yaşasınnn çalışan anneler çoğunlukta, piskolojim bozulmıycak şimdi evde olup da miskin miskin yatmak vardı diye :)))
profil sayfamdaki kişisel bilgiler bölümündeki bebeğimin tahmini doğum tarihine girdim ve gebelik takvimim oluşmadı acaba başka ne yapmam gerek açıklamada başka bir şey yazmıyordu
Günaydın :) çoğunluk çalışıyoruz evet inşallah kolay hamilelik geçiririz de kızlar çalışmak sorun olmaz
gecen gün yedimben her akşam mutlaka bir bardak süt bir muz ve bir kivi yiyorum daha dogru evde meyve şimdilik bunlar var portakal falan tüketmeye çalışıyorum folik asiti alıyorum başkada bişey yapmıyorum
kızlar bende anemi (kansızlık,demir eksikliği ) ilaç kullanıyodum hamileligi örenince bıraktım ilacı devam etsemmi kansızlık zararlımı bebege ??
bende normal süt alıyorum bunun sakıncası olur mu ki?bi kısmını kaynatıp yoğurt mayalıyorum.bi kısmınıda peynir yapıyorum ama peynir yapılan süt kaynamıyor mecburen çünkü kaynayan süt peynir olmuyo.sanırım bu zararlı doktora gidince sormayı unuttum.şimdi napıcağımı bilmiyorum.
Bende de kansızlık var canım ama ilaç kullanmadım. keçiboynuzu pekmezi yada siyah kuru üzüm kan yapıyor . Doktora sorana kadar şimdlik bunları tüketebilirsin. Herşeyin doğal olanı en güzeli. yalnız 3, aydan sonra doktor folbiol yerine elevit veriyorlar. belki sana bunu daha erken verebilir.
canım ben çalışmıyorum ama yine de yatamıyorum saat gibi kalkıyorum.
başlamaz mı ya,süründürüyor valla beni.gün boyu midem allak bullak dolaşıyorum,bişey yiyesim gelmiyor,kilo alıcam derken vericem galibaeşime önceki gün akşam bu hamilelik de ne zor şeymiş ya dedim.verdiği cevap şu: sen istedin yani onun için olsa da olur olmasa da olur.mide bulantım olmadığı zamanlar en iyi zamanlarım
dün akşam hamile olduğumu öğrendim ya bugün şu saat oldu adepte olamadım işime aklım fikrim şimdiden bebekte :) işten kovulacağım bu gidişle :) ne garip sizdede oluyomu şimdiden içimde hissediyorum
bende normal süt alıyorum bunun sakıncası olur mu ki?bi kısmını kaynatıp yoğurt mayalıyorum.bi kısmınıda peynir yapıyorum ama peynir yapılan süt kaynamıyor mecburen çünkü kaynayan süt peynir olmuyo.sanırım bu zararlı doktora gidince sormayı unuttum.şimdi napıcağımı bilmiyorum.
ay şöyle sen istedin diyorlarya erkekler kaçmanın yolunu çok iyi biliyolar... ama kaçmaz kaldı 8 ay :) sonra görcem ben onları:)) benim eşim demiyor ama arkadaşım doğum yaptı 5 aylık bebeği var bebek ağladıkça eşi anneye atıyo sen istedin diye böle kafa göz dalasım geliyo:))
Süt kaynatılarak yapılan peynir tarifleri de var ya da peynir yapıldıktan sonra kaynatılıyor.
Çok dikkat et kaynamasına, hastalık kaparsın.. Biz köyden peynir alırken mutlaka yapılışını da sorarız,çok azda olsa kaynaması lazım.
hıım olabilir,ben de aslında onun için bekliyorum,yani karından görünür hale gelene kadar gitmek istemedim,alttan baktırmak zor geliyor,acı çekiyorum resmen
artık gına geldi bunları yemekten ama napim bebiş için katlancaz artık uff
anladım canım bi daha kaynatarak yapıcaz artık napalım?ya da sütçüye artık ben almıcam dicem pazstörizeye dönücem.
en azından yoruldun mu kıvrılırsın bir köşeye canım ya, hakikaten madem çalışmıyorsun bu saatte ne işin var yahu ayakta :))
kızlar benim inanılmaz belim ağrıyo ya kaç haftadır yani hamilelik başlangıcından beri diyebilirim, adet olcakmış gibi değişik bir ağrı, sırtıma vuruyo, sizin var mı böyle bir şikayetiniz