2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
her gece yatarken bı umıt belkı sancım gelır doğururum dıe yatıorum ama her sabah aynı hayal kırıklıgıyla uyanıorumm

ben de öyle canım hatta yatmadan önce her yeri topluyorum mutfağı salonu düzenli bırakıp yatıyorum gece sancım filan olursa ev dağınık olmasın diye ama koyverdim artık dün nstde sancı filan çıkmayınca bıraktım akışına bu gece rahat rahat uyumuşum hergün bin türlü düşünceyle uyuyamıyordum

ay hakikatten ne komik olur :) ama biz biraz daha şanslıyız interneti kullanabiliyoruz belki bir ihtimal yakalayabiliriz :):) o iş kötü işte, insan evlaları için yaşamıyor mu? yapmaları lazım bizimkiler o açıdan ellerine su döktürmez. Ama adları "kayın" ile başlıyor ya antipatik işte :):)

Bu arada canım sen doktora gidecektin, ne oldu gelişmeleri alalım :)

ah kuzuuuuum zamanı gelince biz de doğurucaz ama o gün bugün değil malesef

valla ben de çok iyiyim şuan kv yi geçirdim evine gitti :) oooooh sere serpe oturacağım bilgisyar başında sizinle lak lak :)
ama gözlerime inanamadım ya dünden beri 1 sayfa ilerlemiş vallahi terkedilmiş çernobil gibi oldu burası yemin ediyorum :)

aynısı bende de var hep evı toplu bırakmaya calısıorum heran bıse olursa dıee ama gercekten psıkolojım bozulmaya başladı evde durasım gelmıo cunku aklımdan hıc cıkmıo daha ne kadar beklıcezz acabaa :44: hele de burda dogurdum yazılarnı gordukce daha da heveslenıorum. artık telefonları acmamaya başladım benım derdım bana yetıoo bıde mıllete dert anlatıoruzz

en iyisi ben hergün oturmamaya kendimi yormaya çalışıyorum doğsun diye bir işe yaradığı yok sonra gece bel ağrısından uyuyamıyordum belim ayrılıyordu resmen bende dünden beri akışına bıraktım çünkü belli kendi kendine doğmicak müdahale ile doğacak bari son günlerin keyfini yaşayayım
oturucam burda sizinle muhabbet edicem ohh bee

valla ben de aynı durumdayım dün arayan arkadşımın telini açmadım iki kere ardı ama ondan önce arayan kaç kişiye laf anlattığım için sinir olmuştum ben de açmadım sonra da teli duymamı numarası yapıp mesaj attım kusura bakma aradığını duymadım ama daha doğurmadım doğurunca haber vericem diye

herkes doğum hikayesini yazıyor ben de doktora gitme hikayemi yazayım uzun uzadıya bari :):):

gece allahım bu gece bana doğum sancılarını gönder yarabbim diye diye dua ede ede uyudum. Tabi 5 kere falan uyanıp tuvalete gittim ama ne ağrı ne sızı
Sabah 9 da doktora gittik. Hemen muayeneye aldı bu arada ben güya doğum ağdamı yaptırmıştım çatı muayenesi için ama benim tekrar ağda yaptırmam lazım :) 2 kere doğum ağdası yaptıranbir ben varımdır. Doktor vajinal muayene deyince utandım azıcık

neyse artık, yine çatı muayenesi yaptı ve " o gün bugün değil gemifree" dedi yıkıldım tabiki... neyse kalp atışına, göbek kordonundaki kan akışına ve suyuna baktı. Suyu yeterli doppleri iyi nst de iyi çıkarsa pazartesinibekleriz dedi.

Ben hayatımda ilk sefer girdim nstye.. burda okuduğum kadarı ile sancılar 20 lerde 80 90 larda falan yazıyordu kızlar.. ekranda iki akam var biri kırmızı biri yeşil... kendi kendime yeşil nabız kırmızı sancıdır dedim. oooohh kırmızılar 160 lara çıkıyo oh be dedim sancım var herhlde :) eşim de bir heyecan bir heyecan sormayı gitsin... Hemşire geldi sonra sorduk o bebeğin kalp atışıymış... Diğeri sancıymış. cehalet işte

O da 8 lerde en fazla 24 gördüm... bizim surat düştü tabi :)

Neyse en azından her seferinden farklı olarak rahimin yumuşamış, pazartesi görüşelim dedi :) doğum yolların kapalı diye üzülme bunu gerilmiş bir ok olarak düşün, ok yaydan her an fırlayabilir dedi...

İşte arkadaşlar benim bugün doğuramama hikayem böyle :):)

Son düzenleme:

hahay iç gülesim yoktu valla iyi yapmışsın doktor hikayeni yazmakla dur benim de yarın kontrolüm var gelince ben de yazayım
doğum hikayesi yazacağımız yok bari doktor hikayesi yazalım

Son düzenleme:

ağda konusuunda yanlız değilsın canım merk etme bu gıdışle bende 3.ye gıtcem heralde. nst cekımınde baya eglencelı gecmıs anlsılan bundn sonra bızde doğurmayark gecırdıgmz doktor kntrollerını yazalım baree ıı fıkırmış

doktor bana " niye doğmuyo diye üzülme sen bak havalar güzel çık git caddeye bi starbucksta otur kahveni iç bundan sonra hiç yapamayacaksın" diye moral de verdi... vallahi yalnız malnız atlayıp taksiye gidecektim ama yürürken çok canım yanıyo bugün..
Bu arada lökositi doktorunla konuş canım fitil falan veriyorlar onu aksatma... Haa bir de beni sağlık ocağından aradı hemşire doğurdun mu diyor :) akraba arkadaş yetmedi bir de hemşiree dert anlat... ah çileli başım :)

hehehe ben de eşimi aradım dün. dedim ki bak yarın açılma varsa doktor doğuma alacak o saşlarını kestirmeden sakın eve gelme fotoğraflarda papaz gibi çıkmanı istemiyorum. Delirdin iyice kafayı yedin sen dedi :) geldi eve yine papaz... neyseki hftasonu evde baskılarım şiddetlenecek :)

bende bugun acmamaya başladım ve duymadım bahanesı yapıcamm bakalım en once kım dogurucak aramızdann bukadr bekledık inşallah hepımız normal dogum yaparızz

valla doğru diyor doktor ama mahalle baskısına maruz kalıyoruz deseydin
yaa herkes sordukça sanki problem bende benden kaynaklanıyor da doğuramıyormuşum gibi geliyor töbe töbe
adam da haklı şekerim o da hergün doğum tıraşı mı olsun senin doğum ağdana dönecek yoksa anladı doğmicanım doktor müdahalesiyle doğacak o da onu bekliyor hergün tıraş olmamak için
bu aradad doğum ağdası konusunda yalnız değilsin

hahay iç gülesim yoktu valla iyi yapmışsın doktor hikayeni yazmakla dur benim de yarın kontrolüm var gelince ben de yazayım
doğum hikayesi yazacağımız yok bari doktor hikayesi yazalım

bu gidişle pazartesi bu saatlerde benden bir hikaye daha gelir :)
o değil de benim doktor 1 haftadan fazla beklemiyor yaaa eşi yaşlanırmış, bilmem ne bir bahaneleee bir bahaneleee ben en azından 4 kasıma kadar beklemek istiyorum. 41+4 olucam o gün... inşallah utandırır bizleri de fırlayıverir bizim oklar :)

bende bugun acmamaya başladım ve duymadım bahanesı yapıcamm bakalım en once kım dogurucak aramızdann bukadr bekledık inşallah hepımız normal dogum yaparızz

yaa bir de işin o tarafı var bekle bekle sezeryan ol sezeryan tercih edenler çoktan aldı kucağına 1 ay oldu hatta bileydik biz de şimdiye büyüttüydük bile
ama inşallah herşey yolunda gider buna gerek kalmaz

iyiy de canım 41+4 çok değil mi

ay linacım yaaa vallahi yaşla güldüm. Olsun tabi hergün doğum traşı olsun :) biz burda neler çekiyoruz o 2 traş olmuş çok mu ???
ben herhalde haftasonu giderim ağdaya, olur da yanlışlıkla gelmeye kalkarsa bebek dikiş mikiş bayağı sıkıntı verir tüyler, hijyenik de değil hem... off yaaaa

bu arada dün markete gidiyordum. 2 yaşlarında bir erkek bebek annesinin elini tutmuş yolda yürüyordu. Gözüm çocuğa takıldı yavrum bana öyle şaşkınlıkla bakyırdu ki açmış ağzini bir karış ne gördüğünü anlamaya çalışıyo ay yiyecektim onu yaaa. İlk defa üzerimde hissettiğim bir bakışa sinir olmadım. bir görseniz çok tatlıydı

yaa bir de işin o tarafı var bekle bekle sezeryan ol sezeryan tercih edenler çoktan aldı kucağına 1 ay oldu hatta bileydik biz de şimdiye büyüttüydük bile
ama inşallah herşey yolunda gider buna gerek kalmaz

Evet yaa aynen öyle 38 de doğuruverirdim de son aldığım o 4 kiloyu vermekle uğraşmazdım değil mi? en çok da o koyuyor ya bekle bekle sonra kesil biçil korkuyorum ben ameliyattan elaket bir şekilde...

iyiy de canım 41+4 çok değil mi
akşam yazmıştım, almanyada kadındoğum stajı apan arkadaşım var o benim döllenmeye göre günümün aslında aşağı yukarı kasımın 2. haftasında dolacağını söyledi. 4 kasıma kadar beklemek için doktorunu ikna et dedi... ona güveniyorm o yüzden istiyorum illa normal olsun diye ama dokorum da hiç risk almayı sevmez bakcaz bakalım

sen de haklısın valla onlar çok rahat ama acayip akşına bırakmış da benim eşim 2 gündür uyuyamıyordu sordum uymakla uyanıklık arasındaydı sen neden uyuyamıyorsun canım dedim betüüül diyor bu arada betül bizim doğmayı bilmeyen kızımızn adı adam onu sayıklıyor yaa merak etmeye başladı nihayet ben de 2-3 haftadır uyuyamıyordum merkatan heyecandan dedim sınava girsem bu kadar heyecanlanmazdım herhalde
çocuk sana bu kadın ne yemiş böyle acaba ne kadar kocaman gibisinden bakmıştır biliyorsun çocuklarda kocaman hevesi olma hevesi mevcut imreniştir sna
bana da küçük çocuklar öyle bakıyor

doğumunu bekleyenler

1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )

hımm senin geç döllenme mi benim de öyle ama bu dolan tarihim zaten geç döllenemeye göre yoksa ekimin başında olurdu
ama ultrasonda zaten çıkıyor geç döllenem de olsa ona göre bir tarih veriyor senin dolan tarihin adet tarihine göre miydi

evet dolan tarih adet tarihime gore.. ultrason ölçümlerine göre her gidişimde değişti ki tahmini doğum tarihi doktor onlara takılma demişti.. Ölçümler kesin değil ya...

evet dolan tarih adet tarihime gore.. ultrason ölçümlerine göre her gidişimde değişti ki tahmini doğum tarihi doktor onlara takılma demişti.. Ölçümler kesin değil ya...

evet her gidişte değişiyor ama ilk zamanki ultrason ölçümleri verir tahmini doğum tarihini bu durumda senin 40 haftan dolmamış oluyor yani arkadaşın haklı benim doktorum geç döllenmede adet tarihini değil döllnme tarihini baz alıyor çünkü adet tarihine göre bizim veletler o zamanlarr piyasa da yok 2 hafta sonra olmaya karar veriyolar
benim döllenemye göre 40 haftam doldu yoksa ekimin 10'u gibi olurdu adet tarihine göre doktorum geç döllenme olduğu için ekimin 22si demişti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…