2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

maaşallah ya doğurur doğurmaz gırmışın sagol cnm

Benimkini opup basima koyayim ozaman ben ... Gece uyuyamadigim icin 12 denonce kalkmiyrum ac ac beni bekliyo valla. Tik ses cikarmiyo ama benimkinin de baska sinirlikleri var orasi ayri :)

valla canım ben son adet tarihimden emin değilim.. düzensizdi zaten.. o yüzden 40 ı geçebilir belki.. ablamada sezeryan demişlerdi verdikleri tarihten 10 gün geçti normal doğum yaptı... hakkımızda hayırlısı artık.. bakalım sanada banada ne dicek doktor..

40+1 benımde yazarsınız kızlar yaz yagmuruda doğurdu off bende nıye bişey yok aglıycam yaaa

Benimkini opup basima koyayim ozaman ben ... Gece uyuyamadigim icin 12 denonce kalkmiyrum ac ac beni bekliyo valla. Tik ses cikarmiyo ama benimkinin de baska sinirlikleri var orasi ayri :)

10 gibi sesleniyo duymamazlıktan geliyorum.. özellikle kapıyıda kapatıyorum... biraz geçince tekrar geliyo doymadın mı daha uykuya diyo sinir ediyo beni.. bende söyledim artık bekleme beni sen yap ben geç kalkarım.. neymişde tek başına kahvaltı yapamıyrmuş sanki şöyle zaman ben varım... töbe yarabbi bizde anne olcaz hemde oğlan annesi D ama sinir oluyo insan yaa.. valla gecenlerde annem geldi kadın ne kalkıyon ne yatıyon tek kelime etmezdi yaa.. bizim adamları şöyle 1 hafta bırakcan bizim annelerle bakalım ne yapacaklar kendilerini çarşıya atarlar kesin :))

40+1 benımde yazarsınız kızlar yaz yagmuruda doğurdu off bende nıye bişey yok aglıycam yaaa

Bundan sonra kime ne zaman sanci gelecek belli olmadigindan herkes kendi girip yayinliyor canim.
Zullu dogum yaptiktan sonra hakli olarak dogum yapanlar listwsini devam ettiremedi o listeye benzemesin dedik

canım benim üzme sen kendini... vakti zamanı gelince elbet olacak Allahın izniyle.. sadece nazlanıyorlar o kadar :))

Sağol canım benimmm.. Amin inşallahhh..
Hayırlısıyla sende benim günümde doğurursun inşallah..
Ama normalden hiç korkmayın, benim bebişim kanala inmediği halde biraz zor geçti ama ona rağmen şuan şükürler olsunki her işimi kendim yapabiliyorum. onca acıya dikişlere rağmen yürüyerek çıktım ordan ve şok oldu herkes..
İnşallah sizlerde yaşarsınız bu duyguyu en kısa zamanda..

maaşallah yaaa allah nazarlardan saklasın...
darısı sizlere inşallah kuzum..
ayy canim cok sevindim allah anali babali büyütsün bebisini insallah cok güzel bi duygudur eminim.. allahim biz bekleyenlerede nasip etsin bu sevinci insallah, saga salim kurtulalim hepimiz..
amin canımmm sağolasın.. İnşallah sizlerinde gönlünden geçen hayırlısıyla olur da bi an önce kavusursunuz meleklerinize.. gerçekten muhteşem bi duygu, onu benden çıkardıkları an kalkıp onunla gitmek istedim yaaa :)

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.
sağol canımcım, hepimizinkini inşallah..

Canimmmmmmmmmm
Cok cok sevindm ya sukur grldi minigin ayyy hemde normsl dogumla sana kocaman maasallah tatlim ssglikla buyut yavrunu rabbim hepimizinkini korusun nasil mukemmel bi duygu dimi kokla bnm icin kuzunu aeolun cnm
normal gibisi yokmuş cidden benim için :) aynen kuzummm mükemmel bi olay, onca ağrı sancı bebeğinin gelmesiyle yok olup gidiyo. cennet kokulum benim, hepiniz için koklarım :)

Cnm gözün aydın sağlıkla
büyüttü kuzunu.....bundan sonrası
hem güzel hem zor
sağolasın zullummm şükür o gün bugünmüş. :)
bundan sonrasında da Allah yardımcımız olsun inşallah..

Yazyagmuru kuzum gözün aydın allah anali babalı buyutsun darısı diğer kızlara
aminnnnn sağolasın canımcımmm, bekleyenlerede tez zamanda nasip allahım..

Hayırlı olsun canım okuyunca duygulandım gunümüz aynı ama bende hala bısey yok Allah analı babalı büyütsün bızede normal doğumu nasip etsın ınşallahh
bende de hiçbişey yoktu kuzum bi anda sancıyla uyandım ve suyum geldi. dedikleri gibi bu işler hiç belli olmuyo. bende kafama takmıstım günüm bitiyo diye ama bak ummadık anda neler gösteriyo Allah.. sizlerde tez zamanda nasip olsun insallahhhh

maşallah sana valla millet doğurunca yatakta zor doğruluyor sen yürüyerek çıkmışsın nazar değimesin
ben doğuma giderken müziği açıcam kafamı dinlicem derdim, giderken sevdiğim sarkıyı actım dinleyerek gittim.
doğumhaneden yürüyerek çıkarsın dedi kv, o da öyle oldu. şimdi refakatçilerim yatıyo ben burda size bakıyorum :))))
Allahım hepinize benimki gibi bi doğum nasip etsin insallah. sağlıcakla bi avazda kurtulun canlar..

Cnm o kadsr çok sevindinki hayırlısıyla aldık bebişini kucağına:)))))) allahım güzel yazılar yazsın bi gün var aramızda:)))
amin canımm hayırlı ömürlü olsunlar, analı babalı sağlıcakla büyüsünler insallah.. :)
halkayı sen bozdun ben devam ettirdim sırada lina kızçem var, Allah onu ve tüm bekleyenleride bi avazda kurtarsın inşallah.. :)

:) ay kv hakkinda bisi diyince arkasindan ay ben de bir gun kv olcam benim gelin benim icin neler dicek acaba???
Benim ki de cok merakli kimle konustum mesaj mi geldi ne yaziyo, kk ne kime yaziyon biktirdi. Bir de mesajlari okumaya calisiyor ki tovbeler olsun. Ne 1 haftasi vallahi 2 saat dayanamazlar !!!!

1-thesunny (40+5)
2-lina0156 (40+2)
3-sevgimm (40+1)
4-gemifree (40+0)
5-sabur (39+6)
6-juanaa.. (39+5)
7-tarife ( 39+4 )

desene tencere dibin kara seninki benden kara hehehe :)) evet bizde olcaz Allah nasip ederse bakalım bizim gelinler ne dicek :)) kız düşünsene onlarda burdan bizi çekiştiriyorlarmış hehehe :)) ya kuzum bütün gün evdesin ne konuşursun ne yaparsın iyi yada kötü olmaları değil gerçekten çok sıkıcı... kötü diyemem kv me ama biraz fikirsiz düşünmeden konuşuyor oda canımı sıkıyor benim.. bir tane oğlu var hatunun kızım bebeğin şununuda biz alalım demediler.. geldi bak bebeğe hiç bir şey yok.. bilmiyorum artık kayınpeder mi getircek arkadan.. ama sanmıyor yapsa getirirdi.. insan bunlara falan sinir oluyo yanii

Kızlar hastaneden geliyorum şimdi.. eşimin ayağı biraz incinmiş ona gittik. sonrada kv rahimden parça aldırdı bu gün doğum katında yatıyo ona bi bakalım diye çıktık bi sürü bebek vardı.. anneleri emziriyordu bazılarını.. geçerken gördüm.. moralim bozuldu ama o kadar güzellerki..

ne zaman doğurucaz biz ya

geçmiş olsun canım... Allah bizlerede nasip etsin inşallahhhhh....

canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ikinizede maşallah bundan sonrası çok daha güzel olur inş

Kızlar doğum hikayemi yazdım..Allah henüz doğum yapmamışlara yardımcı olsun..Ekim annelerinin bebekleri büyürken de görüşmek üzere..Sağlıkla ve mutlu kalın..

selam hatunlar bugün iyi uyumuşum çok şükür kaç gündür uyku haram olmuştu sabah da 10 gibi kalktım sağlık ocağına gittim idrar testi yaptırdım lökasit çıktı bakalım yarın doktorum ne dicek sizler nasılsınız

eskıden bu saate kadr sayfalarca gerıye gıdıp gecmısı okurdum ama sımdı bızden başka kımse yok forum bomboş kaldı tabi herkes bebişleriyle ılgılenıo bızse hala beklıoruzzzzz

eskıden bu saate kadr sayfalarca gerıye gıdıp gecmısı okurdum ama sımdı bızden başka kımse yok forum bomboş kaldı tabi herkes bebişleriyle ılgılenıo bızse hala beklıoruzzzzz

aynen yaa çok ıssızlaştı burası çoook tenhada kaldık bizim minişler hala içerde gelmeye de niyeti yok üstelik

aynen yaa çok ıssızlaştı burası çoook tenhada kaldık bizim minişler hala içerde gelmeye de niyeti yok üstelik
her gece yatarken bı umıt belkı sancım gelır doğururum dıe yatıorum ama her sabah aynı hayal kırıklıgıyla uyanıorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…