2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Yok be nerde degisiklik :) sabah erken kalkinca uykusuzluk basima vurdu yatay dedim ama uyutmadilar...
Sersem sersem oturuyorum iste... USEnmesem de utumu yapsam...

benim de çok uykum geliyor ama gece uyuyabilmek için direniyorum uykuya zaten uzanıyorum tam dalacak gibi olurken senin gibi beni uyutmuyotlar dün de öyle oldu hastaneden gelince yatayım dedim aryan arayana yatırmıyorlar:KK31::KK31:
senin gibi ben de hergün yürüyüş yapıyodum doğsun diye de tık yok ben de bugün devirdim totoyu uzanıyorum bugün

benim de çok uykum geliyor ama gece uyuyabilmek için direniyorum uykuya zaten uzanıyorum tam dalacak gibi olurken senin gibi beni uyutmuyotlar dün de öyle oldu hastaneden gelince yatayım dedim aryan arayana yatırmıyorlar:KK31::KK31:
senin gibi ben de hergün yürüyüş yapıyodum doğsun diye de tık yok ben de bugün devirdim totoyu uzanıyorum bugün

Ya aslinda arayip soranimizin cok olmasi guzel birsey.. Sevenimiz deger verenimiz cok ama hergun hergun ayni laflari anlat ayni sorulara cevap ver gercekten zor. Hele benim bir arkadasim var maasallah doktor saatlerimi ajandasina not ediyor herhalde sensorleri de var cat diye ariyor

Ben bugun de yururdum aslinda bebek gelsin diye umut ettigimden degil de bir kac kalori harcayayim enazindan diye ama kvyi gecirdim duraga kadar aman yarabbim vajinamda bicak kesigi gibi sancilarim oldu ben de yattim valla...

Gecmiste okudum pazartesi doguma alabilir mi doktorun seni? Aciklik olursa beni de alacak ama arkadasim 3 cm aciklik olmadikca suni sancinin ise yarama olasiligi dusuk kisiden kisiye degisiyor dedi o yuzden sancilari cekip cekip sezaryana kalmak istemiyorum. Uf kafayi tirlaticam dusun dusun sifira sifir elde var sifir :KK43:

Ya aslinda arayip soranimizin cok olmasi guzel birsey.. Sevenimiz deger verenimiz cok ama hergun hergun ayni laflari anlat ayni sorulara cevap ver gercekten zor. Hele benim bir arkadasim var maasallah doktor saatlerimi ajandasina not ediyor herhalde sensorleri de var cat diye ariyor

Ben bugun de yururdum aslinda bebek gelsin diye umut ettigimden degil de bir kac kalori harcayayim enazindan diye ama kvyi gecirdim duraga kadar aman yarabbim vajinamda bicak kesigi gibi sancilarim oldu ben de yattim valla...

Gecmiste okudum pazartesi doguma alabilir mi doktorun seni? Aciklik olursa beni de alacak ama arkadasim 3 cm aciklik olmadikca suni sancinin ise yarama olasiligi dusuk kisiden kisiye degisiyor dedi o yuzden sancilari cekip cekip sezaryana kalmak istemiyorum. Uf kafayi tirlaticam dusun dusun sifira sifir elde var sifir :KK43:

evet aslında dediğin gibi çok şükür arayan soran var da ama bu kadar sık sormaları stres oluyor:KK31::KK31:
ben de yürüyüş yapardım yapardım da eşim geç gelecek 11gibi gelir o yüzden yürümüyorum yoksa senin miniş gelecek mi bu ağrılar neyin nesi
evet canım suni sancı işe yarayacak diye birşey yok ama şöyle düşün kendi sancısıyla doğuma girip bebek gelmediği için sezeryana alınanlar da var tamamen suni sancıyla başarılı bir normal doğum yapan da var yani hiçbirşeyin garantisi yok denemeden bilemezsin önce normali dene derim allah büyük yardımcımız olsun

kızlar ben geldım bugun kontrolum vardı ne yazıkkı doğum yapamadan geldım yıne sancım cıkmadı ve dr guldu en son salıya kadar beklıycekmışiz suyumuzdada azalma var ve benım aklım karıştı ne yapayım sunı sancımı sezeryanmı offfff

kızlar ben geldım bugun kontrolum vardı ne yazıkkı doğum yapamadan geldım yıne sancım cıkmadı ve dr guldu en son salıya kadar beklıycekmışiz suyumuzdada azalma var ve benım aklım karıştı ne yapayım sunı sancımı sezeryanmı offfff

sen de bendensin bana da doktor salıya kadar bekleyelim dedi bu gidişle aynı gün doğururuz suyunun azalması normal canım son hafta azalırmış o yüzden takipte oluyor ya doktorlar onun için haftada çağırıyorlar
bence suni sancıyı bir dene bakalım benim doktorum sezeryandan önce suni sancıyla doğumu başlatma taraftarı çünkü başarı oranı var canım olmzsa sezeryan diyor:KK31::KK31:
ben önce suni sancıyla denicem umarım buna gerek kalmaz hiçbirimiz için kendiliğinden başlar da

Son düzenleme:
sen de bendensin bana da doktor salıya kadar bekleyelim dedi bu gidişle aynı gün doğururuz suyunun azalması normal canım son hafta azalırmış o yüzden takipte oluyor ya doktorlar onun için haftada çağırıyorlar
bence suni sancıyı bir dene bakalım benim doktorum sezeryandan önce suni sancıyla doğumu başlatma taraftarı çünkü başarı oranı var canım olmzsa sezeryan diyor:KK31::KK31:
ben önce suni sancıyla denicem umarım buna gerek kalmaz hiçbirimiz için kendiliğinden başlar da

sanırım oyle yapcamm ama bılmıyorummmmmmmm korkuyorummmmmmmmmm

doğumunu bekleyenler

1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
8-erayhanse(39+4)

ben büyük ihtimal kasım annesi olucam galiba en sonda ben varım:26::26::26:

ben dee doğuramayanlardanımmm :)

sanırım oyle yapcamm ama bılmıyorummmmmmmm korkuyorummmmmmmmmm

canım aslında bizi korkutan o acı sancı değil bilinmezlik doğumun her türlüsü bir bilinmezlik zaten ilk doğum olacak hangisinde ne yaşicamızı bilmiyoruz bu da bizi korku ve endişeye sevk ediyor malesef

1-thesunny (40+6)
2-lina0156 (40+3)
3-sevgimm (40+2)
4-gemifree (40+1)
5-sabur (40+0)
6-juanaa.. (39+6)
7-tarife ( 39+5 )
8-erayhanse(39+4)
9-mjora07
doğuramayıp dokuz doğuranlar:KK52::KK52::KK52:

evettt aklım karısıkk

bence sen akışına bırak önce normali dene derim ben acıdan korkuyorsan epidural normal yap ben öyle düşünüyorum benim ablam ve teyzem de epidural normal doğum yaptı şiddetle tavsiye ediyor her ikisi de çok rahat ve güzel diyorlar çabuk iyileştiklerini söylediler ben de öyle düşünüyorum kolayı varken kullanmak lazım

Selam kixlar.. Doktora gittm bu gun ama tik yok :-) oglusm 3700 olms boyu 49 cm herseyi ii cok sukur.. Beklemeye devammmmmmm

bence sen akışına bırak önce normali dene derim ben acıdan korkuyorsan epidural normal yap ben öyle düşünüyorum benim ablam ve teyzem de epidural normal doğum yaptı şiddetle tavsiye ediyor her ikisi de çok rahat ve güzel diyorlar çabuk iyileştiklerini söylediler ben de öyle düşünüyorum kolayı varken kullanmak lazım
cnm ben agrıdan değil cataldan korkuyorumm offf sunı sancıdanda ya acılma olmazsa

Selam kixlar.. Doktora gittm bu gun ama tik yok :-) oglusm 3700 olms boyu 49 cm herseyi ii cok sukur.. Beklemeye devammmmmmm

anaam ne inatçı çıktı bizim minişler amma beklettiler haa
ama en önemlisi sağlıkl olmaları ki çok şükür öyleler

bebek kılo bıle almamışş

cnm ben agrıdan değil cataldan korkuyorumm offf sunı sancıdanda ya acılma olmazsa

kız ağrı olmadıktan sonra neyinden korkuyorsun korkma canım yaparız allahın izniyle bak bu zaman kadar nasıl geldik onu da atlatırız sen rahat ol:KK34::KK34:
bilmiyorum olup olmicanı garantisi yok sonuçta az önce sınıf arkadaşım aradı onun kzı da geçen sene onu öyle bekletti 40+5te doğum yapmış suni sancıyla doktor başlattı doğumu çok çabuk oldu dedi sancıyı vermeleriyle açılmanın olması bebeğin kanala inmesi hepsi bir anda oldu dedi onun hiç açıklı yokmuştu ve bebek kanala inmemişti

bebek kılo bıle almamışş

ama zaten bundan sonra almazmışki bende öyle demiştim doktoruma da almaz artık dedi bebeklerin sadece az bir kısmı bu haftalarda kilo alırmış
bu arada benim kızı dün kendi doktorum 3.5 kilo ölçtü o izindeyken başka bir doktora gitmiştim salı günü o 4 kilo ölçtü56cm de boyu vardı benim doktor 54cm ölçtü doktorum o kadar yok dedi o fazla ölçmüş dedi

X