Kemik ağrıları var mı? Üşütmüş gibi ? ben öyle dolaşıyorum da halsiz devamlı
yok canım öyle değil de sanki bulantılarım başlıycak gibi yemek yemem gerek ama dolaba gidiyorum bakıp kapatıp geri geliyorum.canım istemiyor sanki yesem çıkarcam gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kemik ağrıları var mı? Üşütmüş gibi ? ben öyle dolaşıyorum da halsiz devamlı
evdeyiz canım bugün hiç dışarı çıkmayı canım istemedi.canım bişey yapmak istemiyor bir kanepeden kalkıp diğerine yatıyorum...sen naptın aldın mı taytlarını?
yok canım öyle değil de sanki bulantılarım başlıycak gibi yemek yemem gerek ama dolaba gidiyorum bakıp kapatıp geri geliyorum.canım istemiyor sanki yesem çıkarcam gibi.
Herkesin doktorunun konuşması ve hastasına yaklaşımı farklı . Sen sadece kendi doktorunun dediğini düşün benimde 5mm ama allah ın izni ile büyüyecek o kesecikler. Sen şimdi cumayı bekle. Hepimizin döllenme durumuda kese büyüklüğümüzde farklı. Cuma günü kesenin büyüdüğünü görünce hepten rahatlayacaksın.
merhaba arkadaşlar bende 5. haftamdayım 2 gün önce kesemide gördüm çok şükür ama ara sıra sanki adet olcakmışım gibi tatlı bir ağrı hissediyorum acaba oluyomuyum diye endişeleniyorum sizlerdede oluyormu....
Süpersin ya güldürdün ben :) İyi yapmışsın
Hoşbuldum canım Alışverişeydim tayt giyme izni çıktıya caymasın diye hemen saldırdım :)))
tayat gibisi var mı ya...iyi yapmışsın tatlım..fırsat bu fırsat ne istiyorsak yapma zamanı..şunun şurasında 8 ayımız var
Aldım valla sıcak sıcak rahat rahat oturuyorum Ya benimde canım bişey yemek istemiyor
Hoşgeldin cnm çok iyi yapmışsın. Zaman bizim zamanımız herşeyimizi kabul edecekler :):):)
iştahsızlık sorunumuz ortak sanırım bi çogumuzla, sırf aç kalınca daha çok midem bulanıyo diye yedim öğlen yemeğini. sürekli mide bulantısı kötü ama bunun onun büyümesinden kaynaklandığını düşünmek içime su serpiyo :)))
merhaba,
endişelenme gayet normal bende de var. Ağrıdıkça bebek rahime yerleşiyormuş. öle diyorlar.
Aynen canım her acıya katlanıyorum valla gece uyutmadı yine beni sıpa kasık ağrısından ama Rabbime şükürler olsunki bugün daha iyiyim
Tek sorunum canımın hiçbirşey istememesi ama az önce birden kaşarlı simit düştü aklıma öğlenimi onla geçiştirdim
Öyle bir büyüyoki hemde şaşırtıyo insanı geçen hafta çarşamba gitmiştim ben 5 mm di kese. Bugün 2,17mm olmuş 1 haftada çok değişebiliyo hiç bişi için erkenden umudunuzu kırmayın. Bende kese baya büyümüş bebiş net belli olur diyodum ama çok minicik nokta gibi gözüküyo.
Aynen canım her acıya katlanıyorum valla gece uyutmadı yine beni sıpa kasık ağrısından ama Rabbime şükürler olsunki bugün daha iyiyim
Tek sorunum canımın hiçbirşey istememesi ama az önce birden kaşarlı simit düştü aklıma öğlenimi onla geçiştirdim