2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

olur olur ben bu hafta yokuşlu ve merdivenli yerlere gitmiştim dediğin gibi göbiş bacaklardaydı faydası oldu sanırım bak kanala inmiş nihayet

olur olur ben bu hafta yokuşlu ve merdivenli yerlere gitmiştim dediğin gibi göbiş bacaklardaydı faydası oldu sanırım bak kanala inmiş nihayet
hayırlısı cnm, cumaya kadar vaktimiz var bakalım incek mi.. eğer hiçbi değişiklik olmazsa normalden vazgeçicem buna karar verdim..

hayırlısı cnm, cumaya kadar vaktimiz var bakalım incek mi.. eğer hiçbi değişiklik olmazsa normalden vazgeçicem buna karar verdim..

bende senin gibi normalden vazgeçecektim inmiyor aşağı diye ama inmiş sen evde de bol bol hareket et iş yap çok fazla dinlenmeye çalışma o zaman günü çok geçebiliyormuş beişlerin bak o zaman hareketler sayesinde nasıl inecek

kasılmalarımın çoğalması ve oğluşumun kanala inememesinden dolayı 19.10.2013 saat 1 de oğluşumu sezeryan doğumla kucagıma aldım rabbim bekleyenleri tez kurtarsn :)

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.... darısı bizlere inşallah :))

yaaa 40. haftayı geçtimi bu sefer doğum izinleride sıkıntıya giriyo.. umarım 40 ı geçmez :)) sorma yaa oğlan doğana kadar bi bu kadar daha hazırlık yapacam herhalde :)

ah ah sorma canım yaa bebek kanalı kaç hafta oldu ama hala sancıdan ses yok :S dört gözle bekliyoruz rabbim sağsalim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...

aman kuzular benim kanala baş aşağı inmeye başlayalı 1 ay olacak nerdeyse ama hala ses yok onada bakmıyor valla :SS

yaaa 40. haftayı geçtimi bu sefer doğum izinleride sıkıntıya giriyo.. umarım 40 ı geçmez :)) sorma yaa oğlan doğana kadar bi bu kadar daha hazırlık yapacam herhalde :)

umarım geçmez canım geçince çok can sıkıcı sorandan bıkıyorsun artık benimde yarın kontrol var yarına kadar olmazsa eğer umarım doktor doğum kararı alır daha fazla beklemek istemiyorum

aman kuzular benim kanala baş aşağı inmeye başlayalı 1 ay olacak nerdeyse ama hala ses yok onada bakmıyor valla :SS

dediğin gibi ona da bakmıyorda benim günüm doldu zaten ondan umut ediyorum bir de dün gece12 gibi nişanım geldi bugün öğlende yine akıntım kahveydi bakalım hayırlısı ama inşallah bugün başlar artık doğum

umarım geçmez canım geçince çok can sıkıcı sorandan bıkıyorsun artık benimde yarın kontrol var yarına kadar olmazsa eğer umarım doktor doğum kararı alır daha fazla beklemek istemiyorum

bebişlerimiz sağlıklı olsunda normal sezeryan farketmez artık napalım canım.. erken olması kadar geç olmasıda sıkıntı sonuçta..

aynen çok kararlı bizim bebişler son damlasına kadar duracaklar içerde

inmesinide hep umut ediyorum kuzu ama açıklık ve kanala inme olmadan da suni sancı almak istemiyorum. çünkü bu durumda olanların çoğu sonra sezeryana alınıyo. birazcık açıklık felan olsa normali denemekten kaçınmam ama sancı çekip sezeryan olmak istemiyorum. Bizim evi bi görsen devamlı bişeylerle uğraşıyoruz. Hele mutfak.. hem bulaşık makinesi çalışıyo hem elde yıkıyoruz. Yatak odamı toplamayı bi bıraksam birgünde haşat oluyo. Eşimin iş kıyafeti ev kıyafeti, dışarı çıkarken giydiği derken o da ayrı bi dağınıklık.. evde soba yanıyo, onun döküntüsü ayrı problem. Akşam oluyo yemekti sofraydı bulaşıktı yine çıkıyo. Benim hamileliğim boyunca ayağımı dikipte yattığım en fazla 15 dk.dır.. anca yatabiliyosun. ya gelen giden ya iş.. ama bebişim maşallah pek tınlamıyo :))

ah ah sorma canım yaa bebek kanalı kaç hafta oldu ama hala sancıdan ses yok :S dört gözle bekliyoruz rabbim sağsalim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...
hepimiz aynıyız canımcım, Allah hayırlısıyla sağlıcakla göndersin, sağlıcakla büyütmek nasip etsin insallah..

ay inşallah canım benim.. yaa böyle hafiften karnım ağrıyor gibi oluyor... ama insan konduramıyor kii nedir ne değildir bilemiyorsun.. en kötüsüde o aslında ne olacağını nasıl bir şeyin seni beklediğini bilemiyorsun.. sonuçta herkese görede değişiyor. ayrıca suyun önce gelmesi falanda kötü çünkü normal doğumda doğum anında gelmesi doğmu kolaylaştırıyor önceden gelirse sıkıntı oluyor...

benimde 7.ayımı doldurduğumdan beri hep doğum pozisyonunda, şükür ki hiç dönmedi tersine.. Ama gel gör kiiii başı kanala yerleşmiyo. 3 hafta önceki kontrolde kanala dayamıştı başını ama devamı yok...

oyy devamıda gelmiş. bundan sonrakinde bebişin gelir inşallahh

amin canım inşallahhhh...

ah bu inatcı bebişlerrr niye üzerlerki anneleriniii :)))

benimde aynı, karnım ağrıyo acaba bağırsaklardan mı, gazdan mı felan diyorum. Doğum sancıları bu kadar hafif olamaz diye düşünüyorum ama bi yandan da ya ben şiddetli hissetmiyosam diye düşünüyorum. kafam o kadar dolu ki bunlarla.. :44:
suyun gelmesinden kısa süre sonra doğum başlarsa çok sıkıntı yaratmıyor canım, ama suya rağmen bebiş gelmezse orası sorun işte..

bebişlerimiz sağlıklı olsunda normal sezeryan farketmez artık napalım canım.. erken olması kadar geç olmasıda sıkıntı sonuçta..
aynen canım ben daha fazla beklemek istemiyorum zaten suyunda da azalma var ya kendi kakasını yapar da yutarsa diye filan korkuyorum yarın temkinli gidicem doktora da dicem ben çokk stres oluyorum artık doğsun dicem
o da zor yaa insanın beli ayrılıyor resmen dinlenmeye de ihtiyaç duyuyor ama senin bebişin hiç ihtiyacı yok anlaşılan baksana tınlamıyor
benimde arada ağrı olacak gibi olup geçiyor o da sayılmaz yani eşim gelsin yürüyüşe gidicem umarım yarın sabaha doğar

canım eltimin son kontrolüne kadar kanalda değildi suyu azalmıştı ertesi gün doğuma alacaktı doktor gece sancısı başladı ve maşallah çok çabuk doğurdu fazla sancı çemedi anlık birşey bu senin de öyle olur belki

aynen canım yaa böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyor mesela şimdi hafiften hafiften.. bazen karnım bir sertleşiyor kasılma o oluyormuş doktor öyle demişti.. ama insan konduramıyo işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…