Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok be nerde degisiklik :) sabah erken kalkinca uykusuzluk basima vurdu yatay dedim ama uyutmadilar...
Sersem sersem oturuyorum iste... USEnmesem de utumu yapsam...
benim de çok uykum geliyor ama gece uyuyabilmek için direniyorum uykuya zaten uzanıyorum tam dalacak gibi olurken senin gibi beni uyutmuyotlar dün de öyle oldu hastaneden gelince yatayım dedim aryan arayana yatırmıyorlar
senin gibi ben de hergün yürüyüş yapıyodum doğsun diye de tık yok ben de bugün devirdim totoyu uzanıyorum bugün
inşallah canım öyledir ben de pk işe yaramıyor ama...
o enerji patlaması bana da geliyor arada ama hiç işe yaramıyor napsam ki acaba
Amin canim yaaa insallah alirsin yavrunu kucagina , hepimiz aliriz...
Ya aslinda arayip soranimizin cok olmasi guzel birsey.. Sevenimiz deger verenimiz cok ama hergun hergun ayni laflari anlat ayni sorulara cevap ver gercekten zor. Hele benim bir arkadasim var maasallah doktor saatlerimi ajandasina not ediyor herhalde sensorleri de var cat diye ariyor
Ben bugun de yururdum aslinda bebek gelsin diye umut ettigimden degil de bir kac kalori harcayayim enazindan diye ama kvyi gecirdim duraga kadar aman yarabbim vajinamda bicak kesigi gibi sancilarim oldu ben de yattim valla...
Gecmiste okudum pazartesi doguma alabilir mi doktorun seni? Aciklik olursa beni de alacak ama arkadasim 3 cm aciklik olmadikca suni sancinin ise yarama olasiligi dusuk kisiden kisiye degisiyor dedi o yuzden sancilari cekip cekip sezaryana kalmak istemiyorum. Uf kafayi tirlaticam dusun dusun sifira sifir elde var sifir
kızlar ben geldım bugun kontrolum vardı ne yazıkkı doğum yapamadan geldım yıne sancım cıkmadı ve dr guldu en son salıya kadar beklıycekmışiz suyumuzdada azalma var ve benım aklım karıştı ne yapayım sunı sancımı sezeryanmı offfff
sen de bendensin bana da doktor salıya kadar bekleyelim dedi bu gidişle aynı gün doğururuz suyunun azalması normal canım son hafta azalırmış o yüzden takipte oluyor ya doktorlar onun için haftada çağırıyorlar
bence suni sancıyı bir dene bakalım benim doktorum sezeryandan önce suni sancıyla doğumu başlatma taraftarı çünkü başarı oranı var canım olmzsa sezeryan diyor
ben önce suni sancıyla denicem umarım buna gerek kalmaz hiçbirimiz için kendiliğinden başlar da
doğumunu bekleyenler
1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
8-erayhanse(39+4)
ben büyük ihtimal kasım annesi olucam galiba en sonda ben varım:26::26::26:
sanırım oyle yapcamm ama bılmıyorummmmmmmm korkuyorummmmmmmmmm
canım aslında bizi korkutan o acı sancı değil bilinmezlik doğumun her türlüsü bir bilinmezlik zaten ilk doğum olacak hangisinde ne yaşicamızı bilmiyoruz bu da bizi korku ve endişeye sevk ediyor malesef
evettt aklım karısıkk
cnm ben agrıdan değil cataldan korkuyorumm offf sunı sancıdanda ya acılma olmazsabence sen akışına bırak önce normali dene derim ben acıdan korkuyorsan epidural normal yap ben öyle düşünüyorum benim ablam ve teyzem de epidural normal doğum yaptı şiddetle tavsiye ediyor her ikisi de çok rahat ve güzel diyorlar çabuk iyileştiklerini söylediler ben de öyle düşünüyorum kolayı varken kullanmak lazım
Selam kixlar.. Doktora gittm bu gun ama tik yok oglusm 3700 olms boyu 49 cm herseyi ii cok sukur.. Beklemeye devammmmmmm
bence sen akışına bırak önce normali dene derim ben acıdan korkuyorsan epidural normal yap ben öyle düşünüyorum benim ablam ve teyzem de epidural normal doğum yaptı şiddetle tavsiye ediyor her ikisi de çok rahat ve güzel diyorlar çabuk iyileştiklerini söylediler ben de öyle düşünüyorum kolayı varken kullanmak lazım
cnm ben agrıdan değil cataldan korkuyorumm offf sunı sancıdanda ya acılma olmazsa
doğumunu bekleyenler
1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
bebek kılo bıle almamışş