herkes doğum hikayesini yazıyor ben de doktora gitme hikayemi yazayım uzun uzadıya bari :):):
gece allahım bu gece bana doğum sancılarını gönder yarabbim diye diye dua ede ede uyudum. Tabi 5 kere falan uyanıp tuvalete gittim ama ne ağrı ne sızı
Sabah 9 da doktora gittik. Hemen muayeneye aldı
bu arada ben güya doğum ağdamı yaptırmıştım çatı muayenesi için ama benim tekrar ağda yaptırmam lazım :) 2 kere doğum ağdası yaptıranbir ben varımdır. Doktor vajinal muayene deyince utandım azıcık
neyse artık, yine çatı muayenesi yaptı ve " o gün bugün değil gemifree" dedi yıkıldım tabiki... neyse kalp atışına, göbek kordonundaki kan akışına ve suyuna baktı. Suyu yeterli doppleri iyi nst de iyi çıkarsa pazartesinibekleriz dedi.
Ben hayatımda ilk sefer girdim nstye.. burda okuduğum kadarı ile sancılar 20 lerde 80 90 larda falan yazıyordu kızlar.. ekranda iki akam var biri kırmızı biri yeşil... kendi kendime yeşil nabız kırmızı sancıdır dedim. oooohh kırmızılar 160 lara çıkıyo oh be dedim sancım var herhlde :) eşim de bir heyecan bir heyecan sormayı gitsin... Hemşire geldi sonra sorduk o bebeğin kalp atışıymış... Diğeri sancıymış.
cehalet işte
O da 8 lerde en fazla 24 gördüm... bizim surat düştü tabi :)
Neyse en azından her seferinden farklı olarak rahimin yumuşamış, pazartesi görüşelim dedi :) doğum yolların kapalı diye üzülme bunu gerilmiş bir ok olarak düşün, ok yaydan her an fırlayabilir dedi...
İşte arkadaşlar benim bugün doğuramama hikaguzem böyle :):)