo ama alıslıyo rabbım can saglıgı versnnn

geldıgındee anlatıverr bızeeeee optum mutluluklarr bebegım:21::21:

hemde nasıl be canım :69: :69:

Pamuklara sarılmayı sarmalanmayı bekliyorum neredeyse öyle özel öyle önemli hissediyorum ki kendimi :9: :9:

Kazasız belasız bir de atlatırsak inşallah tamam.. Rabbim ağız tadı versin inşallaaaahhhh :16:

arzumm balımmmmm:21::21:

Bugun evlenıyon mu sennn bugun senın gunun muu kuuzmmmmmmmmm herseyy gonluncee olsnnnn okadar temz yuregın var kıı ınsalahhhh ıstedgnn gıbı olurr hayrlısylaaa atlatrsnzzz tatlım benım ınan kı cok yugunum fırsatım olmuyooo ama bugunnn sırrfff busum ve senn ıcınnnn gırıverdmmmm :9::9:

Gusell haberlerınleee donuverrrr kocamannnn optummmmm:21::21:

arzuşumuz gelin oldu gitti bugünnnnn:2::2::2::2:
Mutluluklar kuzum.:3::3:

Yarında büşramız gidiyor.sanada mutluluklar canım:3::3:

büşrammm kuzummm sıraa bızeee gelıyooooooo:2::2::2:

Cokkk kotuyum buaralarr aılemdenn ayrlcamm ıyıcee stresee gırdımmm sen nasılsnnn kuzummmm

umarım hepımızzz cok mutlu olrszzzz aklımdasnzzzz

büşşşş veee arzummmmmm gıdıyooo bugun busunn kınasıı var sanırımmmm

büşramm okadar heyecannlıyım korkuyorum kıı umarım hepımızzz atlatrszzz hayrlısylaaa cok optum:21::21:

selam kızlarrr hepiniz hayırlısıyla bu duyguyu tadarsınız inşallah ben tadalı çok oldu tecrübeliyim yani :) bir yakınımı evlendirdik bu ay telaş çoktu en zor kısımlarından biri de gelin çiçeği nerden alıncak söz nişan çikolatası aman en iyisi hangisi e tabi uygunda olsun istiyor insan araba süslenecek eyvahh nerde yaptırsam vs vs ... her yere güvenemiyor insan bir arkadaşımın tavsiyesinyle bir yere gittik hizmetten de fiyatlardan da çok memnun kaldık arama motoruna çiçek dükkan yazarsanız sitesi var ben kartını aldım sorana tavsiye ediyorum cicekdukkan.net burdan bakabilirsiniz belki işinize yarar Allah tamamına erdirsin kızlaarrr :9:

Back