2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

catybaby nin doğum hikayesini okudum. ben de öyle olabilirim, ameliyathaneye giderken normal için umut yok mu diyebilirim... suni sancı mı direk sezaryan mı karar vermek gerekecek, allahım nolur bize de cm cm açıklık gönder...

evet o malesef istememsine rağmen sezeryan olmak zorunda kalmış da herkes öyle olacak diye birşey yok lilyped de suni sancıyla doğum yaptı hiç kendi sancısı yokken normal doğum yaptı jasemin de öyle o yüzden önce suni sancıyı denemek lazım bence

doğumunu bekleyenler

1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )

sadece 7 kisiyiz demek ve bizim pasa en basda
bugün ne yapsamki merdiven inip cikmaklada olmadiii.. kizlar yokmuu bi care bi yöntem ooofff puuuff

amiiiin insallah canim

bende öyle düsünüyorum canim önce suni sanciyla denemek istiyorum.. allah bi kolayligini verir insallah

sadece 7 kisiyiz demek ve bizim pasa en basda
bugün ne yapsamki merdiven inip cikmaklada olmadiii.. kizlar yokmuu bi care bi yöntem ooofff puuuff

ne merdiven inip çıkmak ne de evi baştan aşağı temizlemek olmayınca olmuyor şekerim ben denedim hiç bir işe yaramıyorlar hergün hurma yiyorum boş durmuyorum aktifim sürekli yürüyüş de yapıyorum yok yok yani
nette de araştırdım doğumu tetikleyen şeyleri ama sonra yorumlara baktım onlar da işe yaramamış boşa stres yani

linacim sen ben bide kel aynak kalicaz anlasilan topikde.. yok yok olmuyo böyle kafayi siyirmasak bari

inşallah canım sen ne zaman gidiyosun doktor kontrolüne

canim benim aslinda bugündü doktor kontrolüm ama dün bebegimin hareketlerini pek hissetmeyince dün hastaneye gittim onun icin bugün kontröle gitmeme gerek kalmadi..
hastane pazartesine randevu verdi eger bu üc günde doguramazsam pazartesi suni sanci verecekler
artik kendimi ona odakladim allah sabrini bi caresini verir diyorum

linacim sen ben bide kel aynak kalicaz anlasilan topikde.. yok yok olmuyo böyle kafayi siyirmasak bari

bu cümleyi en son yazyağmuru kurmuştu o da o gün gece sancılanıp doğurdu bana kim bunu dese doğuruyor ama sen de doğur canım inşallah senin günün benimkinden fazla geçmiş

doğurmazsan eğer o zaman aynı gün dıoğururz çünkü benim doktorum da salıya dedi doğuma ama salı 29 ekim tatil yarın kontrolümde uyarıcam doktorumu pazartesine desin doğum için o kadar bekledik kendi doktorumda doğurayım bari

doğumunu bekleyenler

1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
8-erayhanse(39+4)

ben büyük ihtimal kasım annesi olucam galiba en sonda ben varım:26::26::26:

yaa bir de işin o tarafı var bekle bekle sezeryan ol sezeryan tercih edenler çoktan aldı kucağına 1 ay oldu hatta bileydik biz de şimdiye büyüttüydük bile
ama inşallah herşey yolunda gider buna gerek kalmaz

vallahı yanarım yanarım da bukadr bekleyıp sonra sezeryan olmaya yanarım hıc olmazsa bastan aldırır hem bukadr stres cekmezdık hemde fazladan kılolar eklenmezdı ustumuzee suanda bebişelrımız kucağımızda olurdu ben biraz dolaşmaya cıkım bare belkı ıse yararrrr

hadi çık bir dolaş bakalım belki işe yarar dediğin gibi
o kiloları hiç deme zaten her hafta 1 kilodan fazla alır oldum nerdeyse

valla o hiç belli olmuyor canım benden sonra doğum yapacak olan arkadaşların çoğu doğurdu bak ben burdayım

selam kızlaar..
okuduğum bir kaç doğum hikayesinde doğumdan hemen önce bir enerji patlaması yaşandığını duymuştum.
sanırım onu yaşadım. bu gün önce bir halsizlik geldi uzandım. sonra bir kalktım. bütün evi baştan aşağıya süpürdüm sildim. bulaşık falan hiç birşey kalmadı.
acaba doğurucammı ki

dua edelim birbirimize. bir an önce gelsin bebişler

inşallah canım öyledir ben de pk işe yaramıyor ama...
o enerji patlaması bana da geliyor arada ama hiç işe yaramıyor napsam ki acaba

Amin canim yaaa insallah alirsin yavrunu kucagina , hepimiz aliriz...

Ay hic bisi yaramiyo ise hergun 5 km yurudum de tik yok rahimde yumusama var aciklik yok vallahi ben devirdim totoyu yattim bugun. Bi uyutmadilar, merak edip arayanlar, kargo derken ne uyku kaldi ne bisi...

Ah ah gune gore olsaydi o kimler kimler dogururken biz gun doldurup beklemezdik :)

Yarin annemler geliyor bir kac gun cok sıkı takip edemeyebilirim sizleri. Donusum bebekli olur burda da kimseler kalmaz insallah !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…