evet her gidişte değişiyor ama ilk zamanki ultrason ölçümleri verir tahmini doğum tarihini bu durumda senin 40 haftan dolmamış oluyor yani arkadaşın haklı benim doktorum geç döllenmede adet tarihini değil döllnme tarihini baz alıyor çünkü adet tarihine göre bizim veletler o zamanlarr piyasa da yok 2 hafta sonra olmaya karar veriyolar
benim döllenemye göre 40 haftam doldu yoksa ekimin 10'u gibi olurdu adet tarihine göre doktorum geç döllenme olduğu için ekimin 22si demişti
catybaby nin doğum hikayesini okudum. ben de öyle olabilirim, ameliyathaneye giderken normal için umut yok mu diyebilirim... suni sancı mı direk sezaryan mı karar vermek gerekecek, allahım nolur bize de cm cm açıklık gönder...
doğumunu bekleyenler
1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
catybaby nin doğum hikayesini okudum. ben de öyle olabilirim, ameliyathaneye giderken normal için umut yok mu diyebilirim... suni sancı mı direk sezaryan mı karar vermek gerekecek, allahım nolur bize de cm cm açıklık gönder...
evet o malesef istememsine rağmen sezeryan olmak zorunda kalmış da herkes öyle olacak diye birşey yok lilyped de suni sancıyla doğum yaptı hiç kendi sancısı yokken normal doğum yaptı jasemin de öyle o yüzden önce suni sancıyı denemek lazım bence
sadece 7 kisiyiz demek ve bizim pasa en basda
bugün ne yapsamki merdiven inip cikmaklada olmadiii.. kizlar yokmuu bi care bi yöntem ooofff puuuff
bende öyle düsünüyorum canim önce suni sanciyla denemek istiyorum.. allah bi kolayligini verir insallah
ne merdiven inip çıkmak ne de evi baştan aşağı temizlemek olmayınca olmuyor şekerim ben denedim hiç bir işe yaramıyorlar hergün hurma yiyorum boş durmuyorum aktifim sürekli yürüyüş de yapıyorum yok yok yani
nette de araştırdım doğumu tetikleyen şeyleri ama sonra yorumlara baktım onlar da işe yaramamış boşa stres yani
inşallah canım sen ne zaman gidiyosun doktor kontrolüne
linacim sen ben bide kel aynak kalicaz anlasilan topikde.. yok yok olmuyo böyle kafayi siyirmasak bari
canim benim aslinda bugündü doktor kontrolüm ama dün bebegimin hareketlerini pek hissetmeyince dün hastaneye gittim onun icin bugün kontröle gitmeme gerek kalmadi..
hastane pazartesine randevu verdi eger bu üc günde doguramazsam pazartesi suni sanci verecekler
artik kendimi ona odakladim allah sabrini bi caresini verir diyorum
yaa bir de işin o tarafı var bekle bekle sezeryan ol sezeryan tercih edenler çoktan aldı kucağına 1 ay oldu hatta bileydik biz de şimdiye büyüttüydük bile
ama inşallah herşey yolunda gider buna gerek kalmaz
hadi çık bir dolaş bakalım belki işe yarar dediğin gibivallahı yanarım yanarım da bukadr bekleyıp sonra sezeryan olmaya yanarım hıc olmazsa bastan aldırır hem bukadr stres cekmezdık hemde fazladan kılolar eklenmezdı ustumuzeesuanda bebişelrımız kucağımızda olurdu ben biraz dolaşmaya cıkım bare belkı ıse yararrrr
doğumunu bekleyenler
1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
8-erayhanse(39+4)
ben büyük ihtimal kasım annesi olucam galiba en sonda ben varım:26::26::26:
ah kuzuuuuum zamanı gelince biz de doğurucaz ama o gün bugün değil malesef
selam kızlaar..
okuduğum bir kaç doğum hikayesinde doğumdan hemen önce bir enerji patlaması yaşandığını duymuştum.
sanırım onu yaşadım. bu gün önce bir halsizlik geldi uzandım. sonra bir kalktım. bütün evi baştan aşağıya süpürdüm sildim. bulaşık falan hiç birşey kalmadı.
acaba doğurucammı ki
dua edelim birbirimize. bir an önce gelsin bebişler
selam kızlaar..
okuduğum bir kaç doğum hikayesinde doğumdan hemen önce bir enerji patlaması yaşandığını duymuştum.
sanırım onu yaşadım. bu gün önce bir halsizlik geldi uzandım. sonra bir kalktım. bütün evi baştan aşağıya süpürdüm sildim. bulaşık falan hiç birşey kalmadı.
acaba doğurucammı ki
dua edelim birbirimize. bir an önce gelsin bebişler
vallahı yanarım yanarım da bukadr bekleyıp sonra sezeryan olmaya yanarım hıc olmazsa bastan aldırır hem bukadr stres cekmezdık hemde fazladan kılolar eklenmezdı ustumuzeesuanda bebişelrımız kucağımızda olurdu ben biraz dolaşmaya cıkım bare belkı ıse yararrrr
doğumunu bekleyenler
1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
8-erayhanse(39+4)
ben büyük ihtimal kasım annesi olucam galiba en sonda ben varım:26::26::26:
durumun nasıl canım var mı bir değişiklik