2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arada 4 gün olunca içime kuşku düştü hiç rahat değilim.yarında doktorda randevum var bakalım ne olucak?

inş olumsuz birşey yoktur, güzel düşün.
gebelik belirtilerinde-şikayetlerinde bir azalma var mı son günlerde?

cnm beta hcg testine göre hamişsin ama reglin kaç gün geçince yaptırdın:))

cevap için çok teşekkürler.
BAT tarihinde veya 1 gün sonrasında yaptırdım(28-29 günde bir regl oluyordum,değişiyor). pazartesi-salı regl olmam gerekiyordu, olmadım.
daha önce de sonuçlanmayan bir gebeliği, yine aynı tarihte yaptırmıştım. ondaki değerim 900 civarıydı, ona bile değerin düşük, geç gebelik oluşmuş olabilir demişti dr. bunda o ihtimal yok, değerim 60. eşim şehir dışındaydı, geç gebelik ihtimalini hiç düşünmüyorum o yüzden..
perşembe dr a göstereceğim sonucu.

Son düzenleme:
2 günde bir 2 ye katlıyordu ama bu sefer 4 gün oldu 2 ye katlamış.

Canim ben iki gunde birbucuk kat artiyo diye biliyorum takma kafa.a degerlerin cok guzel siz bana dua edin degerim 79,04 daha coookkk yeniyim insallah articak

selamlar 2013 ekim anne adayları..bende 5 haftalık hamileyim..sat 29.12... bir tane oğlum var..aynı zamanda 2010 ekim annesiyim..hayırlısıyla gelecek olan bebişimizde muhtemel doğumu ekim ayı...henüz erken tabi ama hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi..ilk hamileliğimde kaybım vardı..oğlum tedaviyle oldu..kolay hamile kalan biri değilim yani..bu bizim için tam sürpriz oldu..bir de tam yeni hamile kalmışım ev yerleştirme telaşem vardı..o kadar hareket ettim yoruldum falan..neyse ki dün öğrendim..ve işleri bıraktım..umarım hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza...bu arada deneyimlş bir anne olarak söyliyim ekim annesi olmak bir ayrıcalık:)))

çalışan anneler zorlanıyor mu nasıl gidiyo iş hamilelik pts geldikçe ben korkuyorum alıştım rahata

hayır canım zaten pek de bi belirtim yoktu.göğüslerde dolgunluk hassasiyet.sık idrara çıkma çok su içme.ara sıra adet olacakmış gibi kasıklarda sancı.lekelenmem ağrım falan yok.

kızlar, kasık ağrıları normalmiş, rahim kendini gebelik için uygun hale getiriyor.

bel ağrıları da olurmuş.
sadece bu ağrıların üşütmekten kaynaklanmamış olmasına dikkat edin.

su içmeye çalışın, mide bulantısı olsa bile, yudum yudum içmeye çalışın. günde 1,5-2 litre en az için. çok önemli.

gözüme çarpan şeyleri yazdım. dr önerisi idiler.

merak ederim bende kaç gibi gelirsin
gelince hemen yaz durumu inş. hayırlı haberler alırsın

akşamı bulur herhalde canım ama yazarım.dua edinde bi problem çıkmasın.gerçi öğlen arayıp doktora söyledim.bi problem yok dedi ama yinede benim içim rahat değil.

hayır canım zaten pek de bi belirtim yoktu.göğüslerde dolgunluk hassasiyet.sık idrara çıkma çok su içme.ara sıra adet olacakmış gibi kasıklarda sancı.lekelenmem ağrım falan yok.

inş birşey yoktur, Allaha emanet bebeğin.
bu belirtilerin birden tamamen gitmedikçe fazla endişe etme. emin olmak için dr a sorman en iyisi... güzel haberler alırsın inş...

bel ağrısı,göğüs ağrısı,kasık ağrısı çok normal..en belirgin sorun bu dönemlerde halsizlik ve uyku hali olur bir de..su dediğin gibi çok önemli canım..özellikle bu dönemlerde idrar yolu enfeksiyonlarına yatkınlık oluyor..bu nedenle ayakları sıcak tutmamız ve bol su içmemiz lazım..

akşamı bulur herhalde canım ama yazarım.dua edinde bi problem çıkmasın.gerçi öğlen arayıp doktora söyledim.bi problem yok dedi ama yinede benim içim rahat değil.

geçmişe çok bakamadım..sorun ne o yüzden bilmiyorum ama..dualarım seninle ve bebeğinle.umarım hayırlı haberler verirsin..

kızlar ya bu arada kalp atışları duyan oldu mu? burda dr kontrolleri çok sık olmuyor..kendim istersem de ultrason çok pahalıymış..cuma günü gidicem kontrole..umarım o zaman duyarım minik meleiğimin kalp atışlarını..oğluşumu 6.haftada duymuştum..

Kizlar bisey sorcamm evdeki grip salginina yakalanmamak icin limon suyu ictim midem yaniyo bebege zarari olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…