2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
: valla bende ters tepti bu hamişlik normalde çok fazla alınganımdır kaçtır cvp alamadım yinede alınmadım uykucuyumdur az uyur oldum :) pozitif oldum resmen

öyle canım bendede fazla belirti yok.zaten ben nazlı biri de değilim tazı gibiyim maaşallah

mide bulantınız başladı mı

başlamaz mı ya,süründürüyor valla beni.gün boyu midem allak bullak dolaşıyorum,bişey yiyesim gelmiyor,kilo alıcam derken vericem galibaeşime önceki gün akşam bu hamilelik de ne zor şeymiş ya dedim.verdiği cevap şu: sen istedinyani onun için olsa da olur olmasa da olur.mide bulantım olmadığı zamanlar en iyi zamanlarım

öyle canım bendede fazla belirti yok.zaten ben nazlı biri de değilim tazı gibiyim maaşallah

maaşşallah de canım bende bugün öyle dedim öğür öğür canım çıktı tabi ben alışkınım ne zaman arabaya binsem öğürdüğüm için alışkınım çok zor olmuyor :

o tabi içinde hissedemediği için öyle geliyor bir doğsunda ozaman görürüm ben onu

benimki hala inanamıyor zaten,ben çocuğu görmeden inanmam diyordu ilk zamanlarda ama şimdi yavaş yavaş alışmaya başladı

benimde öyle korkularım olduğu için herkesi korkuttum doğana kadar kimse inanamıcak bende eşimden daha bir havalarda olmasını beklerdim ama sanki hiç hamiş değilmişim gibi herhalde daha yeni olduğu için böyleler

ultrason kağıdında kese boyu 9.3 mm yazıyor doktor bana 2-3 haftalıksın dedi.bu işte bi yanlışlık var sanırım tekrar gideyim beri ben:)pazartesi gitmiştim

Merhabalar ben de 6hafta 1gunluk hamileyim 3gun önce kanamam oldu doktora gittik kalp atışları yavas görünüyor dedi üzüldük baya sonra bugün tekrar bı doktora göründüm gayet normal gözüküyor dedi gelişiminde iyi imiş allahım sağlıklı sekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah hep dua ettim çok şükür allahım

kızlar benim son adet tarihime göre hesaplayınca bebeğim şuan 5+5 ama doktorun ultrasonda baktığına göre ise 5+2 hangisini esas alcam ben?

son regl tarihinizi dikkate alın, dr a her zaman onu söyleyin. ultrasondaki tahmini günüdür. dr unuz değerlendirmesini kendi yapar.

Aminnn inşallah canım ne olursa olsun hiçbir zaman strese girme bebişin daha çok etkilenir.bol bol dua edip hayırlsını istiyeceğiz inşallahta sağlıkla alıcağız kucağımıza

arkadaşlar, belirtiler için daha erken, b hcg değerleriniz yükseldikçe belirtiler de artacaktır. kalp atışını aldıktan sonra bulantılarda hızlı bir artış oluyor. hiç bulantısız geçirenler de oluyor tabii.

benim de şu an tek hamilelik belirtim, regl olmamam...
ben bulantılara razıyım. bebeğin sağlıklı gelişiminin de bir belirtisi o. ben ilk gebelikte kalp atışı durduğu için bebeği kaybetmiştim, kalbi durduğunda belirtiler azalıyor hemen. ben bulantılar gitti sanmıştım, oysa bebek gitmiş.
her yediğinizi çıkarır hale gelirseniz, mutlaka dr a gidin. onların kontrolünde olun, gerekirse serumla destekliyorlar.

ekim anneleri için bu tür sorunlar henüz olmaz ama aklınızda bulunsun bunlar. bulantılar daha ileri dönemlerde şiddetleniyor.

kalp atışlarını duydunuz mu?ne güzel.ben de 6+1 deyim ama daha doktora gitmedim,gidince hem keseyi görürüz hem de kalp atışlarını duyalım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…