- 4 Şubat 2013
- 246
- 0
kaşarlı simit miiiiii???? çok fena aklım takıldı şimdi...gelde simit bul şimdi bulabilirsen..
:))) afiyet olsunnn. gece uykusu sorunu olan bi ben sanıyordum ama bi çok arkadaş da bundan muzdarip sanırım :)
ben ağzım kuruyarak uyanıyorum sanki günlerdir su içmemişim.
gece ağız kuruluğuyla uyanmak gün içerisinde aldığımız sıvının bebeğe yetmemesi anlamına geliyor. O nedenle napıyoruz en az 2 lt su içiyoruz.
gece ağız kuruluğuyla uyanmak gün içerisinde aldığımız sıvının bebeğe yetmemesi anlamına geliyor. O nedenle napıyoruz en az 2 lt su içiyoruz.
:))) afiyet olsunnn. gece uykusu sorunu olan bi ben sanıyordum ama bi çok arkadaş da bundan muzdarip sanırım :)
ben ağzım kuruyarak uyanıyorum sanki günlerdir su içmemişim.
kızlar ben size birşey soracam ben bugün tam 5 haftalık gebeyim dr. keseyi görmedi :44: normal mi bu vede kaçıncı haftada net görülür benimle aynı olan arkadaşlar gördüler mi keseyi
Ya ben uyku konusunda kendime nazar ettim sanırım çok güzel uyuyordum bol bol 2 gündürt tırt :) Su konusunda bende aynıyım ya ağzımı musluga dayasam kanmam :))
Ya ben uyku konusunda kendime nazar ettim sanırım çok güzel uyuyordum bol bol 2 gündürt tırt :) Su konusunda bende aynıyım ya ağzımı musluga dayasam kanmam :))
offf 2.5 litreyi geçiyo hala daha kuru oluyo...gece ağız kuruluğuyla uyanmak gün içerisinde aldığımız sıvının bebeğe yetmemesi anlamına geliyor. O nedenle napıyoruz en az 2 lt su içiyoruz.
ne sormuştun canm görmedim galiba???:44:kimseden cvp yok
kızlar bir de benim kan değerim (adet olmam gereken tarih 27 ocaktı) 28inde kan testi yaptırdım ve 2023 çıktı hcg. bana yüksek gibi geldi iki tane birden geliyor olabilirler mi acaba:))))))) bizde endişe merak bitmez, hamile miyim, kese göründü mü, kalbi atıyo mu, tek mi çift mi, cinsiyeti ne, ne zaman doğacak,vs.............. :))
evde uyku yok ama işe gelince bi uyuyasım geliyooooooooooooooo :) arkadaşlar hasta güvercin gibi bakıyorsun diyolar :)))
canım 5 te benimde göremedi 6 da gördü. Sorun yapma sakın haftaya git inşallah görürsün keseciğini.
benimde su değil de yemek yesem de midem de bir kazınma bir kazınma sanki hiçbirşey yememişim. Eşim çok gülüyor evde bana. Dolabı açıyorum bakıyoruuuuuuuuuuum bakıyoruuuuuuuuuummm kapıyoruuuuuuuuuuuumm
Allah seni.
Aynen. Başımıza ne geliyorsa bu merağımızdan zaten.
İkizse de Allah bağışlasın ohhh. Ben hep ikizleri nasıl emziriyor anne nasıl yettiriyor kadıncağız onu düşünüyorum. Sürekli cok cok cok cok nereye kadar