- 27 Nisan 2012
- 978
- 0
: valla bende ters tepti bu hamişlik normalde çok fazla alınganımdır kaçtır cvp alamadım yinede alınmadım uykucuyumdur az uyur oldum :) pozitif oldum resmen
mide bulantınız başladı mı
öyle canım bendede fazla belirti yok.zaten ben nazlı biri de değilim tazı gibiyim maaşallah
başlamaz mı ya,süründürüyor valla beni.gün boyu midem allak bullak dolaşıyorum,bişey yiyesim gelmiyor,kilo alıcam derken vericem galibaeşime önceki gün akşam bu hamilelik de ne zor şeymiş ya dedim.verdiği cevap şu: sen istedin yani onun için olsa da olur olmasa da olur.mide bulantım olmadığı zamanlar en iyi zamanlarım
maaşşallah de canım bende bugün öyle dedim öğür öğür canım çıktı tabi ben alışkınım ne zaman arabaya binsem öğürdüğüm için alışkınım çok zor olmuyor:
inşallah bende hiç olmaz canım bakalım artık.
o tabi içinde hissedemediği için öyle geliyor bir doğsunda ozaman görürüm ben onu
benimki hala inanamıyor zaten,ben çocuğu görmeden inanmam diyordu ilk zamanlarda ama şimdi yavaş yavaş alışmaya başladı
ultrason kağıdında kese boyu 9.3 mm yazıyor doktor bana 2-3 haftalıksın dedi.bu işte bi yanlışlık var sanırım tekrar gideyim beri ben:)pazartesi gitmiştim
kızlar benim son adet tarihime göre hesaplayınca bebeğim şuan 5+5 ama doktorun ultrasonda baktığına göre ise 5+2 hangisini esas alcam ben?
Merhabalar ben de 6hafta 1gunluk hamileyim 3gun önce kanamam oldu doktora gittik kalp atışları yavas görünüyor dedi üzüldük baya sonra bugün tekrar bı doktora göründüm gayet normal gözüküyor dedi gelişiminde iyi imiş allahım sağlıklı sekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah hep dua ettim çok şükür allahım
Merhabalar ben de 6hafta 1gunluk hamileyim 3gun önce kanamam oldu doktora gittik kalp atışları yavas görünüyor dedi üzüldük baya sonra bugün tekrar bı doktora göründüm gayet normal gözüküyor dedi gelişiminde iyi imiş allahım sağlıklı sekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah hep dua ettim çok şükür allahım
kızlar ultrason çıktılarımızı eklesek,ne dersiniz?
kalp atışlarını duydunuz mu?ne güzel.ben de 6+1 deyim ama daha doktora gitmedim,gidince hem keseyi görürüz hem de kalp atışlarını duyalım diye.
tahminimce vajinal ultrason ile görmüştür.