ben okuyorum canım.
arada 4 gün olunca içime kuşku düştü hiç rahat değilim.yarında doktorda randevum var bakalım ne olucak?
cnm beta hcg testine göre hamişsin ama reglin kaç gün geçince yaptırdın:))
2 günde bir 2 ye katlıyordu ama bu sefer 4 gün oldu 2 ye katlamış.
inatçıkeçi kaçta gideceksn doktora
maşallah hızlısın ben hala başlamadım
sabah 11:10 da randevum.sabah gidicez sivasta olduğu için 9 da çıkarız sanırım.
inş olumsuz birşey yoktur, güzel düşün.
gebelik belirtilerinde-şikayetlerinde bir azalma var mı son günlerde?
cevap için çok teşekkürler.
BAT tarihinde veya 1 gün sonrasında yaptırdım(28-29 günde bir regl oluyordum,değişiyor). pazartesi-salı regl olmam gerekiyordu, olmadım.
daha önce de sonuçlanmayan bir gebeliği, yine aynı tarihte yaptırmıştım. ondaki değerim 900 civarıydı, ona bile değerin düşük, geç gebelik oluşmuş olabilir demişti dr. bunda o ihtimal yok, eşim şehir dışındaydı, geç gebelik ihtimalini hiç düşünmüyorum o yüzden..
perşembe dr a göstereceğim sonucu.
merak ederim bende kaç gibi gelirsin
gelince hemen yaz durumu inş. hayırlı haberler alırsın
hayır canım zaten pek de bi belirtim yoktu.göğüslerde dolgunluk hassasiyet.sık idrara çıkma çok su içme.ara sıra adet olacakmış gibi kasıklarda sancı.lekelenmem ağrım falan yok.
akşamı bulur herhalde canım ama yazarım.dua edinde bi problem çıkmasın.gerçi öğlen arayıp doktora söyledim.bi problem yok dedi ama yinede benim içim rahat değil.
kızlar, kasık ağrıları normalmiş, rahim kendini gebelik için uygun hale getiriyor.
bel ağrıları da olurmuş.
sadece bu ağrıların üşütmekten kaynaklanmamış olmasına dikkat edin.
su içmeye çalışın, mide bulantısı olsa bile, yudum yudum içmeye çalışın. günde 1,5-2 litre en az için. çok önemli.
gözüme çarpan şeyleri yazdım. dr önerisi idiler.
akşamı bulur herhalde canım ama yazarım.dua edinde bi problem çıkmasın.gerçi öğlen arayıp doktora söyledim.bi problem yok dedi ama yinede benim içim rahat değil.
Hayırlı olsun,Vajinal ultrasondan mı gördün?