• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

ayyy kuzummmmmm:21::21:saolasınnnn ama benm kv.annemı asla aramıyo annemde dıyo bnı onun araması gerekıyo velhasıll arada ben gıdıyom ama hep sustum sustummmm artıkkk yeterrr dedım bugundee aradım soledımmmm herseyyıııı ahhh bı atlatı verseydıkkk su gunlerııı kuzumm yaa okadar strestlı selerrkııı allahım hepımızın yardımcısı olsnnnnnn

az kaldi tatlim cogu gitti azi kaldi sakin olmaya calisalim ( ama cok zor fakindayim ) Daha gecen gun gereksiz yere annemlere cattim sonra uzuldum. Ama neyseki insanin kendi anne babasi anliyor cocugunun stresini heyecanini ....
isin komigi benim kv benden heyecanli o gun heyecandan bayilacak diye korkuyorum :53:

az kaldi tatlim cogu gitti azi kaldi sakin olmaya calisalim ( ama cok zor fakindayim ) Daha gecen gun gereksiz yere annemlere cattim sonra uzuldum. Ama neyseki insanin kendi anne babasi anliyor cocugunun stresini heyecanini ....
isin komigi benim kv benden heyecanli o gun heyecandan bayilacak diye korkuyorum :53:

ahhh tatlım bızde yıne aılelerrr yuzunden aksamm tartstkk cok kotuyummm bıktım artık annesnn bu sorumsuzlugundannnn:25::25:

anladım canım zor olcak biraz senin için sanırım.Allah kolaylık versin...

kübüşümmmm çok sessiz kaldı buralar tek kaldım ben:ssz:Hadi gözün aydın çeyizinide halletmişsiniz.
Benimde dün yani pazar günü gitti o karmaşada çurcunada hiç bişi anlamadım karman çormann koyuldu hepsi.Artık ben gidip yerleştircem sonraaa:1:

oyy büşümmm yirim senıııı:21::21:ınan aklım burdaa ama molalrımdaa gırmeye calısyommmmmm ohh negusell gtmss ceyzınnnn benımkını hala goturmedılerr desemmmm:1::1:guya yarın gotrcekler ama dun aksammm tartskkk ve konsmuyrzzz cok kırıldımmm büşrammm aglıyorummm suannnn:25::25:annesıı anneımı aramıyo kendımzz yapmaya calısyozz ama yoruldmmm cıldrcammm yaaa

oyy büşümmm yirim senıııı:21::21:ınan aklım burdaa ama molalrımdaa gırmeye calısyommmmmm ohh negusell gtmss ceyzınnnn benımkını hala goturmedılerr desemmmm:1::1:guya yarın gotrcekler ama dun aksammm tartskkk ve konsmuyrzzz cok kırıldımmm büşrammm aglıyorummm suannnn:25::25:annesıı anneımı aramıyo kendımzz yapmaya calısyozz ama yoruldmmm cıldrcammm yaaa

Yine ne oldu kuzum ya niye tartıştınız ki yine:14:Onlar aramıyorsa kaynananı arıcaksın anne yeter vaktimiz daraldı çıkartmamız lazım gelip bizimkilerle konuşun bu konuyu çıksın artık diceksin kuzucum

Yine ne oldu kuzum ya niye tartıştınız ki yine:14:Onlar aramıyorsa kaynananı arıcaksın anne yeter vaktimiz daraldı çıkartmamız lazım gelip bizimkilerle konuşun bu konuyu çıksın artık diceksin kuzucum
büşrammmm:21::21:aradım ogun dedım kadın benımle haledıyoo guyaaa

dün aşkımlaa evımızee gıttık halletık sevgımızz ustesınden gelıyo :1::1:ama ıstee aıle sorunlarından dolayı tartsyrzz :25::25:
ama artık umursamıycammm bugun gelıp cıkartcaklardıııı bıde buzdolabı kanepeler ve fırınn ablamın evındee onun bos bı odası vardı alıp oaraya getrmsılerdııı onlarda gıtcegıı ıcın buyuk araba lazımmm ama malsefff bugundee gelmıyolarmsss ama artık umursamıyrmmm dedımm nezaman gelıp alıyosanz alınnn surda 12 guncukkk kalmısss strest stresttt büşüm yaaaa

sen naptn kuuzummm yerlestrdın mıı evınıı bıtanemmm:21::21:

dün aşkımlaa evımızee gıttık halletık sevgımızz ustesınden gelıyo :1::1:ama ıstee aıle sorunlarından dolayı tartsyrzz :25::25:
ama artık umursamıycammm bugun gelıp cıkartcaklardıııı bıde buzdolabı kanepeler ve fırınn ablamın evındee onun bos bı odası vardı alıp oaraya getrmsılerdııı onlarda gıtcegıı ıcın buyuk araba lazımmm ama malsefff bugundee gelmıyolarmsss ama artık umursamıyrmmm dedımm nezaman gelıp alıyosanz alınnn surda 12 guncukkk kalmısss strest stresttt büşüm yaaaa

Boşver kuzum üzmeyin bizde başkalarının yanında bu dönemlerde geriliyoruz.Ben kabul ediyorum çok sinirliyim hemen parlıyorum.Oda bir yere kadar dayanıyor tabi tartışıyorz.Sonra başbaşa kalınca bizim sorunumuz başkaları aşkım yalnızken hiç derdimiz yok az kaldı sıkalım dişimizi diyor.Sizin içinde öyle canım sık dişini biraz daha...En kötü ihtimal haftasonu çıkar kuzum merak etme sen :55:

Valla kuzum tam olarak yerleşmedi kıyafetlerimiz ortalarda kaldı asamadık daha.Nevresimleri yıkamam lazım.Haftasonu gidip halledicem onlarıda.Bizimki zaten yerleşti şimdiden eve çok harika bir şey bu diyor:1:Düğüne kadar kendi evimizde kalıcak yani.

Sevindim canim aranizda hallettiginize. Basbasa kalinca bak nasilda cozuyorsunuz herseyi guzel guzel. Eninde sonunda hersey yoluna girecek siz birbirinizi kirmayin. Kayinvalideyi de salla ( sinirlendim bende senin kayinvalideye goren komsu oglu evleniyor der). Siz sevginize zarar vermeyin 12 gun sonra evlenip kari koca olup birbirinize kalacaksiniz bunu hic unutma ...
Benimde 10 gun kaldi ama grip oluyorum galiba stresden vücud direnci filan kalmadi . Bende bugun Ankaraya geldim son dugun islerini halletmeye az kaldi umarim hepsi biter guzel guzel

boşver kuzum üzmeyin bizde başkalarının yanında bu dönemlerde geriliyoruz.ben kabul ediyorum çok sinirliyim hemen parlıyorum.oda bir yere kadar dayanıyor tabi tartışıyorz.sonra başbaşa kalınca bizim sorunumuz başkaları aşkım yalnızken hiç derdimiz yok az kaldı sıkalım dişimizi diyor.sizin içinde öyle canım sık dişini biraz daha...en kötü ihtimal haftasonu çıkar kuzum merak etme sen :55:

Valla kuzum tam olarak yerleşmedi kıyafetlerimiz ortalarda kaldı asamadık daha.nevresimleri yıkamam lazım.haftasonu gidip halledicem onlarıda.bizimki zaten yerleşti şimdiden eve çok harika bir şey bu diyor:1:düğüne kadar kendi evimizde kalıcak yani.

büşrammmmmm canım arkadasımmm benım:21::21:
Dün k.v.aradı dedı bugun ceyızı almaya gelıyoz:1::1:nişanlımın dayısı kanser suan baya bı ılerlemss yatyorms oyuzden annesı demıs anneme kara kara yanıyoz dıye...ben bıraz bencıllık yaptım sanırım:25::25:dun kına malzemelrını halletık bıde kına yuzuguuu aldılar...cumartesıde gıdıp ceyızımızı yerlestrcez kuzummm...onun kokusunu dun evımızdee ıcımee cektım yırım onu bennn busummmmmm:9::9:

sevindim canim aranizda hallettiginize. Basbasa kalinca bak nasilda cozuyorsunuz herseyi guzel guzel. Eninde sonunda hersey yoluna girecek siz birbirinizi kirmayin. Kayinvalideyi de salla ( sinirlendim bende senin kayinvalideye goren komsu oglu evleniyor der). Siz sevginize zarar vermeyin 12 gun sonra evlenip kari koca olup birbirinize kalacaksiniz bunu hic unutma ...
Benimde 10 gun kaldi ama grip oluyorum galiba stresden vücud direnci filan kalmadi . Bende bugun ankaraya geldim son dugun islerini halletmeye az kaldi umarim hepsi biter guzel guzel

tatlımmmm saol:21::21:aynen dedıgın gıbı onlar yanımızda olduktan sonra asamycagımzzz hıc bı engell yokkk

bende senın gıbıyımmm kuzummm grıbımmm ayrıca bıde cıldım fena olduu tatlım strestennn hayrlısıylaa atlatıppp kocişlerimizee kavusalmmm musmutluu olalımmmm:21::21:

Melodi(büşracım)veee arzummmmmmmmm nırılerdee kaldınızzzz :21::21:fıstıklarımmm umarım herseycıklerr yolundadırrrrrrrrrrrr

büşrammmmmm canım arkadasımmm benım:21::21:
Dün k.v.aradı dedı bugun ceyızı almaya gelıyoz:1::1:nişanlımın dayısı kanser suan baya bı ılerlemss yatyorms oyuzden annesı demıs anneme kara kara yanıyoz dıye...ben bıraz bencıllık yaptım sanırım:25::25:dun kına malzemelrını halletık bıde kına yuzuguuu aldılar...cumartesıde gıdıp ceyızımızı yerlestrcez kuzummm...onun kokusunu dun evımızdee ıcımee cektım yırım onu bennn busummmmmm:9::9:

tatlımmmm saol:21::21:aynen dedıgın gıbı onlar yanımızda olduktan sonra asamycagımzzz hıc bı engell yokkk

bende senın gıbıyımmm kuzummm grıbımmm ayrıca bıde cıldım fena olduu tatlım strestennn hayrlısıylaa atlatıppp kocişlerimizee kavusalmmm musmutluu olalımmmm:21::21:

Canımmm hadi gözüün aydın bak çıkmış çeyizinde:16::16:kına yüzüğü ne tatlım ya bilmiyorum ben öyle bir şey:6::6::6:
Bu arada hepimiz aynıyız yorgunluk ve grip var bendede korkuyorum hasta olcam diyee:5::5:

Bu arada gelinliğim hala hazır değil dün teslim almaya gittik ama yine yapamamış kızlarrr bıktım yaaa:14::14:

canımmm hadi gözüün aydın bak çıkmış çeyizinde:16::16:kına yüzüğü ne tatlım ya bilmiyorum ben öyle bir şey:6::6::6:
Bu arada hepimiz aynıyız yorgunluk ve grip var bendede korkuyorum hasta olcam diyee:5::5:

Bu arada gelinliğim hala hazır değil dün teslim almaya gittik ama yine yapamamış kızlarrr bıktım yaaa:14::14:

tatlışımmmmmmm saollll:16::16:kına yuzugu kına gecesınde kına yakılırken gelının parmagına takılır ve bırde sut hakkı olarak altın konur avcunaaa kuzucukkkkkk

sıkmaa o guzell canınııı yetıscekk allahınn ıznyleee tamammı balımm benım:21::21:yetıscekk ve senn prensesler gıbı olcannn

Canımmm hadi gözüün aydın bak çıkmış çeyizinde:16::16:kına yüzüğü ne tatlım ya bilmiyorum ben öyle bir şey:6::6::6:

18 günde neler hallolur cnm sıkma canını tecrübeliyim ayıptır söylemesi:9::9:gelinliğin yetişir cnm:34: bende kaç sefer gidip gelmiştim strese giriyor insan ister istemez:31:

arkadaşlar cok heycanlı :))

herkesin çok az günü kalmış
Bu arada ben düğün günü regli olabilirim kara kara düşünüorum geciktirici kullanınca çok şişkinlik olur mu?

tatlışımmmmmmm saollll:16::16:kına yuzugu kına gecesınde kına yakılırken gelının parmagına takılır ve bırde sut hakkı olarak altın konur avcunaaa kuzucukkkkkk

sıkmaa o guzell canınııı yetıscekk allahınn ıznyleee tamammı balımm benım:21::21:yetıscekk ve senn prensesler gıbı olcannn

o küçük altın bizdede var ama kına yüzüğü diye bir şey duymadım hiç değişikmiş ne güzel:1:

18 günde neler hallolur cnm sıkma canını tecrübeliyim ayıptır söylemesi:9::9:gelinliğin yetişir cnm:34: bende kaç sefer gidip gelmiştim strese giriyor insan ister istemez:31:

Sağol canım dün gittim tekrardan oldu bu defa ama askılarıını beğenmemiştim onu yapıcaklar bende bugün gidip alıcam inş artık:1:

Bu arada ben düğün günü regli olabilirim kara kara düşünüorum geciktirici kullanınca çok şişkinlik olur mu?

şişkinlik mi yapıyormuşşş bende kullanmayı düşünyordum ama bu yönünü bilmiyordum:2:

canım şişkinlik yapıyomuş ve bir sonraki regl döneminde çok ağrılı geçiyomuş daha önce kullanıcakken araştırmıştım ama hiç kullanmadım

29 eylül'de evleniyorum bende. Maalesef benimde regl zamanıma denk geliyor. Ben kullanacağım geciktirici. Daha önce kullanmıştım tatile giderken. Şişkinlik yapmadı. Bir sonraki adetim de her zamankinden daha sancılı geçmedi. Ama ilacı kullandığım süre boyunca şiddetli yumurtalık ağrısı çektim. Hareketlerini kısıtlamıyor ama ağrı yani. Bünyeden bünyeye fark eder tabi de, ben kullanacağım yani.

GÜNAYDIN KIZLARRR

BIRAZ UZGUNUM ASLINDA BENCILLIKMI YAPIYORUM BILMIYORUM NİŞANLIMIN BABASI YOK GECEN AY ANNANESINI KAYBETTI EN YAKIN OLARAK DAYISI VAR YALNIZ DAYISIDA LENFOMA KANSERI
1 HAFTADIR YATIYORDU DUN GECEDE HASTANEYE KALDIRMISLAR..:53::53:
RABBIM DAYIMIZI AILESINE ESINE VE COCUKLARINA BAGISLASIN CUNKU GERCEKTEN COK GENÇ ALLAH KORUSUN BIRSEY OLURSA DUGUNUMUZ IPTAL OLABILR MI KIZLAR 9 GUNUMUZ KALDI EVIMIZ DIZILDI:59::59:
TABIKI MEVLAM HAKKIMZDAN HAYRLISI NEYSE ONU NASP ETSIN HEPIMIZE...
KAFAM COK KARISIK ACABA NOLCAK DIYE:58::58::58:

büşrammmmmm:25::25:

29 eylül'de evleniyorum bende. Maalesef benimde regl zamanıma denk geliyor. Ben kullanacağım geciktirici. Daha önce kullanmıştım tatile giderken. Şişkinlik yapmadı. Bir sonraki adetim de her zamankinden daha sancılı geçmedi. Ama ilacı kullandığım süre boyunca şiddetli yumurtalık ağrısı çektim. Hareketlerini kısıtlamıyor ama ağrı yani. Bünyeden bünyeye fark eder tabi de, ben kullanacağım yani.

of yaa aynı dertten bende müzdaripim araştırdım da birazda korktum yanii benimde tam düğün günüme denk geliyo hadi düğünü kurtarsam balayında kesin denk gelicek yanii kaçış yokk :26: var mı bildiğiniz az yan etkisi olan bi geciktirici ya bide araştırırken bişey daha gördüm ne derece etkili bilmiyorumda adet erken getirici varmış bilen kullanan var mı? :15:

of yaa aynı dertten bende müzdaripim araştırdım da birazda korktum yanii benimde tam düğün günüme denk geliyo hadi düğünü kurtarsam balayında kesin denk gelicek yanii kaçış yokk :26: var mı bildiğiniz az yan etkisi olan bi geciktirici ya bide araştırırken bişey daha gördüm ne derece etkili bilmiyorumda adet erken getirici varmış bilen kullanan var mı? :15:

bende aynen öyle denk gelecek ilaç aldım ben kullanacam yapacak birşey yok bende korkuyorum ama gelinlikle rahat olmamki:(

Back