2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın bütün anne adayları bebelerini sağlıkla kucağına alır inş.
bugün 2. hcg testimi yaptıracağım bakalım ikiye katlanmışmı değerlerim çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyoruz bebişimizi....
herkese mutlu gunler diliyorum :)

evet canm gerçekten çok zor tüp bebekle bebişine sahip olmak herkesin başına gelmediğinden etrafaki kimse seni anlamyı anlamaya çalışmıyo kendini öyle bi soyuluyosunki en yakınındakiler bile sana uzak oluyo hemen bi arayışlar içerisine giriyosun.. bizim diğer topik sayesinde ben bu yolda bi çok bilgi aldım ve inan en yakınımdan bile çok anladılar beni çünkü kendileri o zorluğu biliyolar...
Rabbim yinede tez zamanda kavusturdu beni umarım gebeliğimde doğumla sonuçlanır.. heğ bunun için sağlıklı hayırlı evlat olması için dua ediyorum tabii bebiş isteyenleride eksik etmiyorum dualarımda..
senin içinde olumlu olmasına sevindim canm ama napcan işte herkesin bi sınavı var dediğin gibi Rabbim ol dedimi neler olmuyoki

günaydın bayanlaarr , yine uykulu ve uyunası bir iş sabahında birlikteyiz :)) bişey sorcam, beslenmenizde neler değişti, bebişler için neler yiyip içiyorsunuz?

Benim mide problemim var o yüzden 2-3 sabahtır bal-yumurta sarısı süt içiyorum. Çiğ yumurta sarısı zararlı mıdır sizce?

Çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah hepimize sağlıkla huzurla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Çok dikkat et kendine, ağır hareketler yap, ani hareketlerden uzak dur belki bir faydası olur

günaydıınn, bende ekim annesiyim dün akşam hamile olduğumu öğrendim, bambaşka bi duygu, çok duygusalım şu an çoook.

Günaydın:)
Benim doktorum hamilelikte tatlı, kızartma, abur cubur gıdalara karşı ve aşırı, hızlı kilo almamam konusunda da beni uyarıyor. et, balık, sebze, süt yumurta, tahıllı ekmek ve meyve şeklinde beslenmeye çalışıyorum. çiğ yumurtayı doktoruna bir sor istersen, zararlı olabilir.

günaydıınn, bende ekim annesiyim dün akşam hamile olduğumu öğrendim, bambaşka bi duygu, çok duygusalım şu an çoook.
günaydın canm hayırlı olsun bebişin inş. sağlıkla kucağına alırsın... ne güzel yeni evlenmişsin ve hemen hamile kalmışsın:))

çiğ olan herşey zararlı bir daha yapmamanı tavsiye ederim.

ekim annelerinden çalışan mı daha fazla ev hanımı mı bayanlar, çalışıyor musunuz, ev hanımımısınız?

eczanede çalışıyorum... evimde hemen arka sokakta

asıl biz bebişlerimiz gelince kimlere nasıl bırakıcaz :))

ananesine bıyakcam melegimi teyzesiyle beraber bakcaklar

mide bulantınız başladı mı

daha kahvaltı yapmadım ve midem bulanıyo resmen ama kusturcak derecede degil böle oluyo gün içinde devamlı

bnde o kadar hemen heveslenmeyin falan dedimki kimse takmıyo resmen beni hamileyim arkadaş kötü düşünmek yok

sağol canım, doktora gitmeme daha var o yüzden şimdilik yemeyi kessem iyi olur sanki. Ben de sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, tatlı hiç canım çekmiyo zaten bir akşam sebze bir akşam et şeklinde gidiyoruz şimdilik.

Tavuklar 21 günde büyüdüğü için tavuk zararlı diye duymuştum o yüzden ona karşı da biraz şüpheliyim, yiyomusunuz bayanlar?

yaşasınnn çalışan anneler çoğunlukta, piskolojim bozulmıycak şimdi evde olup da miskin miskin yatmak vardı diye :)))

bende normal süt alıyorum bunun sakıncası olur mu ki?bi kısmını kaynatıp yoğurt mayalıyorum.bi kısmınıda peynir yapıyorum ama peynir yapılan süt kaynamıyor mecburen çünkü kaynayan süt peynir olmuyo.sanırım bu zararlı doktora gidince sormayı unuttum.şimdi napıcağımı bilmiyorum.

gecen gün yedim ben her akşam mutlaka bir bardak süt bir muz ve bir kivi yiyorum daha dogru evde meyve şimdilik bunlar var portakal falan tüketmeye çalışıyorum folik asiti alıyorum başkada bişey yapmıyorum

kızlar bende anemi (kansızlık,demir eksikliği ) ilaç kullanıyodum hamileligi örenince bıraktım ilacı devam etsemmi kansızlık zararlımı bebege ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…