ay hakikatten ne komik olur :) ama biz biraz daha şanslıyız interneti kullanabiliyoruz belki bir ihtimal yakalayabiliriz :):) o iş kötü işte, insan evlaları için yaşamıyor mu? yapmaları lazım bizimkiler o açıdan ellerine su döktürmez. Ama adları "kayın" ile başlıyor ya antipatik işte :):)
Bu arada canım sen doktora gidecektin, ne oldu gelişmeleri alalım :)
ah kuzuuuuum zamanı gelince biz de doğurucaz ama o gün bugün değil malesef
valla ben de çok iyiyim şuan kv yi geçirdim evine gitti :) oooooh sere serpe oturacağım bilgisyar başında sizinle lak lak :)
ama gözlerime inanamadım ya dünden beri 1 sayfa ilerlemiş vallahi terkedilmiş çernobil gibi oldu burası yemin ediyorum :)
anaam ne inatçı çıktı bizim minişler amma beklettiler haa
ama en önemlisi sağlıkl olmaları ki çok şükür öyleler
ama zaten bundan sonra almazmışki bende öyle demiştim doktoruma da almaz artık dedi bebeklerin sadece az bir kısmı bu haftalarda kilo alırmış
bu arada benim kızı dün kendi doktorum 3.5 kilo ölçtü o izindeyken başka bir doktora gitmiştim salı günü o 4 kilo ölçtü56cm de boyu vardı benim doktor 54cm ölçtü doktorum o kadar yok dedi o fazla ölçmüş dedi
kızlar ben geldım bugun kontrolum vardı ne yazıkkı doğum yapamadan geldım yıne sancım cıkmadı ve dr guldu en son salıya kadar beklıycekmışiz suyumuzdada azalma var ve benım aklım karıştı ne yapayım sunı sancımı sezeryanmı offfff
evet aslında dediğin gibi çok şükür arayan soran var da ama bu kadar sık sormaları stres oluyor
ben de yürüyüş yapardım yapardım da eşim geç gelecek 11gibi gelir o yüzden yürümüyorum yoksa senin miniş gelecek mi bu ağrılar neyin nesi
evet canım suni sancı işe yarayacak diye birşey yok ama şöyle düşün kendi sancısıyla doğuma girip bebek gelmediği için sezeryana alınanlar da var tamamen suni sancıyla başarılı bir normal doğum yapan da var yani hiçbirşeyin garantisi yok denemeden bilemezsin önce normali dene derim allah büyük yardımcımız olsun
kızlar ben geldım bugun kontrolum vardı ne yazıkkı doğum yapamadan geldım yıne sancım cıkmadı ve dr guldu en son salıya kadar beklıycekmışiz suyumuzdada azalma var ve benım aklım karıştı ne yapayım sunı sancımı sezeryanmı offfff
1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
8-erayhanse(39+4)
9-mjora07
doğuramayıp dokuz doğuranlar
Selam kixlar.. Doktora gittm bu gun ama tik yokoglusm 3700 olms boyu 49 cm herseyi ii cok sukur.. Beklemeye devammmmmmm
kız ağrı olmadıktan sonra neyinden korkuyorsun korkma canım yaparız allahın izniyle bak bu zaman kadar nasıl geldik onu da atlatırız sen rahat ol
bilmiyorum olup olmicanı garantisi yok sonuçta az önce sınıf arkadaşım aradı onun kzı da geçen sene onu öyle bekletti 40+5te doğum yapmış suni sancıyla doktor başlattı doğumu çok çabuk oldu dedi sancıyı vermeleriyle açılmanın olması bebeğin kanala inmesi hepsi bir anda oldu dedi onun hiç açıklı yokmuştu ve bebek kanala inmemişti
Yok beee doktor o gun bugun degil dedi bana :)
Sorun yok tatlim benimki de oyle daha cilemiz bitmemis bizim:)
Benim nazli rahim bir zahmet yumusamyi basarabilmis sadece...
Mjora07 hosgeldin aramiza :)))
yakinda 10 ay olacak bizim hamilelikler :)
Bendensin tarife beni doktor zahmet edip kiloya miloya bakmadi dopplere bakti sadece bir de sukur nstye girdim 87-88-89 sayfalara geri git bak biz dogum hikayelerimizi yazamiyoruz ya doktora gitme hikayelerimizi yaziyoruz. Benimkinde nst maceramiz var oku da gul bize :)
Ay lina ya vallahi motive ettin beni... Suni sancidan vazgecmeye baslamistim ama bu okudugumdan sonra beynimden tum olumsuzluklari siliyorum. Normal doguma kanalize oluyorum.
[/QUOTE]1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
8-erayhanse(39+4)
9-mjora07
10-minimit
[/QUOTE]1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
8-erayhanse(39+4)
9-mjora07
10-minimit
evet öyle çıkıyor ölçümlerde ama ben inanamıyorum çünkü ben çok uzun değilim tamam kısa da değilim ama çok da uzun değilim 169 benim boy eşim de 176cm filan yani bu kime çekmiş bilmiyorum ama bence fazla ölçüyorlar boyunu bu kadar yokturkız senın kız bayagı uzunmuşş
Yok beee doktor o gun bugun degil dedi bana :)
Sorun yok tatlim benimki de oyle daha cilemiz bitmemis bizim:)
Benim nazli rahim bir zahmet yumusamyi basarabilmis sadece...
Mjora07 hosgeldin aramiza :)))
yakinda 10 ay olacak bizim hamilelikler :)
Bendensin tarife beni doktor zahmet edip kiloya miloya bakmadi dopplere bakti sadece bir de sukur nstye girdim 87-88-89 sayfalara geri git bak biz dogum hikayelerimizi yazamiyoruz ya doktora gitme hikayelerimizi yaziyoruz. Benimkinde nst maceramiz var oku da gul bize :)
Ay lina ya vallahi motive ettin beni... Suni sancidan vazgecmeye baslamistim ama bu okudugumdan sonra beynimden tum olumsuzluklari siliyorum. Normal doguma kanalize oluyorum.
Gittim canim ama tik yok dahabeklemeye devam.. Benmki sabah 10 da supurge yapmaya basladi inadina yapar gibi.. Kapattrdm bende.. Bebek gelene kadr beklicek olursa yandm ben vallaaaa
sevgmm'cim benim de kontrolüm vardı bugün. doktorum beni görünce gülmeye başlıyor e hadi en sona sen kaldın diyor sanki ben bilerek doğurmuyorum. seninkinin aksine benim bebişte herşey normal. suyunda azalma falan olsa hemen alın diyeceğim ama şu an pazartesiye kadar beklemekten başka çare yok.
allah yardımcımız olsun bakalım.
Ayy allahim yarabbim kas yaparken goz cikaranlardan.. Benimki de gitti bugun ben aksam ustu gider dedimdi ama doktordan geldikten sonra gitti :) meger gunu varmis ona yetisecekmis... Kafa dinledim ben de...
Aramiza hos geldin minimit oncelikle :) benim doktor " sen hala doguramadin mi " diyor herseferinde..
Hepimiz bir avazda normal dogurucaz insallah ya bu kadar beklemenin sonu guzel olacak insallah:16
gezdım dolaştım bebişe cıcıler aldım geldım ama halaa tıkk yokkben gercekten umıdı kestım artık yaa daha cok beklıcem heralde yarın yıne kontrol var kesın busefede bıse cıkmıcak pzrtesı yıne nst ye gel dıcek artık her doktor dan cıktıgımda moralım bozuluoo
gezdım dolaştım bebişe cıcıler aldım geldım ama halaa tıkk yokkben gercekten umıdı kestım artık yaa daha cok beklıcem heralde yarın yıne kontrol var kesın busefede bıse cıkmıcak pzrtesı yıne nst ye gel dıcek artık her doktor dan cıktıgımda moralım bozuluoo
aynen benimde yarın kontrolüm var yine birşey çıkmaz boşa gidiyorum aslında gitmicem ama idrarda lökosit çıkmış bir gideyim belki ilaç filan verecektir yoksa boşuna nstye giriyorum her seferinde bekleme kararı çıkıyor zaten dünde açık açık söyledi cumartesi de nstde birşey çıkmazsa bekleriz diye
öyle demeyin kızlar size de rahmin kapalı ama yumuşamış der belki :) şaka bir yana hayırlısı tezzzz zamanda kurtulacağız inşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağız kokularını çekeceğiz içimize çokkk azz kaldı inanıyorum ben...
saburcum neler aldın çek fotoğrafını ciciş topiğine koy orasını da şenlendirelim :)
aynen benimde yarın kontrolüm var yine birşey çıkmaz boşa gidiyorum aslında gitmicem ama idrarda lökosit çıkmış bir gideyim belki ilaç filan verecektir yoksa boşuna nstye giriyorum her seferinde bekleme kararı çıkıyor zaten dünde açık açık söyledi cumartesi de nstde birşey çıkmazsa bekleriz diye
her seferınde bı umıtle doktora gıdıp bı sonuc almadan gerı donmek ınsanın daha cok moralını bozuoo bı sebeb bulup sezaryan yapalım dese hemen tamam derımm heraldee :2:
canım benim zaten bir parmak kadar açıklık var ama gelen giden yok