- 27 Nisan 2012
- 978
- 0
ben folik asit bir tane içiyorum az mı yani
benda jel kullanıyorum progestanla aynı görevde
folik asit 1 adet zaten.progestan 3 adet.ama benim lekelenmem falan yok neden verdim onu da anlamadım ya.evet çok stres yaptım dünden beri.
ama değerim artmış bugün kan testi ve idrar testi yaptılar bayağı detaylı.
5+4 olucak alttan bakmakla ısrarcı doktor ama ortam pek iç açıcı değil üstten bakıcak
folik asit 1 adet zaten.progestan 3 adet.ama benim lekelenmem falan yok neden verdim onu da anlamadım ya.evet çok stres yaptım dünden beri.
ama değerim artmış bugün kan testi ve idrar testi yaptılar bayağı detaylı.
5+4 olucak alttan bakmakla ısrarcı doktor ama ortam pek iç açıcı değil üstten bakıcak
ağrın varsa stresde çok zaten risk oluşturmasın diye genelde herkese veriyolar
aç mı gitmiştin benim sağlık ocağında yaptılar ayrıltılı tahlil onu götüreceğim ama özel hastaneye gideceğim para almak için niye isterler
benimde bugün 5+4 tü.kan değerim 3554 çıktı ama kese karnımdan göründü 5mm çıktı.
benimde bugün 5+4 tü.kan değerim 3554 çıktı ama kese karnımdan göründü 5mm çıktı.
ben alttan baktırma taraftarı değilim üstten baksın
canım özel hastanede tahlile para almıyolar.sadece muayene ücreti verdim 25 tl o kadar.bende özele gidiyorum.aç gittim su içmiştim sadece.ama aç mısın tok musun diye sormadılar bile.önemi yok yani.
evet öncekinde 2 kere alttan baktı çok sordum kendime mikrop kaptıdamı gitti diye o yüzden hep üstten
yooo ağrım yok canım.stres yaptım ondan sanırım.çünkü yan etkisi aşırı uyku yapıyo.beni uyutacak evham yapmiyim diye.bi de çok bulantı ve baş dönmesi yapıyomuş.gebelik koruyucu dedi bana destek hormonu dedi.zaten kutu da 30 tane var 10 günde biter.gece yatarken 2 adet sabah kalkınca 1 adet günde 3 tane.10 gün sonra kontrolüm var bidaha yazar mı bilmiyorum.
sen değerden endişe ediyordun ne güzel çıkmış
nasıl senin bugün 5+4 benim bugün 5+4 senin 5+6 olması gerekmiyor mu
evham yapma bende yaşıyorum o belirtileri çok sersemletiyo normal karşıla herşey yolunda:) midem hep çalkantılı hep uyku hali bazen çok fena bastırıcak bugün misafirimin yanında uyuyordum okadar yani:) baş dönmeside var bazen şiddetli bazen hafif:) stres yok:) biz hamileyiz:)) eşime öyle söylüyorum herşeyi yapabilirim ben hamileyim:))
yeni girenler hoşgeldiniz nete suskunsunuz
hayır ya 5+4 diye biliyom ben 28 aralık son adetim[/QUOT
ben her gün hesaplıyorum telefondan tarihe ii bak 28. günü sayıyorsun demi ben kesinlikle eminim
benim gittiğim hastane alıyor 35tl muayene kan tahlili de genel 25tl oluyor