- 17 Ağustos 2011
- 372
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba bende aranıza katılmış bulunuyorum.Henüz doktora gitmedik ama pazartesi kan testi yaptırdım sonucum 35,80 çıktı.İnşallah önce kesemizi görürüz sonra kalp atışımızı duyarız...
Hep beraber sağlıklı hamilelik geçiririz ,sağlıkla gelir yavrularımız
doktorum aradım arkadaşlar sonucumun 76 olduğunu söyledim son adet tarihimi sordu 7 ocak dedim tahlili dün yaptırdığımı söyledim çok telaşlandığımı söyledim neden telaşlanıyorsun dedi daha son adetine 1 ay bile dolmadan yaptırmışsın bu sonucun böle çıkması normal dedi.daha küçük 1 hafta sabret tekrar hcg yaptır haberleşelim ona göre sana gel derim dedi.biraz rahatladım ama yinede korkuyorum yaa.halbuki istenmeyen bi gebelikti çünkü oğlum daha 10 ayına yeni girdi.ama ne bilim istemeden de oluşan bi gebelikte olsa kendimi kaptırmışım farketmeden.siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Zararlıymış canım haşlama yada bugulama tavsiye ediyorlar çünkü ızgara yaptıgın zaman etin üzerindeki yağ yanıyormuş zaten yandıgıda belli oluyor oda oldukca zararlıymış.
Kızlar merhaba bende aranıza katılmış bulunuyorum.Henüz doktora gitmedik ama pazartesi kan testi yaptırdım sonucum 35,80 çıktı.İnşallah önce kesemizi görürüz sonra kalp atışımızı duyarız...
Amin canım.. Sende hoşgeldin aramıza Rabbim seninde bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..Kızlar merhaba bende aranıza katılmış bulunuyorum.Henüz doktora gitmedik ama pazartesi kan testi yaptırdım sonucum 35,80 çıktı.İnşallah önce kesemizi görürüz sonra kalp atışımızı duyarız...
Ne yapalım buğlamada güzel :) paylaştığın bilgiler için teşekkürler.
ayy kasıklarım ağrıdıkça mutlu oluyorum kızlar bana da dr ara öğünlerde fındık fıstık kuru kayısı kuru incir ceviz bir kase yogurt ve meyve yememi söyledi biraz önce portakal yedim ama midem bulanır gibi oldu gerçi daha bulantılar için çok var ama anlamadım [/QUOT
O mutluluk bendede oluyor kasıklarım ağrıdıkca , ve kendimi sadist gibi zannediyorum insan acı cektikce mutlu olurmu diye Ama evlat insanı böyle yapıyormus demekki :))
Bulantı ara sıra bendede var cnm hormonlarımız değişiyorya ben ona bağlıyorum açıkcası.
ayy kasıklarım ağrıdıkça mutlu oluyorum kızlar bana da dr ara öğünlerde fındık fıstık kuru kayısı kuru incir ceviz bir kase yogurt ve meyve yememi söyledi biraz önce portakal yedim ama midem bulanır gibi oldu gerçi daha bulantılar için çok var ama anlamadım
ayy kasıklarım ağrıdıkça mutlu oluyorum kızlar bana da dr ara öğünlerde fındık fıstık kuru kayısı kuru incir ceviz bir kase yogurt ve meyve yememi söyledi biraz önce portakal yedim ama midem bulanır gibi oldu gerçi daha bulantılar için çok var ama anlamadım [/QUOT]
O mutluluk bendede oluyor kasıklarım ağrıdıkca , ve kendimi sadist gibi zannediyorum insan acı cektikce mutlu olurmu diye Ama evlat insanı böyle yapıyormus demekki :))
Bulantı ara sıra bendede var cnm hormonlarımız değişiyorya ben ona bağlıyorum açıkcası.
aynen canım ama ben razıyım bulantılara dün hemşireye de böyle dedim bunu söylediğine pişman olma sonra diyo
bu topik kış gibi soğuk geldi bana kaç tane mesaj yazdım hiç birine cevap yazılmadı neden acaba
bu topik kış gibi soğuk geldi bana kaç tane mesaj yazdım hiç birine cevap yazılmadı neden acaba
Hoşgeldinmn. Hayırlı olsun.[/QUOT
Hoşbulduk canım sağol :)
Hoşbuldum :) Herşey çok iyi olucak inşallah.hoşgeldinnn...ne güzel ya..iyice kalabalığız...ben oğluma hamileyken kk yı henüz keşfetmemiştim..sizlerle gebelik daha zevkli ve heyecanlı olacak
Amin canım.. Sende hoşgeldin aramıza Rabbim seninde bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
Hoşbulduk canım.Amin canım çok sağol cümlemizinkini sağlıkla gelmesi nasip olur inşallah ...
Ya kızlar bu arada değerim biraz az gibi geldi ama ?
Haftaya bir daha kan testi yaptırıcam.Benim değerlerimde olan var mı ?
her ağrı böyle güzel şeyler için olsa:)) benim daha çok belim ağrıyor..özellikle bugün..ama bulantım hiç yok..bulantın olması normal aslında canım..zaten normalde 12.haftadan sonra geçiyor normal bulantılar..
Hoşgeldinmn. Hayırlı olsun.[/QUOT
Hoşbulduk canım sağol :)
Hoşbuldum :) Herşey çok iyi olucak inşallah.
Hoşbulduk canım.Amin canım çok sağol cümlemizinkini sağlıkla gelmesi nasip olur inşallah ...
Ya kızlar bu arada değerim biraz az gibi geldi ama ?
Haftaya bir daha kan testi yaptırıcam.Benim değerlerimde olan var mı ?
değerin kaç canım:26: