2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Gittim canim ama tik yok daha beklemeye devam.. Benmki sabah 10 da supurge yapmaya basladi inadina yapar gibi.. Kapattrdm bende.. Bebek gelene kadr beklicek olursa yandm ben vallaaaa

1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
8-erayhanse(39+4)
9-mjora07
10-minimit
doğuramayıp dokuz doğuranlar[/QUOTE]

kız senın kız bayagı uzunmuşş

sevgmm'cim benim de kontrolüm vardı bugün. doktorum beni görünce gülmeye başlıyor e hadi en sona sen kaldın diyor sanki ben bilerek doğurmuyorum. seninkinin aksine benim bebişte herşey normal. suyunda azalma falan olsa hemen alın diyeceğim ama şu an pazartesiye kadar beklemekten başka çare yok.
allah yardımcımız olsun bakalım.

Yok beee doktor o gun bugun degil dedi bana :)

Sorun yok tatlim benimki de oyle daha cilemiz bitmemis bizim:)
Benim nazli rahim bir zahmet yumusamyi basarabilmis sadece...

1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
8-erayhanse(39+4)
9-mjora07
doğuramayıp dokuz doğuranlar

Mjora07 hosgeldin aramiza :)))
yakinda 10 ay olacak bizim hamilelikler :)

Selam kixlar.. Doktora gittm bu gun ama tik yok oglusm 3700 olms boyu 49 cm herseyi ii cok sukur.. Beklemeye devammmmmmm

Bendensin tarife beni doktor zahmet edip kiloya miloya bakmadi dopplere bakti sadece bir de sukur nstye girdim 87-88-89 sayfalara geri git bak biz dogum hikayelerimizi yazamiyoruz ya doktora gitme hikayelerimizi yaziyoruz. Benimkinde nst maceramiz var oku da gul bize :)

Ay lina ya vallahi motive ettin beni... Suni sancidan vazgecmeye baslamistim ama bu okudugumdan sonra beynimden tum olumsuzluklari siliyorum. Normal doguma kanalize oluyorum.

bendede sadece yumusama var

1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
8-erayhanse(39+4)
9-mjora07
10-minimit
[/QUOTE]

haftamızı eklemeyi unutmuşuz:) ufff thesunny ile maşallahımız var bakar mısınız.

1-thesunny (40+6)
2-minimit (40+5)
3-lina0156 (40+3)
4-sevgimm (40+2)
5-gemifree (40+1)
6-sabur (40+0)
7-juanaa.. (39+6)
8-tarife ( 39+5 )
9-erayhanse(39+4)
10-mjora07

1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
8-erayhanse(39+4)
9-mjora07
10-minimit
[/QUOTE]

oyyy Allah yardımcınız olsun kızlar.burası ıssız dediler bi bakayım dedim:)) sizi çok iyi anlıyorum ama hayırlı zamanı bekliyo bebişleriniz.inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

kız senın kız bayagı uzunmuşş
evet öyle çıkıyor ölçümlerde ama ben inanamıyorum çünkü ben çok uzun değilim tamam kısa da değilim ama çok da uzun değilim 169 benim boy eşim de 176cm filan yani bu kime çekmiş bilmiyorum ama bence fazla ölçüyorlar boyunu bu kadar yoktur

benim eşimde öyle diyor herkes dokuz ayda doğar bizim kız 10 ayda doğacak diyor
evet canım o bana daha öncede söylemişti hiç korkma diye bugün de aradı doğurdun mu diye bende durum böyle böyle dedim o da anlattı

Gittim canim ama tik yok daha beklemeye devam.. Benmki sabah 10 da supurge yapmaya basladi inadina yapar gibi.. Kapattrdm bende.. Bebek gelene kadr beklicek olursa yandm ben vallaaaa

Ayy allahim yarabbim kas yaparken goz cikaranlardan.. Benimki de gitti bugun ben aksam ustu gider dedimdi ama doktordan geldikten sonra gitti :) meger gunu varmis ona yetisecekmis... Kafa dinledim ben de...

Aramiza hos geldin minimit oncelikle :) benim doktor " sen hala doguramadin mi " diyor herseferinde..
Hepimiz bir avazda normal dogurucaz insallah ya bu kadar beklemenin sonu guzel olacak insallah:16

ben bu gece sancım tutsun istiyorum sabah da doğurayım

gezdım dolaştım bebişe cıcıler aldım geldım ama halaa tıkk yokk ben gercekten umıdı kestım artık yaa daha cok beklıcem heralde yarın yıne kontrol var kesın busefede bıse cıkmıcak pzrtesı yıne nst ye gel dıcek artık her doktor dan cıktıgımda moralım bozuluoo

aynen benimde yarın kontrolüm var yine birşey çıkmaz boşa gidiyorum aslında gitmicem ama idrarda lökosit çıkmış bir gideyim belki ilaç filan verecektir yoksa boşuna nstye giriyorum her seferinde bekleme kararı çıkıyor zaten dünde açık açık söyledi cumartesi de nstde birşey çıkmazsa bekleriz diye

öyle demeyin kızlar size de rahmin kapalı ama yumuşamış der belki :) şaka bir yana hayırlısı tezzzz zamanda kurtulacağız inşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağız kokularını çekeceğiz içimize çokkk azz kaldı inanıyorum ben...

saburcum neler aldın çek fotoğrafını ciciş topiğine koy orasını da şenlendirelim :)

canım benim zaten bir parmak kadar açıklık var ama gelen giden yok

her seferınde bı umıtle doktora gıdıp bı sonuc almadan gerı donmek ınsanın daha cok moralını bozuoo bı sebeb bulup sezaryan yapalım dese hemen tamam derımm heraldee :2:

her seferınde bı umıtle doktora gıdıp bı sonuc almadan gerı donmek ınsanın daha cok moralını bozuoo bı sebeb bulup sezaryan yapalım dese hemen tamam derımm heraldee :2:

bende hemen kabul ederim ama doktorum çok doğalcı çıktı yaa o yüzden bekletiyor zaten
dün dua ettim gittim keşke yatış verse de doğursam diye ma hala doğurmadım

canım benim zaten bir parmak kadar açıklık var ama gelen giden yok

ay kıskandım kız seni açıklığın varmış :) yumuşamış ne yaaa sabahtan beri gülüyorum kıs kıs delircem kapalı ama yumuşamışmış

Lina be bu kadar istiyoruz doğsun diye bir de çok yaramaz olurlarmış gir çocuğum içeri hadi darlandırma beni dermişiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…