2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
fasulye06 kızlar bu beta hcg yı nasıl olcuyorsunuz anlayamadım da bı anlatırmısınız bana

kan testi yaptırman lazım.
sağlık ocakları da yapıyo ama sonucu ertesi gün alıyorsun özel hastanelerde en az 25 tlni alıyolar :))

Saol yorumun için gecen hafta bu iğne olmuştum bügünde verdi kanama kesilmezse progestan kullanıyordum zaten günde 6defa iç dedi doktor ama benim merakım kalbi yavaş atıyor hızlanır mı ki haftaya ?????

cuma 1209 iken bugün 2671 olması anormal değil mi?bebeğim düşüyor mu yoksa?ama lekelenmem ağrım hiç bişeyim yok benim.

Saol canim yorum için progestan kullanıyorum gün de 2defa gecen hafta iğne olmuştum bugün de oldum eğer kanama durmazsa protestanı günde 6ya çıkar dedi doktor ama ben kalbi yavaş atıyor haftaya hızlanır mı merak ediyorum bilen var mı lütfen ?????

fasulye06 benım bebegım bugun 4 hafta 5 gunluk amam ben hcg sevıyesını bılmıyorum haftaya doktora gıdecegım o soyler galıba bı sorun olursa demı umarım normaldır bu hcgsıvısı bende tedırgın oldum bı anda

kızlar beta hcg cuma günü 1209 du bugün 2671 olmuş çok düşük değil mi?

Aslına bakarsak düşük ama cuma günüde kan tahlilini yine sağlık olacağında mı yaptırdın? her hastanenin değer oranları birbirinden tamamen farklı. Sen rahat ol yarın doktor kontrolun var . ve herşeyin iyi olduğunu öğrenince rahatlayacaksın panik yapma şimdiden.

Saol yorumun için gecen hafta bu iğne olmuştum bügünde verdi kanama kesilmezse progestan kullanıyordum zaten günde 6defa iç dedi doktor ama benim merakım kalbi yavaş atıyor hızlanır mı ki haftaya ?????

canım ben de senin gibi panik içerisindeydim bu seeferki hamileliğimde daha soğuk kanlıyım çünkü afedersin yırtınsam da tutamıycagmı anladım.
nuray sözeriydi benim doktorum düşük alıcaz keseyi dedi ya sevmedim o kadını iyi şeyler duymadıgım için oysa onun suçu ne. neyse sonra inanmayıp necdet kırkere de gittik. ben ağlarken doktor ağlama eğer sağlıksız olsaydı ve büyüseydi içinde o zaman daha çok üzülürdün. bunu bi şans olarak düşün piyango size vurmuş ama bu bi daha anne olamıycaksın demek değil dedi.
çok da haklıydı. o yüzden sen yapabileceğini yapıcaksın zaten Allah korusun yine de olmuyorsa hayırlısıymış demekten başka çaren yok canım.
kötü düşünme ki senden bebişin etkilenmesin.
doktorun zaten snei kontrol altında tutar.

cuma 1209 iken bugün 2671 olması anormal değil mi?bebeğim düşüyor mu yoksa?ama lekelenmem ağrım hiç bişeyim yok benim.

iyi düşün iyi olsun. Bir problem olsa zaten kendini her şekilde belli eder. sakin olmaya çalış ve stres yapmamaya gayret göster. Yarın doktorun sana kesesini gösterince sende rahatlayacaksın. Takılma değerlerede.

pazartesiden itibaren bende aynı konuma geçeceğim sanırım ama uyumu getirir mi benim minik öğrencilerim onu bilmiyorum:)

evet sanırım uyku açıcı bi etki yaratacaklar bize:) çok korkuyorum fazla yorulmamam hareket etmemem dinlenmem lazım kanamam vardı geçen hafta ,ilk bebeğimde(düşük oldu) okulların açıldığı zamana denk gelmişti ki ilk bir ay fenadır bilirsin...kaçmasın diye öğrencimin peşinden koştuğumu biliyorum... çok korkuyorum... yine birşey olur diye...

zaten sürekli idrara sıkışık durumdayım.çok sık idrara çıkıyorum.çok su içiyorum içim yanıyo.

o iç yanması bendede var normalde 1 bardak suyu içemem ağzımda çoğalır uykudan uyanıp 2 bardağı soluksuz içiyorum... 2,5 litereye yakın rahat içiyorum. idrarıda sorma şimdi evdeyiz tatil okullar açılınca napıcambilmiyorum... hele sıkışıkken hapşurma gelirse... bittiğim ann:)) ( yaşadım çünkü allahtan evdeydim:))))

canm bende bugün 4+6 veya 4+5 ama benmde bi kez bakıldı oda tüp olduğu için.. simdi sen dr a haftaya gideceksin ya kese belkide kalp atışı görülecek o yüzden bakmaya gerek bile duymayacaklar sen takma kafana canm

Saol canim adig e inşallah bebeğim sağlıklı olur dua edin bana kalp atışı hizlansin

canm bende bugün 4+6 veya 4+5 ama benmde bi kez bakıldı oda tüp olduğu için.. simdi sen dr a haftaya gideceksin ya kese belkide kalp atışı görülecek o yüzden bakmaya gerek bile duymayacaklar sen takma kafana canm

fasulye06 canım zaten kalp atısı ıcın gel demıstı ıns hepımızınkı Allahın ıznı ıle sag saglım dogarlar sekız ay nasıl gececek bılmıyorum ya

Saol canim adig e inşallah bebeğim sağlıklı olur dua edin bana kalp atışı hizlansin

inş. canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder. sen de dua et ben de hayırlısıyla kalp atışlarını duyayım bebeğimin. :)
15inde gidicem on gün geçmek bilmiyo şimdi :)

ilk bebeğime düşük yaptığımda 4500 olan değer 3100 lere inmişti anlamıştım bişeyler olduğunu doktorun söylediği şuydu komşunun başına gelen seninde başına geldi dedi. sağlıksızdı gelişmedi. iyi olsaydı devam ederdi dedi. üzülmüştüm ama haklıydı...ferah tutmak lazım içimizi. hayırlısı neyse onu verir rabbim bize...

ben varım canım ilk oğluma hamileliğimde çıkmıştı hipotiroidi haşimato hastasıyım 2007 den bu yana levotiron kullanıyorum geçtiğimiz 15 gün önce test yaptırmıştım ilaç fazla geliyor demişti doktor hafta içi 4 gün 1 diğer 3 gün 1,5 alıyordum hamile olduğumu bilmeden sadec 1 gün 1,5 almaya başladım bakalım bu haftalarda yine baktıracağım sonraki her ay tahlil vermemiz gerekiyor unutma sen nasıl alıyorsun?

ben de gittiğimde on haftalık olması gereken kese 5 haftalık hale gelmişti. içine çekilmiş artık gerileme başlamış. muayeneden çıktım sağlıklı düşünmeye başladığımda ilk aklıma gelen yaa büyüseydi ve 3,5-4 aylıkken doktor bi tercih yapın deseydi Allahım sen kimseyi böyle bişeyle sınama Yarabbim. çok şükür ki şimdi yine bi umut filizlendi umarım hayırlısıyla gelir Annecini üzmeden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…