- 25 Eylül 2012
- 360
- 16
kizlarrr ben de katildim araniza ...
hoşgeldin canım,kimse kalmadı ama,yarın kaynaşırsın kızlarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlarrr ben de katildim araniza ...
canımmm...Allah en kısa sürede sen ve senin gibi melek isteyenlerin kucağını doldursun inşallah..
gerçekten zor canım..benimde kardeşimde resiplokal translokasyon vardı..pgt falan derken zor bir süreçten sonra tüp bebekle aldı bebeğini kucağına..ondan biliyorum zor..ama moral ve inanç çok önemli..
bende kanda phtılaşma var..sizin kadar zor olmasada kolay olmadı oğluşumu kucağıma almak..bir kayıp yaşadım..İşte herşeyin bir zamanı var..Rabbim ol dediğinde oluyor..
umarım bizler hayırlısıyla alırızı kucağımıza bebişlerimizi..dileyen tüm kadınlarında evlat hasretini duyar rabbim ve tez vakitte nasip eder inşallah...amin..
Merhabalar ben de 6hafta 1gunluk hamileyim 3gun önce kanamam oldu doktora gittik kalp atışları yavas görünüyor dedi üzüldük baya sonra bugün tekrar bı doktora göründüm gayet normal gözüküyor dedi gelişiminde iyi imiş allahım sağlıklı sekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah hep dua ettim çok şükür allahım
günaydın bayanlaarr , yine uykulu ve uyunası bir iş sabahında birlikteyiz :)) bişey sorcam, beslenmenizde neler değişti, bebişler için neler yiyip içiyorsunuz?
Benim mide problemim var o yüzden 2-3 sabahtır bal-yumurta sarısı süt içiyorum. Çiğ yumurta sarısı zararlı mıdır sizce?
günaydın canm hayırlı olsun bebişin inş. sağlıkla kucağına alırsın... ne güzel yeni evlenmişsin ve hemen hamile kalmışsın:))günaydıınn, bende ekim annesiyim dün akşam hamile olduğumu öğrendim, bambaşka bi duygu, çok duygusalım şu an çoook.
günaydın bayanlaarr , yine uykulu ve uyunası bir iş sabahında birlikteyiz :)) bişey sorcam, beslenmenizde neler değişti, bebişler için neler yiyip içiyorsunuz?
Benim mide problemim var o yüzden 2-3 sabahtır bal-yumurta sarısı süt içiyorum. Çiğ yumurta sarısı zararlı mıdır sizce?
günaydıınn, bende ekim annesiyim dün akşam hamile olduğumu öğrendim, bambaşka bi duygu, çok duygusalım şu an çoook.
çiğ olan herşey zararlı bir daha yapmamanı tavsiye ederim.
ekim annelerinden çalışan mı daha fazla ev hanımı mı bayanlar, çalışıyor musunuz, ev hanımımısınız?
asıl biz bebişlerimiz gelince kimlere nasıl bırakıcaz :))
mide bulantınız başladı mı
benimde öyle korkularım olduğu için herkesi korkuttum doğana kadar kimse inanamıcak bende eşimden daha bir havalarda olmasını beklerdim ama sanki hiç hamiş değilmişim gibi herhalde daha yeni olduğu için böyleler
Günaydın:)
Benim doktorum hamilelikte tatlı, kızartma, abur cubur gıdalara karşı ve aşırı, hızlı kilo almamam konusunda da beni uyarıyor. et, balık, sebze, süt yumurta, tahıllı ekmek ve meyve şeklinde beslenmeye çalışıyorum. çiğ yumurtayı doktoruna bir sor istersen, zararlı olabilir.
sağol canım, doktora gitmeme daha var o yüzden şimdilik yemeyi kessem iyi olur sanki. Ben de sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, tatlı hiç canım çekmiyo zaten bir akşam sebze bir akşam et şeklinde gidiyoruz şimdilik.
Tavuklar 21 günde büyüdüğü için tavuk zararlı diye duymuştum o yüzden ona karşı da biraz şüpheliyim, yiyomusunuz bayanlar?
sağol canım, doktora gitmeme daha var o yüzden şimdilik yemeyi kessem iyi olur sanki. Ben de sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, tatlı hiç canım çekmiyo zaten bir akşam sebze bir akşam et şeklinde gidiyoruz şimdilik.
Tavuklar 21 günde büyüdüğü için tavuk zararlı diye duymuştum o yüzden ona karşı da biraz şüpheliyim, yiyomusunuz bayanlar?
yaşasınnn çalışan anneler çoğunlukta, piskolojim bozulmıycak şimdi evde olup da miskin miskin yatmak vardı diye :)))
günaydıınn, bende ekim annesiyim dün akşam hamile olduğumu öğrendim, bambaşka bi duygu, çok duygusalım şu an çoook.