2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydıın ben geldim dün öğleden sonra arkadaşım geldi oturduk filan eşlerimizde arkadaş olduğu bırakmadık akşam beraberdik yemekte o yüzden dün giremedim..
sabah eşimi gönderir göndermez geldim ama dün evi filan süpürdüm tuvlet banyo temizliği yaptım sonra misafir gelince yemek yap hizmet et derken nihayet onları gönderince bir de baktım nişanım gelmiş bariz belli çamaşırımda kanlı akıntıydı çok sevindim herhalde gece sancım başlar dedim ama hiçbirşey olmadı

maşallah darısı biz doğuramayanlara olsun
evet canım sancılar işe yaramış ona çok sevindim en azından suni sancı da alsam işim kolaylaştı sayılır gerçi belli olmaz orası ama olsun ben kendimi öyle teselli ediyorum inşallah yarına kadar doğururum ya da yarın gittiğimde inşallah doğum kararı alır doktorum sıkıldım artık
senin için de hayırlısı olsun inşallah kendiliğinden başlar doğumun
kız bu cımcıme ne ara 4 kg oldu sanırım ıkımızde aynı ara doğururuz sende acılmada olmuş ne guzel ya maaşallah cnm benım
evet nihayet 1 parmak kadar açılma varmış senin de olur bence bugünlerde bir anda oluyor sanırım

Günaydınnn sabır taşı annelerrrrr..

günaydınnn
canım suyu iyiyse kendi doktorunu bekle bence diğerini sevmiyorsun çünkü içine sinen bir doğum olur umarım
cuma günü yok mu bu doktor

bu göğüsteki yara hiç geçmeyecek sanırım dr saate bir emzir dedi çünkü kilo almamışşş

kendi sütünü sür her emzirmeden önce dün ebe söyledi çok iyi geliyormuş bir de bu bitkisel kremler var yıkamaya gerek olmayan onları kullanabilirsin dedi garmastandı sanırım adı

Günaydınnn sabır taşı annelerrrrr..

sanada gunydın canım.bizim bebişlerin gelmee hiç nieti yok heraldee dun bende kontrole gıttım ama hıcc bıse yokk bugune kadr da ne sancım geldı nede bısey perşembe bıda gıdıcem nst ıcın doktor onun sonucuna gore knusuruz dedı ama sankı cumaya sezeryan yapalım dıcek gıbı knustu kafam karmakarısık napıcamı bılmıorum beklicem dııp bebişe bişe olmasından korkuorum bıyandan da sezeryan olmak ıstemıorum 9ay hıc bıseymış ama şu son gunler mahfettıı benıı sen ne yapmayı duşunuosun

amaniiiiinnnn gözünaydın kuzummm,nişanda gelmiş hayırlısıyla bi an evvel doğumunda başlar inşallah..
bnm bebişin durumu iyi çok şükür, pzts kendi doktoruma qelsem olmaz mı dedim, suyundan dolayı cuma da gelsen iyi olur dedi dr. mecburen o sevmediğim kadına kontrole gidicem ama artık doğuma o da girse önemli değil, böyle diken üstünde oturmak mahvetti beni.. eğer herhangi bi sorun olmazsa pzts kendi doktorumu beklemeyi düşünüyorum. Kafam karmakarışık oldu iyice Hayırlısı artık..

hiçbi farkımız yok cnm bnmde cuma günü tekrar gitmem gerek. inşallah bu sefer net bişiler duyarız hayırlısıyla. İnan artık ne düşünüceğimi bilmiyorum. Karnım ağrıyo, midem de bulantı var, belim koğuyo ama doğum yok.. bunda da bi hayır vardır ne diyelim.. gerçekten 9 ay çok çabuk geçmiş ama son günler zaman duruyo resmen. Bnm durumum cuma günkü kontrole bağlı. Eğer acil bişey olmazsa pzts kendi doktorumu beklemeyi düşünüyorum. Bende aynen bebişin durumundan endişeliyim bekleme konusunda.. Kafamı toplayamıyorum artık, tam nasılsa böyle olcak dediğim anda yine birsürü soru işareti geliyo aklıma. Allah yardımcımız olsun..

Kıxlar ben doğurdum dün akşam sıyum geldi şimdi kızım ysnımda:))))
aman yarabbiiiiiii
kız şok ettin beniiiiiii
anammmmmmmmmmmmmm
Gözünaydınnn kuzuuuummmm Allah bağışlasın, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah
vuuhuuuuuuuu solladın kız hepimiziiii
detaylarıda bekliyorum dörtttttt değil ondört gözleee

bu stres beni mahvetti yaa
doktorlar bi yandan, mesafe bi yandan, bebğin durumunu merak ediyorum o bi yandan..
Psikolojim iyice çöktü neredeyse
Allah'ım hayırlısıyla bizleride kurtarsınnnnnnn..

Kıxlar ben doğurdum dün akşam sıyum geldi şimdi kızım ysnımda:))))
anaaaam maşallah kız 3lüyü ilk sen bozdun hee hadi hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün
sezeryan mı normal mi doğum yaptın canım

bu stres beni mahvetti yaa
doktorlar bi yandan, mesafe bi yandan, bebğin durumunu merak ediyorum o bi yandan..
Psikolojim iyice çöktü neredeyse
Allah'ım hayırlısıyla bizleride kurtarsınnnnnnn..

cuma günü git suyuna bakar en azından 2 gün idare edecek kadar varsa pazartesiyi beklersin
stres olma dicem ama oluyor insan malesef de az kaldı canım kaç gün kaldı şurda hepimizin saatleri sayılı mutlu sona az kaldı
evet nişanım geldi ama dedikleri gibi devamı gelmedi sadece dün akşam 12 gibi kanlı akıntı olmuştu öyle açık pembe filan değil bariz belli kırmızı kahve arası ilk adet kanı gibi ama neden devamı olmadı:26:

gercektn hakkımızda hayırlsı olsun ama bukadr kendımı normal doguma hazırlamıs ve beklemısken sezeryan olamk hıc ıstemıorum :18: ama doktorlar hemn sezeryana kaydıgı ıcın buyuk ıhtımal benı korkutup sezeryan yapalım dıcek yarın belı olcak hersey ınsallahh bu gece pat dıe doguma gıderrızzzz

öyle yapıcam kuzu, bebişin durumuna göre de ya bekle der ya da yatış yapar. Hayırlısı artık..
canım nişanın devamlı gelmesi şart değil, o rahim kaslarına bağlı olarak kanlı bi şekilde geliyomuş. eğer rahimdeki kılcallarda çatlama olmazsa kanlı bile olmayabiliyomuş. dün benim 2 3 parça minik minik akıntım vardı yine sümüksü bi şekilde ama kanlı felan değildi, normal renkliydi. internete bakarsan illa rengi farklı olcak demiyo. Ama gelen giden var mı dersen yok..

allah yardımcımız olsun bu gidişle kendimmizi iyice inceler olucaz hastalık hastası insanlar gibi olmadan bir doğuraydık
inşallah hayırlısı olsun canım ben de yarın ine kontrole gidecem dün suyum azalmış dedi doktor o yüzden yarın mutlaka gel dedi ama kendi doktroum değildi kendi doktorum da yarın göreve başlıyor bu doktor da çok şirindi çok ilgiliydi benim hastam değil diyip ilgilenmemezlik yapmadı hatta kendi doktorumdan daha muhabbetli kendi doktorum çok yoğun o yüzden hızlıca geçior herşeyi bende kararsız kaldım şimdi acaba buna gitsem yarın yoksa kendi doktoruma mı

ayy hayırlısıyla öyle bişey olsa keşkeee.. şuan bekliyoruz ama eminim sen bile gece gitsek derken bi mutsuzluk yaşıyosun istemeden. hemen olsun diye bakarken geceyi bekleyelim demek insana işkence gibi geliyo. ama napalım hayırlısı buymuş hakkımızda.. ben normal olsun diye diretmiyorum gerekirse sezeryan olsun yeterki sağ salim kurtarsın Allah, sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin..

tam da aynı saatlerde benim de nişanım gelmiş şu an nasılsın bir değişiklik var mı sancı filan

aynen cnm Allah bi an önce hayırlısıyla bizleride kurtarsın insallah..
yine aynı noktada buluşmuşuz. doktorumun beni yönlendirdiği bayanda aynı senin şuan gittiğin dr gibiydi. çok şeker ve insana huzur veren güven veren bi enerjisi vardı. eşim ve kv keşke en başta buna gelseydik diyo benimde çok hoşuma gitti dr ama o da izne gitti yine. şimdi senin yerine kendimi koyup düşündüm, pzts günü doktorum ordayken beni diğerinde görünce biraz tuhaf olurdu. bi de şu var, beğendiğin dr senin doğumunda kesin olucak mı ? kendi doktorun illaki gelir yüzüstü bırakmaz dimi ?

mesai saatlerindeyse geliyor ikisi de sen hangisini istersen ama mesai saati değilse hastnenin anlaşmasına göre gece nöbetçi doktorları var onlar geliyor doğuma ben de keşke en baştan buna gelseydim dedim benim kendi doktorumda çok iyi ama bazen soracaklarımı bile soramıyorum aşırı derecede yoğun hızlı hızlı geçiyor heleki son zamanlarda bu durum beni rahatsız etmeye başlamıştı

valla bende aynısını demedim değil. benimkinin ilginç yanı dr.lar yürüyüş vs önerirlerken ben ne zaman doktoruma bişey sorsam dinlen dedi. hamileliğimin başından beri her kontrolde dinlen dediğine göre bi bildiği vardır diye düşündüm ama bu bayan dünkü kontrolde normal istiyosak yürüyüşe devam ediyoruz dedi. hangi yürüyüşeee ben hergün mutfaktı yatak odasıydı salondu derken yeterince yürüyüş yapıyorum gerçi, adam akıllı hiç dinlenmemişimdir. bnm kendi doktorumda çok ilgili sağolsun, unuttuğum bişi olduğunda girip tekrar soruyorum ya da mesai saati dışında cepten ulaşabiliyorum. ama insan daha rahat olduğundan sanırım keşke demeden de edemiyo :) senin durumuna göre şimdiki doktoruna gitmen daha mantıklı o zaman. gittiğinde kendi doktorunuda görüp anlatırsın durumunu. ya da ulaşma şansın varsa fikir almak istiyosan arayıp sor bence.

Son düzenleme:
ßari kv ile oturmaya gidiyim, 1 saat dursak yine de değişiklik olur. hemde yürümüş olurum hava alırım.. Yoksa evin içinde patlıcam :105:

bana da hep yürüyüş dedi doktor senin doktor neden öyle demiş anlamadım..
dur bakalım yarın hastaneye gidelim de duruma göre artık kendi doktorumun çok hastası varsa gitmem ona diğerine giderim şimdi endişem bir de şu yönden benim doktor izindeydi yarın gelecek yaa kesin çok dolu olur diye de buna gidesim var çok kararsızım çok
sen yürüyüş yap canım şu son günlerde de bebiş kanala insin senin işini kolaylaştırır en azından suni sancı bile almak zorunda kalsan bebiş kanalda olduğu için daha başarılı olur doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…