2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ßari kv ile oturmaya gidiyim, 1 saat dursak yine de değişiklik olur. hemde yürümüş olurum hava alırım.. Yoksa evin içinde patlıcam :105:

misafirliğe mi gidiyosun kız sen de benim gibi durmuyosun sanırım ben eşime diyorum ben ya misafir varken doğurucam ya da gezmedeyken diyorum günüm bittiği halde hala misafir ağırlıyorum misafirliğe gidiyorum:KK1::KK1:

Biz bugün hastaneden çıkıyoruz kızlar
Bi kaç tavsiyem var kanama için büyük mesane pedleri kullandım tavsiye ederim. Kanın yanısıra su da akıyo.
Bi de ben çok bunaldım hastanede ince pijama ya da gecelik tercih edin.
Göğüs uçları büyük problem. O konuda Allah yardımcınız olsun

doğuran terki diyar edip gitmiş galiba ne zaman baksam doğumu bekleyenler yazışıyor hala..
25 gün oldu doğum yapalı sanki sizin şu an yaşadıklarınızı yıllar önce yaşamış gibiyim çok tuhaf bi his
hayırlı doğumlar bekleyen arkadaşlara

Biz bugün hastaneden çıkıyoruz kızlar
Bi kaç tavsiyem var kanama için büyük mesane pedleri kullandım tavsiye ederim. Kanın yanısıra su da akıyo.
Bi de ben çok bunaldım hastanede ince pijama ya da gecelik tercih edin.
Göğüs uçları büyük problem. O konuda Allah yardımcınız olsun

hadi geçmiş olsun allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin
mesane pedi derken hasta bezlerini mi kasdediyorsun canım

doğuran terki diyar edip gitmiş galiba ne zaman baksam doğumu bekleyenler yazışıyor hala..
25 gün oldu doğum yapalı sanki sizin şu an yaşadıklarınızı yıllar önce yaşamış gibiyim çok tuhaf bi his

allah analı babalı büyütsün darısı benim gibi bekleyenlre olsun inşallah tez zamanda:KK16::KK16:

Son düzenleme:
bana da hep yürüyüş dedi doktor senin doktor neden öyle demiş anlamadım..
dur bakalım yarın hastaneye gidelim de duruma göre artık kendi doktorumun çok hastası varsa gitmem ona diğerine giderim şimdi endişem bir de şu yönden benim doktor izindeydi yarın gelecek yaa kesin çok dolu olur diye de buna gidesim var çok kararsızım çok:KK50::KK50:
sen yürüyüş yap canım şu son günlerde de bebiş kanala insin senin işini kolaylaştırır en azından suni sancı bile almak zorunda kalsan bebiş kanalda olduğu için daha başarılı olur doğum:KK31::KK31:
panik yapma kuzu, düşün taşın kararını ver. sonucta ikisinden de memnunsun ve ikisininde yaptıracağı işlem aynı. önemli olan senin rahat hissetmen.. :KK34:
misafirliğe mi gidiyosun kız sen de benim gibi durmuyosun sanırım ben eşime diyorum ben ya misafir varken doğurucam ya da gezmedeyken diyorum günüm bittiği halde hala misafir ağırlıyorum misafirliğe gidiyorum:KK1::KK1:

benimde aklıma suni sancı meselesi gelince en güzeli sağa sola bari gideyim dedim, vakit geçmiyo, hepte evdeyim bunaldım iyice.. bu yokuş beni zorlayacak biraz ama böyle oturmakla da insan daha fena oluyo ya. :KK31: kızlardan birinin doğum hikayesinde okumuştum, önceden suyu gelmiş ama bilmediği için halen misafir ağırlıyomuş. o sırada konu açılınca millet hastaneye yollamış suyun gelmiş diye :KK1:

Allah bağışlasın canım..
ivet biz kalakaldık böyle pinekliyoruz.. :KK50:

selam annelerrr... siz ve bebişleriniz naslsınız bakalım ?? 39+3 olduk hala ses yok benim oğlandan.. ağrı sancı hiç bir şey yok yaa babası gibi inatçı çıkacak herhalde benim oğlan :)) babamız 9 ay 20 günlük doğmuş daa :KK70:D

Antalya Kraliçesi 2014’ Güzellik Yarışması

Biz Interhol Ajans, VTV Kanal Antalya ortak partnerleriz. Acentenizi yarışmaya katılmak davet ediyoruz.

Yarışma şartlarını interhol web sitemizden öğrenebilirsiniz. Antalya Kraliçesi Yarışması ikinci yıl düzenleniyor ve daha şimdiden Türkiye’de kendisini gösterdi.

Yarışmaya katılan modeller, Türkiye’nin önde gelen acenteler ile işbirliği yapıyor, dizilerde oynuyor ve Antalya, İzmir, İstanbul ve Rusya’nın güney kentlerinin reklam projelerine katılıyorlar.

Birincilik ödülü 6000 TL ve Berlin Miss Rusya 2014 güzellik yarışmasına katılım, aynı zamanda bir yıl boyunca Antalya Kraliçesi yarışmasını temsil etme hakkı.

Katılımcılar, katılım ücretini yarışma yönetiminin hesabına havale yapıyor veya sözleşme imzalanması esnasında nakit olarak ödüyorlar.

Anketi alıp adayı inceledikten sonra yönetim bir fatura keser ve bir sözleşme gönderir, daha sonra Katılımcı ödeme yapar ve Antalya Kraliçesi yarışmasına kaydını yapmış sayılır.

Katılım ücreti 300 Avro’dur.

Katılımcıların gelişi: 05.01.2014 tarihine kadar.

Organizatörler tarafından karşılama.

Konaklama şartları: Katılımcılar, iki hafta Antalya’da konforlu şartlarda Yarışma idaresinin hesabına konaklıyorlar ve yarışmaya hazırlanıyorlar, yarışmaya reklam verenler ve sponsorlar ile basın toplantılarına, gala yemeklerine, kahve molalarına katılıyorlar.

Yarışma yönetimi: Olga SHEVTSOVA

Türkiye’deki temsilci: Victoria TORUN

Olga SHEVTSOVA

+905072891129

Victoria TORUN

05445529298

Web sitesi: interhol

Kıxlar ben doğurdum dün akşam sıyum geldi şimdi kızım ysnımda:))))

Ahhhh benim dunku dua senin icinmis desene... Allah bagislasin canim...
Dogurdum, suyum geldi, nisanim geldi diyen annler hepinize olesiye imreniyorum... Allah Doguranlara saglik sihhat huzur, dogurmak uzere olanlarada agrisiz sizisiz kolay bir dogum versin. Biz bekleyenlere de sabir tabiki :KK43:

Günaydınnn sabır taşı annelerrrrr..

:) daha iyi anlatamazdin canim durumumuzu... Kv bende oldugu icin artik cok sıkı takip edemiyorum yoksa su dogum yapanlar listesini devam ettirecektim :KK43:

Kizlar bu arada dun gece yatarken 4-5 tane sancim oldu. Nasil tarif edecegimi bilmiyrum ama. İki kasigimin ortasinda aci veren kasilmalarim oldu. 1 saat tetikte bekledik esimle herhalde temizlik yaradi dedimdi ama sonra 4 e kadar totomuzda pireler uca uca uyumusuz. Tuvalate kalktim turp gibiyim. Aciklik olmazsa suni sanci bir ise yaramayacak bari 2 cm cik acilma olsun Allahim sezaryandan cok korkuyorum. Yarin gunum doluyo :KK43:

kasılmalarımın çoğalması ve oğluşumun kanala inememesinden dolayı 19.10.2013 saat 1 de oğluşumu sezeryan doğumla kucagıma aldım rabbim bekleyenleri tez kurtarsn :)

panik yapma kuzu, düşün taşın kararını ver. sonucta ikisinden de memnunsun ve ikisininde yaptıracağı işlem aynı. önemli olan senin rahat hissetmen.. :KK34:

benimde aklıma suni sancı meselesi gelince en güzeli sağa sola bari gideyim dedim, vakit geçmiyo, hepte evdeyim bunaldım iyice.. bu yokuş beni zorlayacak biraz ama böyle oturmakla da insan daha fena oluyo ya. :KK31: kızlardan birinin doğum hikayesinde okumuştum, önceden suyu gelmiş ama bilmediği için halen misafir ağırlıyomuş. o sırada konu açılınca millet hastaneye yollamış suyun gelmiş diye :KK1:

Allah bağışlasın canım..
ivet biz kalakaldık böyle pinekliyoruz.. :KK50:
haklısın canım en güzeli rahat hissetiğime gitmek..
yokuş çıkmak iyi kız zorluyor ama çok baskı hissettiriyor aşağı doğru yani bebiş iner imşallah
selam annelerrr... siz ve bebişleriniz naslsınız bakalım ?? 39+3 olduk hala ses yok benim oğlandan.. ağrı sancı hiç bir şey yok yaa babası gibi inatçı çıkacak herhalde benim oğlan :)) babamız 9 ay 20 günlük doğmuş daa :KK70:D
senin yine 39+3 benimkii 40+3 cancan daha doğuramadım ama:KK14:
yastığınız çok güzel olmuş maşallah sen bu gidişle neler neler yapacan da oğlunun doğacağı yok:KK1::KK1:
Ahhhh benim dunku dua senin icinmis desene... Allah bagislasin canim...
Dogurdum, suyum geldi, nisanim geldi diyen annler hepinize olesiye imreniyorum... Allah Doguranlara saglik sihhat huzur, dogurmak uzere olanlarada agrisiz sizisiz kolay bir dogum versin. Biz bekleyenlere de sabir tabiki :KK43:

:) daha iyi anlatamazdin canim durumumuzu... Kv bende oldugu icin artik cok sıkı takip edemiyorum yoksa su dogum yapanlar listesini devam ettirecektim :KK43:

Kizlar bu arada dun gece yatarken 4-5 tane sancim oldu. Nasil tarif edecegimi bilmiyrum ama. İki kasigimin ortasinda aci veren kasilmalarim oldu. 1 saat tetikte bekledik esimle herhalde temizlik yaradi dedimdi ama sonra 4 e kadar totomuzda pireler uca uca uyumusuz. Tuvalate kalktim turp gibiyim. Aciklik olmazsa suni sanci bir ise yaramayacak bari 2 cm cik acilma olsun Allahim sezaryandan cok korkuyorum. Yarin gunum doluyo :KK43:

oluyor öyle sancılar canım hele benim daha öncede söylemiştim 3 gün önce kıvrandıran sancım oldu gerçek sancı sandım yine kandırıldım:KK31::KK31:

kasılmalarımın çoğalması ve oğluşumun kanala inememesinden dolayı 19.10.2013 saat 1 de oğluşumu sezeryan doğumla kucagıma aldım rabbim bekleyenleri tez kurtarsn :)

allah analı babalı büyütsün canım
darısı biz bekleyenlere olsun inşallah:KK16::KK16::KK16:

Ben ve hala doguramayan ekim anneleri.
BiZ NEDEN HALEN DOGURAMADIK
Patlamak üzereyim.
:KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
Ben ve hala doğuramayan ekim anneleri.
BİZ NEDEN HALEN DOĞURAMADIK
Patlamak üzereyim.

canım seninki de demekki son güne kadar bekliyor benim de günüm bitti hala doğurmadım bekliyorum:KK31::KK31:
bu arada evleneli 9 ay 19 gün yazıyor senin takvimde maşallah hemen hamil kalmışsın demekki:nazar::nazar:

canım seninki de demekki son güne kadar bekliyor benim de günüm bitti hala doğurmadım bekliyorum:KK31::KK31:
bu arada evleneli 9 ay 19 gün yazıyor senin takvimde maşallah hemen hamil kalmışsın demekki:nazar::nazar:

evet canım.. biz çok seviyorduk bebişleri. hiç önlem almadık olsun istedik.
ama doğmuyor :KK43: gerçi tahmini doğum tarihine 3 gün var ama yinede insan umutlanıyor. bir an önce kucağına almak istiyor :KK43:

evet canım.. biz çok seviyorduk bebişleri. hiç önlem almadık olsun istedik.
ama doğmuyor :KK43: gerçi tahmini doğum tarihine 3 gün var ama yinede insan umutlanıyor. bir an önce kucağına almak istiyor :KK43:

ne güzel allah gönlünüze göre vermiş kızınız da günü gelince gelecek annesi belki bugün bile gelmeye karar verebilir hayırlısı olsun diyip beklemekten başka çaremiz yok malesef:KK31::KK31:

umutsuz vaka gibiyiz aynı :KK43: bizde 39+5 olduk ama gelen yok :KK43: hayırlısı canım..
eşininde maşallahı varmış hakkaten, Allah bizleri bu yolda eğlemesin inşallah..

bende listeyi devam ettircektim ama kafamı doğum düşünmekten başka şeye veremediğim için bişey yapasım gelmedi :KK43:
aynı sey bende de 2 gün önce oldu. 1,5 saat arayla 4 5 sancı geldi, acaba kısalır mı ki arası diye beklerken uyumuşum. gece wc ye kalktığımda hiçbişiciğim kalmamıştı :KK43: açıklık bende de yok, bebiş kanalda değil, normal dersem suni sancı vercek sanırım. ama kv biraz önce konusurken sezeryana gir çık acı çekme boşuna dedi. eğer açılma felan yokken suni sancı verirlerse bende aynı şeyi düşünüyorum. acı çekip sezeryan olma ihtimalide var sonuçta.. 0ff hayırlısı Allah'ımmmm.. hepimizin için en doğrusu en hayırlısı ne ise o olsun bi an önce inşallahhhhhh...

aminnnnnnnnnnn inşallah hayırlısıylaaa..
seninde bebişini Allah bağışlasın canım, analı babalı büyüsün inşallah :nazar:

haklısın canım en güzeli rahat hissetiğime gitmek..
yokuş çıkmak iyi kız zorluyor ama çok baskı hissettiriyor aşağı doğru yani bebiş iner imşallah
yokuşta dediğin gibi baskı çok oldu, bi de aşırı tuvalet ihtiyacım var gibi geldi ama o kadar da yokmuş :KK1:
yukarı çıkarken göbişim bacaklarıma değiyodu ya, altına işeyen çocuklar gibi yürüyodum :KK1:
inşallah faydası olur..

Ben ve hala doguramayan ekim anneleri.
BiZ NEDEN HALEN DOGURAMADIK
Patlamak üzereyim.
al benden de o kadar.. :84:

X