yok kuzu sen ve bebiş iyi oluda cevap önemli değil biz altta ismini görünce iyice sabırsızlandık ondan tabiki başın oğun şimdi hem de yorgunsun anca yazabildin
Bekleuen arkadaslar rabbim sizlerede kolaycacik dogum nasip etsin sizde hayirlisiyla kavusun kuxulariniza ins
slm kizlar bende varim doguramadim gitti gününü en fazla gecen benim herhalde
bugün 40+5 oldukama hic bir belirti yok ne nisan ne sanci hic biri yok
akrabalar arkadaslar arayip duruyolar her dakika, piskolojimi tahmin edebiliyosunuzdur
bugün hastaneye gittik annemle bebegimin hareketlerini tam hissedemeyince, cok sükür bebegimin keyfi yerinde ama kilosu almis basini gidiyo korkuyorumgaliba suni sanciya kaldim
en son pazartesine kadar bekliycekler eger bebegim gelmezse suni sanci yiycem pazartesi :2:
maaşallah canım ya senin doktorun ne çok bekliyor, sende de sabır varmış cidden.. benimki 1 hafta ancak bekliyor. bugün günüm doldu haftaya cumaya kadar beklicez en fazla.. daha kanala girmedi.
bu arada bir yakının anjiyo olmuş çok geçmiş olsun. arayan soranlara gelince o dert hepimizin ortak derdi. Telefon çalınca bazen duvara atıp kırasım geliyor...
böyle işte inşallah yarın güzel haberlerimizi biz de paylaşırız.
Canlarımmmmmmm evet doğurdum Allaha şükürler olsunki.. Darısı hayırlısıyla kalanların başına olsun inşallah..
Geçmişi okuyarak geleyim dedim ama sayfalar uzun olunca bakamadım 1 2 tanesinden sonra..
Gece sancıyla uyandım demiştim ardından suyumda geldi. Burdan çıkınca gittim hazırlandım saç makyaj düzeltme felan.. ne olur ne olmaz diyebaktım su durcak gibi değil eşim ve kv.mi kaldırdım hastaneye geldik. nstde sancılar 130lara çıkıyo. yatış yapıldı 4.30 gibi ve beklemeye koyulduk.. sancıların şiddeti ve sıklığı arttıkça delirdim ama herkesin dediği gibi Allah nefes alıcak süreyi veriyo hiç korkmayın. benim biraz fazla oldu kanala girmediğinden. sabah doktorun geldiğinde açıklık 6 cm olmustu. herşey çok güzel öğlene doğar dedi ve dediği gibi minik meleğim 12,50 de bize merhaba dedi sancılar sadece sona doğru 1 2 saat şiddetli oluyo, onda da ağrı kesici ve açılmanın hızlanması için sancı verildi aynı anda. o da uyku yapar dedi, gözlerim tam kapanıyo hiçbişey yok gibi ama bi anda sancı bi giriyo, başlıyorum doktoru çağırın ben yapamıcammmmmmmm hemşireye ne kadar dil döktüm bilmiyorum ama sağolsun bu sancılar 1 saat sonra sana bebek olarak geri döncek sezeryanı istesende yapmaz normalde ilerliyosun dedi. en son çıldırdığım anda gözümü doğumhanede açtım. 1,5 saat kadar da orada kaldım. bebeğin başını görüyolardı bnm ıkınma hissim de geldi. sancı geldikçe ıkınıyosunuz zaten. şuan çok hafif derecede alt dikişler acıyo. detayları en yakın zamanda paylaşırım yine. şimdi gözüm bu eşsiz güzelliğin üzerinde. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hepinize ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem azdır canlar, Allah hepinizden razı olsun, gönlünüzce bi doğum nasip etsin hepinize, bebişi olanlarıda Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah.. Hepiniz için dua ettim sancılarda da doğumda da..
hadi hayırlısı benimki de doldurdu ama umrunda değil hanımefendinin nstde sancı sıfır çıktı inanabiliyormusun 40+2 bir de bugün
maşallah sana valla millet doğurunca yatakta zor doğruluyor sen yürüyerek çıkmışsın nazar değimesinsağol kuzum şükür ki sağ salim kavustuk.. kanala inmediğinden sıkıntı oldu biraz beklemek yönünden ama kendi sancımla suyumla doğurdum. vakumla çektiler en son olarak. çünkü ıkınmaya rağmen ufacık bi yerde fazla ilerleyemedi miniğim. ama şimdi herşeyi unuttum inanki. Sizlerede en kısa zamanda nasip olsun insallah
amin cnm sağolasın. darısı hayırlısıyla sizlere inşallahhhhh
kuzu doğumhaneden yrüyerek çıktım, eşim şok oldu öyle görünce doğmadı mı diye
yok canım bizim kız nasıl doğulur bilmiyor sadece yalancı sancılar yapıyor malesef dün gece sancım vardı uyuyamadım gece hem sancıhem meraktan ama bugün kontrol vardı nstde hiç sancı çıkmadılinacim sen ne yaptin gecen sancilarin belirtilerin vardi ben senide dogurmus olarak bulurum diyordum ama listedesin
cok inatci cikti bizimkiler gelecekleri yok
bu arada bende kac gündür giremedim anneannem anjio oldu onun moral bozuklugu vardi gelen giden fln ama aklim hep sizdeydi
gecmiside pek okuyamadim hersey yolundami sende? sancin varmi hala
bende yarın gitcem doktora bakalım ne olacak çok merak ediyorum...
1-thesunny (40+5)
2-lina0156 (40+2)
3-gemifree (40+0)
4-sabur (39+6)
5-juanaa.. (39+5)
6-tarife ( 39+4 )
7-sevgimm
en küçük benim oğluşum var desenize :))
maşallah sana valla millet doğurunca yatakta zor doğruluyor sen yürüyerek çıkmışsın nazar değimesin
yok canım bizim kız nasıl doğulur bilmiyor sadece yalancı sancılar yapıyor malesef dün gece sancım vardı uyuyamadım gece hem sancıhem meraktan ama bugün kontrol vardı nstde hiç sancı çıkmadı
hayırlısı olsun canım eğer şu an sancın filan yoksa fazla heveslenme derim ben, ben bugün bir hevesle gittim belki suni ancı verir doğurup kurtulurum diye ama bekleme kararı moralimi çok bozdu malesef
yok canım yaaa hiç umudum yok zaten doğumdan yana.. sancım falan yok öyle.. ama böyle adet ağrısı gibi ağrılar oluyor hafif hafif.. karnım çok fazla sertleşmeye başladı.. oğluşumu merak ediyorum bi gidip göreyim yarın bakalım..
benimde hergün öyle oluyor ama gelen giden yok malesef
Cnm o kadsr çok sevindinki hayırlısıyla aldık bebişini kucağına:)))))) allahım güzel yazılar yazsın bi gün var aramızda:)))Canlarımmmmmmm evet doğurdum Allaha şükürler olsunki.. Darısı hayırlısıyla kalanların başına olsun inşallah..
Geçmişi okuyarak geleyim dedim ama sayfalar uzun olunca bakamadım 1 2 tanesinden sonra..
Gece sancıyla uyandım demiştim ardından suyumda geldi. Burdan çıkınca gittim hazırlandım saç makyaj düzeltme felan.. ne olur ne olmaz diyebaktım su durcak gibi değil eşim ve kv.mi kaldırdım hastaneye geldik. nstde sancılar 130lara çıkıyo. yatış yapıldı 4.30 gibi ve beklemeye koyulduk.. sancıların şiddeti ve sıklığı arttıkça delirdim ama herkesin dediği gibi Allah nefes alıcak süreyi veriyo hiç korkmayın. benim biraz fazla oldu kanala girmediğinden. sabah doktorun geldiğinde açıklık 6 cm olmustu. herşey çok güzel öğlene doğar dedi ve dediği gibi minik meleğim 12,50 de bize merhaba dedi sancılar sadece sona doğru 1 2 saat şiddetli oluyo, onda da ağrı kesici ve açılmanın hızlanması için sancı verildi aynı anda. o da uyku yapar dedi, gözlerim tam kapanıyo hiçbişey yok gibi ama bi anda sancı bi giriyo, başlıyorum doktoru çağırın ben yapamıcammmmmmmm hemşireye ne kadar dil döktüm bilmiyorum ama sağolsun bu sancılar 1 saat sonra sana bebek olarak geri döncek sezeryanı istesende yapmaz normalde ilerliyosun dedi. en son çıldırdığım anda gözümü doğumhanede açtım. 1,5 saat kadar da orada kaldım. bebeğin başını görüyolardı bnm ıkınma hissim de geldi. sancı geldikçe ıkınıyosunuz zaten. şuan çok hafif derecede alt dikişler acıyo. detayları en yakın zamanda paylaşırım yine. şimdi gözüm bu eşsiz güzelliğin üzerinde. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hepinize ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem azdır canlar, Allah hepinizden razı olsun, gönlünüzce bi doğum nasip etsin hepinize, bebişi olanlarıda Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah.. Hepiniz için dua ettim sancılarda da doğumda da..
bende yarın gitcem doktora bakalım ne olacak çok merak ediyorum...