2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben de gittiğimde on haftalık olması gereken kese 5 haftalık hale gelmişti. içine çekilmiş artık gerileme başlamış. muayeneden çıktım sağlıklı düşünmeye başladığımda ilk aklıma gelen yaa büyüseydi ve 3,5-4 aylıkken doktor bi tercih yapın deseydi Allahım sen kimseyi böyle bişeyle sınama Yarabbim. çok şükür ki şimdi yine bi umut filizlendi umarım hayırlısıyla gelir Annecini üzmeden :))

bu arada önceki hamileliğimde hiç kalp atışı duyamadığım için şimdi çok heyecanlıyım umarım Allah sağlıklı bi şekilde nasip eyler bize bu güzel duyguyu.
kalp atışlarını duyan var mı arkadaşlar aranızda gerçi daha erken ama??? ?

hipotiroidi,tiroid bezlerinin az çalışması ya da çalışmaması sonucu ortaya çıkan bir durum.vücut bunu kendisi yapıyormuş,ilaç tedavisiinden başka da tedavisi yok,ayrıca bu ilacı ömür boyu kullanmak gerekiyor.eğer hipotiroidi varsa gebeliğe engel olabiliyormuş.ben de 3 aydan fazladır kullanıyorum gebeliği öğrenince doktora danışmam gerekiyor yarın gidicem endokrine,bu sürede kullanmalı mıyım kulanmamalı mıyım bilemedim. internetten baktıklarıma göre hiç ilacı kesen olmamış,inşallah bi zararı olmaz.

kesinlikle ilacını kesme hatta hamilelikte değerlerine göre doktor ayarlama yapacaktır zaten o zaman da levotiron kullanıyorsun daha çok yenisin madem yarin gideceksin o sana anlatır zaten geçmiş olsun canım aklına birşey getirme ilacını aldığın sürece hiç tehlikesi yok

ben de gittiğimde on haftalık olması gereken kese 5 haftalık hale gelmişti. içine çekilmiş artık gerileme başlamış. muayeneden çıktım sağlıklı düşünmeye başladığımda ilk aklıma gelen yaa büyüseydi ve 3,5-4 aylıkken doktor bi tercih yapın deseydi Allahım sen kimseyi böyle bişeyle sınama Yarabbim. çok şükür ki şimdi yine bi umut filizlendi umarım hayırlısıyla gelir Annecini üzmeden :))

aminnnn bi gelsin o ısırcam poposunuu:)))

doktora telefon ettim şimdi normal dedi değerim için.yarını dört gözle bekliyorum.inşallah bi problem çıkmaz.

bu arada önceki hamileliğimde hiç kalp atışı duyamadığım için şimdi çok heyecanlıyım umarım Allah sağlıklı bi şekilde nasip eyler bize bu güzel duyguyu.

aynen kalp atışını duymaya diye gittik 7 haftalıktı 5 haftalık gözüküyodu... o akşamda kanama başlamıştı zaten ya başlayacaktı ya üzüntüden başladı bilmiyorum ama çok heyecanlıyım pazartesi keseyi görücez üstten, devlet hastanesinde alttan bakılsın istemiyoum ortam çok fena...her gittiğimde kötü yola düşmüş gibi hissediyorum başka seçenek yok..önümüzdeki haftalarda artık özele gidebilirsem gidicem...

Benimde 1 kürtajım oldu kalp atımı başlamasını icin:KK43: bu yüzden bende cok heyacanliyim o atisi duymak icin.Ben 15 gün sonra gideceğim kalp atisi ve kesenin icinde kendisini görebilmek icin.

aynen kalp atışını duymaya diye gittik 7 haftalıktı 5 haftalık gözüküyodu... o akşamda kanama başlamıştı zaten ya başlayacaktı ya üzüntüden başladı bilmiyorum ama çok heyecanlıyım pazartesi keseyi görücez üstten, devlet hastanesinde alttan bakılsın istemiyoum ortam çok fena...her gittiğimde kötü yola düşmüş gibi hissediyorum başka seçenek yok..önümüzdeki haftalarda artık özele gidebilirsem gidicem...

ben keseyi gördüm ama minicikti :)) senin kaç haftalık şu an?

Benimde 1 kürtajım oldu kalp atımı başlamasını icin:KK43: bu yüzden bende cok heyacanliyim o atisi duymak icin.Ben 15 gün sonra gideceğim kalp atisi ve kesenin icinde kendisini görebilmek icin.

Allahın izniyle duyucaz inş. ben bu sefer çok iyi hissediyorum kendimi. ne kadar stres yaparsan o kadar üzerine geliyo herşey.
kim kalp atışlarını önce duyarsa yazsın buraya :))

fasulye06 allah ızın verırse dogumlarımız hep peş peşe olacak komık olacak yalnız :KK70: :KK16:
inş. hep beraber arka arkaya doğurcaz canm sağlıkla alcaz bebişlerimizi ama işte tüp bebek olunca benmki ne kadar belli etmemeye calıssamda çokkorkuyorum:KK14:

inş. hep beraber arka arkaya doğurcaz canm sağlıkla alcaz bebişlerimizi ama işte tüp bebek olunca benmki ne kadar belli etmemeye calıssamda çokkorkuyorum:KK14:

fasulye06 korkma canım benım hem halam hemde yengemın cocuklarıda tüp bebek halamınkı erkek 1 tane o hep yettı sende hıc yorma kendını yengem ıse oda tup bebek ama onunkı üçüz :KK70: sımdı hepsıde 1. sınıfa gıdıyor ınş sende gorceksın o gunlerı :KK70:

fasulye06 arkadaşlar ben 4+5 gunluk hamıleyım ve dktr bana folıdoce 400mcg folık asit verdi kullanan varmı aranızda 5 gundur kullanıyorum ve uyuyamıyorum gecelerı sızdede yan etkısı vamı?

cuma 1209 iken bugün 2671 olması anormal değil mi?bebeğim düşüyor mu yoksa?ama lekelenmem ağrım hiç bişeyim yok benim.

canım hatırlarsan aramızda 1 gün var. benim 271 844 en son cumartesi 2083 çıktı sonuçlarım. dün doktor keseyi gördü. her şey normal dedi. iki hafta sonra kalp atışlarını duyup annenin genel sağlık durumuna bakacağızz dedi. kalp atışını duyunca detaylı bilgi vericem dedi.

kese 7 mm. di. 5 hafta gebelik ile uygun gebelik dedi. bende durumlar böyle.

fasulye06 korkma canım benım hem halam hemde yengemın cocuklarıda tüp bebek halamınkı erkek 1 tane o hep yettı sende hıc yorma kendını yengem ıse oda tup bebek ama onunkı üçüz :KK70: sımdı hepsıde 1. sınıfa gıdıyor ınş sende gorceksın o gunlerı :KK70:
inş. bizde görürüz canm o günleri

fasulye06 arkadaşlar ben 4+5 gunluk hamıleyım ve dktr bana folıdoce 400mcg folık asit verdi kullanan varmı aranızda 5 gundur kullanıyorum ve uyuyamıyorum gecelerı sızdede yan etkısı vamı?
canm ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum hiçbir yan etkisini görmeedim..
bide bişey soracağım sen 4+5 günlüğüm diyosun çizelgen daha fazla gösteriyo snki canm 6. haftanın içerisinde gözüküyo canm :44:
:44:sat neydi senin??

Bende Folbiol kullanıyorum ama herhangi bir yan etkisi yok henüz..

slm cnm aramıza hoşgeldin inş sağlıklı bi 9 ay geçiririz
ebnde folic plus kullanıyorum çok şükür bi yan etkisi yok ama ilk aylar kulallanmamız çok faydalı
doktora telefon ettim şimdi normal dedi değerim için.yarını dört gözle bekliyorum.inşallah bi problem çıkmaz.
cnm bak çok şükür sıkıntı yapma yarın mercimeğinin kesesini görüceksin inş sağlıkla kimbilir belki mercimeğide görürsün:)
Allahın izniyle duyucaz inş. ben bu sefer çok iyi hissediyorum kendimi. ne kadar stres yaparsan o kadar üzerine geliyo herşey.

kim kalp atışlarını önce duyarsa yazsın buraya :))
yeni gelen arkdaşlar hoş gelmişler
inş o heyecanı hemen paylaşırız burdan ve daha nicelerini bunlar geçince cinsiyet telaşları sarıcak kim önce öğrendi kim sonra:)

fasulye06 allah ızın verırse dogumlarımız hep peş peşe olacak komık olacak yalnız :KK70: :KK16:
evt cnm aceleci çıkmazlarsa hepimizin tarihi arka arkaya çok hoş ya

canım hatırlarsan aramızda 1 gün var. benim 271 844 en son cumartesi 2083 çıktı sonuçlarım. dün doktor keseyi gördü. her şey normal dedi. iki hafta sonra kalp atışlarını duyup annenin genel sağlık durumuna bakacağızz dedi. kalp atışını duyunca detaylı bilgi vericem dedi.

kese 7 mm. di. 5 hafta gebelik ile uygun gebelik dedi. bende durumlar böyle.
cnm senle günlerimiz aynı yani 5+1de sadece kese göründü dimi bebiş görünmedi bendede 4+5te gittim sadece kese göründü bu cuma gitsem acaba ebbişide görürmüyz

X