2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yok kuzu sen ve bebiş iyi oluda cevap önemli değil biz altta ismini görünce iyice sabırsızlandık ondan tabiki başın oğun şimdi hem de yorgunsun anca yazabildin

linacim sen ne yaptin gecen sancilarin belirtilerin vardi ben senide dogurmus olarak bulurum diyordum ama listedesin
cok inatci cikti bizimkiler gelecekleri yok

bu arada bende kac gündür giremedim anneannem anjio oldu onun moral bozuklugu vardi gelen giden fln ama aklim hep sizdeydi
gecmiside pek okuyamadim hersey yolundami sende? sancin varmi hala

doğumunu bekleyenler:

1-thesunny (40+5)
2-lina0156 (40+2)
3-gemifree (40+0)
4-juanaa..(39+5)
5-tarife ( 39+4 )
6-sevgimm
7-sabur

slm kizlar bende varim doguramadim gitti gününü en fazla gecen benim herhalde
bugün 40+5 olduk :KK14: ama hic bir belirti yok ne nisan ne sanci hic biri yok
akrabalar arkadaslar arayip duruyolar her dakika, piskolojimi tahmin edebiliyosunuzdur :KK14:

bugün hastaneye gittik annemle bebegimin hareketlerini tam hissedemeyince, cok sükür bebegimin keyfi yerinde ama kilosu almis basini gidiyo korkuyorum :KK52: galiba suni sanciya kaldim
en son pazartesine kadar bekliycekler eger bebegim gelmezse suni sanci yiycem pazartesi :2:

maaşallah canım ya senin doktorun ne çok bekliyor, sende de sabır varmış cidden.. benimki 1 hafta ancak bekliyor. bugün günüm doldu haftaya cumaya kadar beklicez en fazla.. daha kanala girmedi.

bu arada bir yakının anjiyo olmuş çok geçmiş olsun. arayan soranlara gelince o dert hepimizin ortak derdi. Telefon çalınca bazen duvara atıp kırasım geliyor...

böyle işte inşallah yarın güzel haberlerimizi biz de paylaşırız.

Cnm gözün aydın sağlıkla
büyüttü kuzunu.....bundan sonrası
hem güzel hem zor

kızlar bebeğim emmiyor zorla tutturuyorum kavga ediyoruz sanki..bugün 32 günlük olduk bir de kolik sancıları başladı gece gündüz uyumuyor..sürekli süt sağmak ve mama hazırlamak zorundayım..kendimi yetersiz hissediyorum benden başka bu durumu yaşayan varmı? emse en azından uyarılınca süt geliyor ama bizimki 5 dk.dan fazla durmuyor sağarak biberonla veriyorum sütümü şöyle memede doyup yattığını göremedim :KK43:((

Cnm gözün aydın sağlıkla
büyüttü kuzunu.....bundan sonrası
hem güzel hem zor

maaşallah canım ya senin doktorun ne çok bekliyor, sende de sabır varmış cidden.. benimki 1 hafta ancak bekliyor. bugün günüm doldu haftaya cumaya kadar beklicez en fazla.. daha kanala girmedi.

bu arada bir yakının anjiyo olmuş çok geçmiş olsun. arayan soranlara gelince o dert hepimizin ortak derdi. Telefon çalınca bazen duvara atıp kırasım geliyor...

böyle işte inşallah yarın güzel haberlerimizi biz de paylaşırız.

Evet canim bebegin suyu gelisimi iyi olunca hastanede doktorumda 10 gün bekliyoruz dedi :KK14: canim sabrim son noktolarda ama elden bisey gelmiyo, bugün merdiven inip ciktim bide 1 bucuk saat yürüdüm insallah ise yarar.. canim sende bol bol yürü kanala girmesine faydali diyolar..

Cok tskler cnm anneannem anjio oldu, simdi iyi cok sükür..
Insallah hepimiz en kisa zamanda kavusuruz bebislerimize. :KK16:

Yazyagmuru kuzum gözün aydın allah anali babalı buyutsun darısı diğer kızlara

Canlarımmmmmmm evet doğurdum Allaha şükürler olsunki.. Darısı hayırlısıyla kalanların başına olsun inşallah..
Geçmişi okuyarak geleyim dedim ama sayfalar uzun olunca bakamadım 1 2 tanesinden sonra..
Gece sancıyla uyandım demiştim ardından suyumda geldi. Burdan çıkınca gittim hazırlandım saç makyaj düzeltme felan.. ne olur ne olmaz diye :KK1: baktım su durcak gibi değil eşim ve kv.mi kaldırdım hastaneye geldik. nstde sancılar 130lara çıkıyo. yatış yapıldı 4.30 gibi ve beklemeye koyulduk.. sancıların şiddeti ve sıklığı arttıkça delirdim ama herkesin dediği gibi Allah nefes alıcak süreyi veriyo hiç korkmayın. benim biraz fazla oldu kanala girmediğinden. sabah doktorun geldiğinde açıklık 6 cm olmustu. herşey çok güzel öğlene doğar dedi ve dediği gibi minik meleğim 12,50 de bize merhaba dedi :KK16: sancılar sadece sona doğru 1 2 saat şiddetli oluyo, onda da ağrı kesici ve açılmanın hızlanması için sancı verildi aynı anda. o da uyku yapar dedi, gözlerim tam kapanıyo hiçbişey yok gibi ama bi anda sancı bi giriyo, başlıyorum doktoru çağırın ben yapamıcammmmmmmm :KK1::KK1: hemşireye ne kadar dil döktüm bilmiyorum ama sağolsun bu sancılar 1 saat sonra sana bebek olarak geri döncek sezeryanı istesende yapmaz normalde ilerliyosun dedi. en son çıldırdığım anda gözümü doğumhanede açtım. 1,5 saat kadar da orada kaldım. bebeğin başını görüyolardı bnm ıkınma hissim de geldi. sancı geldikçe ıkınıyosunuz zaten. şuan çok hafif derecede alt dikişler acıyo. detayları en yakın zamanda paylaşırım yine. şimdi gözüm bu eşsiz güzelliğin üzerinde. :nazar: Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK16:
Hepinize ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem azdır canlar, Allah hepinizden razı olsun, gönlünüzce bi doğum nasip etsin hepinize, bebişi olanlarıda Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah.. Hepiniz için dua ettim sancılarda da doğumda da..:KK54:

Hayırlı olsun canım okuyunca duygulandım gunümüz aynı ama bende hala bısey yok Allah analı babalı büyütsün bızede normal doğumu nasip etsın ınşallahh :KK1:

doğumunu bekleyenler:

1-thesunny (40+5)
2-lina0156 (40+2)
3-gemifree (40+0)
4-juanaa..(39+5)
5-tarife ( 39+4 )
6-sevgimm
7-sabur(39+6)

sağol kuzum şükür ki sağ salim kavustuk.. kanala inmediğinden sıkıntı oldu biraz beklemek yönünden ama kendi sancımla suyumla doğurdum. vakumla çektiler en son olarak. çünkü ıkınmaya rağmen ufacık bi yerde fazla ilerleyemedi miniğim. ama şimdi herşeyi unuttum inanki. Sizlerede en kısa zamanda nasip olsun insallah :nazar:

amin cnm sağolasın. darısı hayırlısıyla sizlere inşallahhhhh :KK16:

kuzu doğumhaneden yrüyerek çıktım, eşim şok oldu öyle görünce doğmadı mı diye :KK1:
maşallah sana valla millet doğurunca yatakta zor doğruluyor sen yürüyerek çıkmışsın nazar değimesin:nazar::nazar:
linacim sen ne yaptin gecen sancilarin belirtilerin vardi ben senide dogurmus olarak bulurum diyordum ama listedesin
cok inatci cikti bizimkiler gelecekleri yok

bu arada bende kac gündür giremedim anneannem anjio oldu onun moral bozuklugu vardi gelen giden fln ama aklim hep sizdeydi
gecmiside pek okuyamadim hersey yolundami sende? sancin varmi hala
yok canım bizim kız nasıl doğulur bilmiyor sadece yalancı sancılar yapıyor malesef dün gece sancım vardı uyuyamadım gece hem sancıhem meraktan ama bugün kontrol vardı nstde hiç sancı çıkmadı:KK50::KK50:
bende yarın gitcem doktora bakalım ne olacak çok merak ediyorum...

hayırlısı olsun canım eğer şu an sancın filan yoksa fazla heveslenme derim ben, ben bugün bir hevesle gittim belki suni ancı verir doğurup kurtulurum diye ama bekleme kararı moralimi çok bozdu malesef:KK31::KK31:

Son düzenleme:
1-thesunny (40+5)
2-lina0156 (40+2)
3-gemifree (40+0)
4-sabur (39+6)
5-juanaa.. (39+5)
6-tarife ( 39+4 )
7-sevgimm

en küçük benim oğluşum var desenize :))

maşallah sana valla millet doğurunca yatakta zor doğruluyor sen yürüyerek çıkmışsın nazar değimesin:nazar::nazar:

yok canım bizim kız nasıl doğulur bilmiyor sadece yalancı sancılar yapıyor malesef dün gece sancım vardı uyuyamadım gece hem sancıhem meraktan ama bugün kontrol vardı nstde hiç sancı çıkmadı:KK50::KK50:

hayırlısı olsun canım eğer şu an sancın filan yoksa fazla heveslenme derim ben, ben bugün bir hevesle gittim belki suni ancı verir doğurup kurtulurum diye ama bekleme kararı moralimi çok bozdu malesef:KK31::KK31:

yok canım yaaa hiç umudum yok zaten doğumdan yana.. sancım falan yok öyle.. ama böyle adet ağrısı gibi ağrılar oluyor hafif hafif.. karnım çok fazla sertleşmeye başladı.. oğluşumu merak ediyorum bi gidip göreyim yarın bakalım..

yok canım yaaa hiç umudum yok zaten doğumdan yana.. sancım falan yok öyle.. ama böyle adet ağrısı gibi ağrılar oluyor hafif hafif.. karnım çok fazla sertleşmeye başladı.. oğluşumu merak ediyorum bi gidip göreyim yarın bakalım..

benimde hergün öyle oluyor ama gelen giden yok malesef:KK31::KK31:

benimde hergün öyle oluyor ama gelen giden yok malesef:KK31::KK31:

napalım canım yaa onlar sağlıklı olsunda biz biraz daha bekleriz... yeterki sağsalim kurtulalım bizde bebeklerimizde önemli olan buu... bende uykucu oldum iyice bu aralar paso uyuyorum.. benim kayınvalide var erkenden kaldırıyo beni sinir ediyo.. doymadın mı daha uykuya diyo hel allam yaa.. sen yatıp durma doğuramazsın yoksa diyo cık cık.. bu sitresin yanında bide o yetiyo..

Canlarımmmmmmm evet doğurdum Allaha şükürler olsunki.. Darısı hayırlısıyla kalanların başına olsun inşallah..
Geçmişi okuyarak geleyim dedim ama sayfalar uzun olunca bakamadım 1 2 tanesinden sonra..
Gece sancıyla uyandım demiştim ardından suyumda geldi. Burdan çıkınca gittim hazırlandım saç makyaj düzeltme felan.. ne olur ne olmaz diye :KK1: baktım su durcak gibi değil eşim ve kv.mi kaldırdım hastaneye geldik. nstde sancılar 130lara çıkıyo. yatış yapıldı 4.30 gibi ve beklemeye koyulduk.. sancıların şiddeti ve sıklığı arttıkça delirdim ama herkesin dediği gibi Allah nefes alıcak süreyi veriyo hiç korkmayın. benim biraz fazla oldu kanala girmediğinden. sabah doktorun geldiğinde açıklık 6 cm olmustu. herşey çok güzel öğlene doğar dedi ve dediği gibi minik meleğim 12,50 de bize merhaba dedi :KK16: sancılar sadece sona doğru 1 2 saat şiddetli oluyo, onda da ağrı kesici ve açılmanın hızlanması için sancı verildi aynı anda. o da uyku yapar dedi, gözlerim tam kapanıyo hiçbişey yok gibi ama bi anda sancı bi giriyo, başlıyorum doktoru çağırın ben yapamıcammmmmmmm :KK1::KK1: hemşireye ne kadar dil döktüm bilmiyorum ama sağolsun bu sancılar 1 saat sonra sana bebek olarak geri döncek sezeryanı istesende yapmaz normalde ilerliyosun dedi. en son çıldırdığım anda gözümü doğumhanede açtım. 1,5 saat kadar da orada kaldım. bebeğin başını görüyolardı bnm ıkınma hissim de geldi. sancı geldikçe ıkınıyosunuz zaten. şuan çok hafif derecede alt dikişler acıyo. detayları en yakın zamanda paylaşırım yine. şimdi gözüm bu eşsiz güzelliğin üzerinde. :nazar: Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK16:
Hepinize ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem azdır canlar, Allah hepinizden razı olsun, gönlünüzce bi doğum nasip etsin hepinize, bebişi olanlarıda Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah.. Hepiniz için dua ettim sancılarda da doğumda da..:KK54:
Cnm o kadsr çok sevindinki hayırlısıyla aldık bebişini kucağına:)))))) allahım güzel yazılar yazsın bi gün var aramızda:))):KK49:

bende yarın gitcem doktora bakalım ne olacak çok merak ediyorum...

Ben de yarin sabah doktora gidecegim sabahtan bakalim neler diyecek. "Dogum yollarin kapali, 5dk da bir gelen sancin, kanaman olursa suyun gelirse dire dogumhaneye gel" cumlesini duymak istemiyorum

Dogumunu bekleyen arkadaslarim !!!

Almanyada kadin dogumstajini yapan bir arkadasi var onla konustum. Gunum doldu ama miyadin doldurmadigi icin dogmamasini telas etmememi soyledi. Benim dollenme zamanim sat tan 2 hafta sonra oldugu icin kasimin 2. Haftasina kadar vakim varmis aslinda. Yani tahmini dogum tarihimden 15-20 gun sonrasina kadar bir sure oluyor kendinizinkini oyle hesaplayabirsiniz. DOktorum 1 kadisima kadar bekleyecek dedm o da 4 kasima ikna etmemi soyledi. Bir de 3 cm aciklik olmadan suni sancinin ise yaramama ihtimali cok yuksekmis. Bu haftadan sonra 2 gunde bir nst ya girmek gerekiyormus ki ben daha hic girmedim. Hareketlerini iyi takip etmemi soyledi bir de... Benden bu kadar sizinle de paylasayim dedim.

X