2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlarr daha önceki hamleliğimde mide bulantısından nefes alamıyordum. eşim dahil herkes ve herşey midemi bulandırıdı. şimdi tık yok. sadece akşamları oluyor çok çok az. acaba normal mi erken mi diye ya da her hamilelik farklı mı acaba :)

bu arada inatçıkeçi keseyi görecekti ses çıkmadı hiç

herkese selamlar arkadaşlar bu gün kese için doktora gittim ve kesemizi gördüm okadar mutlu oldumki anlatamam inşallah pıt pıtlarıda duyucam yüce rabbimin izniyle,allah herkesin evladını korusun.....

herkese selamlar arkadaşlar bu gün kese için doktora gittim ve kesemizi gördüm okadar mutlu oldumki anlatamam inşallah pıt pıtlarıda duyucam yüce rabbimin izniyle,allah herkesin evladını korusun.....
amin cnm Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin

kızlarr daha önceki hamleliğimde mide bulantısından nefes alamıyordum. eşim dahil herkes ve herşey midemi bulandırıdı. şimdi tık yok. sadece akşamları oluyor çok çok az. acaba normal mi erken mi diye ya da her hamilelik farklı mı acaba :)

bu arada inatçıkeçi keseyi görecekti ses çıkmadı hiç
benimde bu ikinci hamileleiğim ilk hamileliğimde bende hastanelik olmuştum ama bu kez hiçbir şey yok tam ne zaman başlıyor bulantılar bilgin varmı

ya çok sevindim ne zaman bebek görünürmüş

valla canım artık o bebeğin keyfine kalmış.kan tahlili ve idrar tahlili yaptı.karnımdan ultrasona soktu.kese gözüktü.
5 mm olmuş kesen dedi.haftasına göre normal gidiyo dedi.haftaya cuma kontrole çağırdı.
bi de progestan hapı yazdı.bulantı yapar gece yatarken 2 adet sabah kalkınca da 1 adet yut dedi günde 3 tane.folik asit zaten kullanıyorum.
progestan ne için dedim gebelik koruyucu dedi.benim lekelenmem falan yok şükür.

Son düzenleme:
valla canım artık o bebeğin keyfine kalmış.kan tahlili ve idrar tahlili yaptı.karnımdan ultrasona soktu.kese gözüktü.
5 mm olmuş kesen dedi.haftasına göre normal gidiyo dedi.haftaya cuma kontrole çağırdı.
bi de progestan hapı yazdı.bulantı yapar gece yatarken 2 adet sabah kalkınca da 1 adet yut dedi günde 3 tane.folik asit zaten kullanıyorum.
progestan ne için dedim gebelik koruyucu dedim.benim lekelenmem falan yok şükür.

hadi hayırlısı için rahatlamıştır:) progestanı ihmal etme bundan sonra stres yok:)

progestan ne için dedim gebelik koruyucu dedi.benim lekelenmem falan yok şükür.

ben folik asit bir tane içiyorum az mı yani
benda jel kullanıyorum progestanla aynı görevde

X