2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben folik asit bir tane içiyorum az mı yani
benda jel kullanıyorum progestanla aynı görevde

folik asit 1 adet zaten.progestan 3 adet.ama benim lekelenmem falan yok neden verdim onu da anlamadım ya.evet çok stres yaptım dünden beri.
ama değerim artmış bugün kan testi ve idrar testi yaptılar bayağı detaylı.

folik asit 1 adet zaten.progestan 3 adet.ama benim lekelenmem falan yok neden verdim onu da anlamadım ya.evet çok stres yaptım dünden beri.

ağrın varsa stresde çok zaten risk oluşturmasın diye genelde herkese veriyolar

aç mı gitmiştin benim sağlık ocağında yaptılar ayrıltılı tahlil onu götüreceğim ama özel hastaneye gideceğim para almak için niye isterler

ağrın varsa stresde çok zaten risk oluşturmasın diye genelde herkese veriyolar

yooo ağrım yok canım.stres yaptım ondan sanırım.çünkü yan etkisi aşırı uyku yapıyo.beni uyutacak evham yapmiyim diye.bi de çok bulantı ve baş dönmesi yapıyomuş.gebelik koruyucu dedi bana destek hormonu dedi.zaten kutu da 30 tane var 10 günde biter.gece yatarken 2 adet sabah kalkınca 1 adet günde 3 tane.10 gün sonra kontrolüm var bidaha yazar mı bilmiyorum.

aç mı gitmiştin benim sağlık ocağında yaptılar ayrıltılı tahlil onu götüreceğim ama özel hastaneye gideceğim para almak için niye isterler

canım özel hastanede tahlile para almıyolar.sadece muayene ücreti verdim 25 tl o kadar.bende özele gidiyorum.aç gittim su içmiştim sadece.ama aç mısın tok musun diye sormadılar bile.önemi yok yani.

benimde bugün 5+4 tü.kan değerim 3554 çıktı ama kese karnımdan göründü 5mm çıktı.

daha düşükde çıkabilir ya doktor kafadan hesapladı 2 günde bir katlıyo gibi benim 4+4 de 1062 idi değer kese görünmüşya :) stres yapma artık önceki gebeliğimde 4500 dü 5+1 kese görünmedi 7+1 de de 5 haftalık görünüyodu gelişmemişti kürtaj oldum değerler düşmüştü bir artış varsa e bebekte görünüyo:) rahat ol artık

canım özel hastanede tahlile para almıyolar.sadece muayene ücreti verdim 25 tl o kadar.bende özele gidiyorum.aç gittim su içmiştim sadece.ama aç mısın tok musun diye sormadılar bile.önemi yok yani.

benim gittiğim hastane alıyor 35tl muayene kan tahlili de genel 25tl oluyor

evet öncekinde 2 kere alttan baktı çok sordum kendime mikrop kaptıdamı gitti diye o yüzden hep üstten

benimde ilk gebeliğimde kese görünmedi sonra alttan baktı küçük ondan görünmemiş dedi normal hamilelik dedi
sonra ertesi günü düşük yaptım ondan sonra korkuyorum alttan baktırmak istemiyorum

yooo ağrım yok canım.stres yaptım ondan sanırım.çünkü yan etkisi aşırı uyku yapıyo.beni uyutacak evham yapmiyim diye.bi de çok bulantı ve baş dönmesi yapıyomuş.gebelik koruyucu dedi bana destek hormonu dedi.zaten kutu da 30 tane var 10 günde biter.gece yatarken 2 adet sabah kalkınca 1 adet günde 3 tane.10 gün sonra kontrolüm var bidaha yazar mı bilmiyorum.

evham yapma bende yaşıyorum o belirtileri çok sersemletiyo normal karşıla herşey yolunda:) midem hep çalkantılı hep uyku hali bazen çok fena bastırıcak bugün misafirimin yanında uyuyordum okadar yani:) baş dönmeside var bazen şiddetli bazen hafif:) stres yok:) biz hamileyiz:)) eşime öyle söylüyorum herşeyi yapabilirim ben hamileyim:))

evham yapma bende yaşıyorum o belirtileri çok sersemletiyo normal karşıla herşey yolunda:) midem hep çalkantılı hep uyku hali bazen çok fena bastırıcak bugün misafirimin yanında uyuyordum okadar yani:) baş dönmeside var bazen şiddetli bazen hafif:) stres yok:) biz hamileyiz:)) eşime öyle söylüyorum herşeyi yapabilirim ben hamileyim:))

benim jelde şişkinlik ve gaz yapıyor bu yüzden evdeyim başka yerde birşey kaçırırım diye

benim gittiğim hastane alıyor 35tl muayene kan tahlili de genel 25tl oluyor

benim doktorum da alttan bakmaya karşı.o yüzden alttan bakmadı.alttan bakınca 1 hafta erken görünüyormuş herşey belkide alttan baksaydı bebeği görürdük.
o ne biçim hastane kız.benim eşim polis emekli sandığı güvencemiz ama hastanede çok lüks hiç de tahlil parası almıyo.ilerde bazı tahliller için alıcakmış onlara razıyım zaten.

X